Dodaj do ulubionych

Bedziemy Mieli Tarcze!

29.06.08, 15:54
Chlebowski zapewnia. Hurra!!!!
Obserwuj wątek
    • gurru [...] 29.06.08, 16:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • elwer-pancerfaust44 Re: tarcze beda w twojej rzyci zdrajcy 29.06.08, 17:31
        "Elita"niech sobie tarcze ustawia nawet w swoich gabinetach.Jak Ruski dobrze
        przymierzy to i w biurko trafi,a jak żle to jak polscy komandosi w Afganistanie
        w jakąś wioskę,np w Gdańsk ul Polanki.
        • bard333 a Ty serio myslisz, że tarcza będzie bronić 30.06.08, 16:12
          przed jakimis pociskami...?
          • elwer-pancerfaust44 Re: a Ty serio myslisz, że tarcza będzie bronić 30.06.08, 16:17
            Nie,myślę w konwencji czarnego humoru.Atomerykanom biega o
            elektroniczny(szpiegowski)nasłuch tej części świata.Bo jak można obronić się
            przed rakietą wystrzeloną np w Kaliningradzie.
            • bard333 mysle, że bardziej im chodzi o faktyczne 30.06.08, 16:28
              przesunięcie wpływów, czyli założenie baz i aktywność różnych agencji blisko ruskich granic.

Teraz niby moga z nami współpracować, ale różne Dukaczewskie, czy inne ruskie popychadła skutecznie ich blokują. W ramach obrony tarczy, pchna swoich najlepszych i wytna ruskich spionów w try miga...;)))

mysle, że Fotyga po to pojechała do stanów by nakapowac komu trzeba na Donka, że ten nie chce tarczy. Zdradek dostał telefon od jedynej liczącej się partii (likud) w Waschington DC, która pewnie skasowała juz grube miliardy na dostarczenie sprzętu, więc momentalnie chłopcy wrócili do swego szeregu i teraz cichutko będa machać swoimi ogonkami w takt amerykańskiego rytmu...:))

Myśle, że Kaczor ostatnio nie na darmo tak czesto wyjeżdżał do Izraela... możemy się spodziewać w najbliższym czasie, że nasza pacynka z wytrzeszczonymi gałami tez tam pojedzie...;)))

a tarcze to on i w zębach zaniesie...

w sumie jestem za, juz kiedys pisałem... jesli wystartuje choćby jedna rakieta to będzie koniec świata i brednie o tymże ruscy wezma nas na cel są po prostu żałosne (ile razy wezmą nas na cel?? juz jesteśmy ich celem! zabić nas moga tylko raz...), a osobiście wolę życ w kraju z amerykańskimi niż ruskimi bazami.

Przeżyłem i jedno i drugie, w Polsce dobrze pamietam jak to było z krasnoarmiejcami i mieszkałem parę lat we Frankfurcie nad menem z amerykanami, wiem jaka jest różnica..;))
              • elwer-pancerfaust44 Re: mysle, że bardziej im chodzi o faktyczne 30.06.08, 16:36
                Dobryś w tym swoim polskim patriotyżmie!Mogą okupować biega tylko o to by byli
                to ;dobrzy i właściwi;okupanci.Ja też tak myślę:Angela przybywaj i OberSchliesen
                wyzwól i ratuj.Dręcz nas,męcz nas dobrobytem i katuj,ale ratuj!
                • bard333 a kto Cie będzie okupywał...??? 30.06.08, 16:49
                  Zobacz jak ta Twoja Germania na tej okupacji sie odbiła i mimo teoretycznie przegranej wojnie, faktycznie wygrała...

Amerykanie będą naszym władzom kazali wtrącac do więzień niewygodnych obywateli, a może będą ich zsyłac na Alaskę, bo nie rozumiem....???

To lepiej być między młotem a kowadłem tak jak teraz między Niemcami i Ruskimi, niż mieć bogatego patrona, któremu nie będzie zależeć (tak jak tym dwu wspomnianym) na tym by Polska była biedna a Polacy to ewentualnie do kopania szparagów...

A co do śląska, to jestem ciekaw w której jego czesci mieszkasz... skoro czujesz sie Niemcem i tak bardzo chcesz nosić się z niemiecka, to chyba nikt Ci w tym nie przeszkadza...

Możesz mówic na codzień po niemiecku, możesz wnuki do niemieckiej szkoły posyłać, nawet możesz pisac po niemiecku na forum...

I od czego ma ta Angela ratować Oberschlesien... a może przejedź się tak w okolice Gorlitz, jak wygląda tamta strona sląska przez Niemców odratowana...

W Polsce każdy może zyć, w ekstremalnym przypadku zawsze możesz wyjechac do swoich za Łabę...;))) ciekawe czy powiedzą O Tobie "Niemiec"..;))

Nawet o Podolskim ich idolu, mówia "nasz Polak"...:)))

czy tylko śląsk jest zaniedbany???

Już nie moge słuchać tego jęku! Bo my mamy wungiel! i co ztego??? inne regiony mają co innego, każdy wnosi coś do naszego kraju i każdy ucierpiał okres komuny i późniejszego balcerowiczowskiego skoku na kase, to nie tylko śląsk...

Wyściub kiedy głowe, pojeździj troche po Polsce i sam sie przekonaj...:))

ale to nie na temat, spadam

do wieczora:))
    • smalltownboy Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 16:29
      Obama wycofa się z tego chorego pomysłu. A POpaprańców, którzy chcą wpuścić obce
      wojska, tak jak kiedyś były tu wojska ZSRR też się rozliczy.
      • polobolo2 Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 16:31
        dlugoterminowe interesy USA nir pozwola mu na to. Prezydent sluzy
        narodowi, a narod ma interesy obronne wlasnie w Polsce tez.
        BEDZIE TARCZA! HURRAH!
        • smalltownboy Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 16:49
          Jeszcze nic nie jest przesądzone. Nie ciesz się.
          • polobolo2 Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:17
            przesadzone, bo kazdy wasz piesek jest na nasze uslugi. po 89 , za
            ktore MY zaplacilismy razem z RFN, jestescie na posylki.
            • smalltownboy Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:30
              Ci co przyjęli te pieniądze okazują się zdrajcami. Od nich możecie sobie żądać
              zwrotu tej kasy, a nie od ludzi w Polsce. Najlepiej jakbyście sobie tych ludzi
              całkiem stąd zabrali.
            • gurru napisales prawde,ze mafie dokonaly skoku na kase 29.06.08, 18:18
              po 1989r, ale my sie z wami uporamy, a tarcze to mozecie miec, ale
              we wlasnej rzyci.
              • polobolo2 [...] 30.06.08, 16:08
          • elwer-pancerfaust44 Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:46
            Jankesy mieli też program gwiezdnych wojen i co?Myślę że Atomerykanom biega
            bardziej system elektronicznego podsłuchu(niby radary)niż antyrakiety.
      • bard333 Obama, Mccain, czy inna Clinton to tylko 30.06.08, 16:17
        twarz i palec do straszenia guzikiem atomowym...

Już setki miliardów dolarów zostało rozdysponowane dla lobby militarnego i różne Obamy, gdyby tylko okiem zaczęli mrugać i miec jakiekolwiek anse, to byłby ich koniec snu o prezydenturze...;))

Zreszta chyba nie myslisz serio, że amerykanie wybiora czarnego na swego prezia...;)))

Ameryka to nie tylko Waszyngton, czy LA, ale małe miasteczka...
        • elwer-pancerfaust44 Re: Obama, Mccain, czy inna Clinton to tylko 30.06.08, 16:20
          Murzyn prezydentem sekty JezUSA ChrystUSA?Za Chiny Ludowe,nigdy!
          • bard333 wygra Mccain... 30.06.08, 16:29
            zreszta żadnej różnicy w ich polityce nie będzie...:))
            • polobolo2 Re: wygra Mccain... 30.06.08, 16:38
              moze tak, moze nie. Zalezy to od wyborcow. Milionow wyborcow.
              It's hard to predict, especially the future.
            • elwer-pancerfaust44 Re: wygra Mccain... 30.06.08, 16:38
              A gdy któryś z prezydentów się wychyla,to odstrzeliwują.Tak jak JFK w Dallas.
              • polobolo2 Re: wygra Mccain... 30.06.08, 16:44
                i Lincoln. Stabilnosc polityczna w USA jest bardzo wazna dla swiata
                • elwer-pancerfaust44 Re: wygra Mccain... 30.06.08, 16:57
                  A czytałaś kiedyś Norwida?Pisał kiedyś tak do J Lelewela w 1860:"Strzeżmy się
                  Amerykanów,bo oni przybiegają ratować,a ratując kradną"!Autentyczne!
    • elwer-pancerfaust44 Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:26
      No pewnie,wszyscy którzy byli na poligonie wiedzą że za tarcza jest najbezpieczniej!
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:54
      Ktoś skończy włazić w tyłek jankesom?
    • polobolo2 [...] 30.06.08, 16:29
      • elwer-pancerfaust44 Re: Lech kaczynski Lojalnie walczy o prawo do tar 30.06.08, 16:44
        Kaczor organizuje: Gemeinschaft Unabhangiger Staaten?Poyebało go!
    • piotr7777 Re: a co ze zniesienem wiz? 30.06.08, 17:14
      Dlaczego nie postawiono tego warunku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka