polobolo2 29.06.08, 15:54 Chlebowski zapewnia. Hurra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gurru [...] 29.06.08, 16:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: tarcze beda w twojej rzyci zdrajcy 29.06.08, 17:31 "Elita"niech sobie tarcze ustawia nawet w swoich gabinetach.Jak Ruski dobrze przymierzy to i w biurko trafi,a jak żle to jak polscy komandosi w Afganistanie w jakąś wioskę,np w Gdańsk ul Polanki. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 a Ty serio myslisz, że tarcza będzie bronić 30.06.08, 16:12 przed jakimis pociskami...? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: a Ty serio myslisz, że tarcza będzie bronić 30.06.08, 16:17 Nie,myślę w konwencji czarnego humoru.Atomerykanom biega o elektroniczny(szpiegowski)nasłuch tej części świata.Bo jak można obronić się przed rakietą wystrzeloną np w Kaliningradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 mysle, że bardziej im chodzi o faktyczne 30.06.08, 16:28 przesunięcie wpływów, czyli założenie baz i aktywność różnych agencji blisko ruskich granic. Teraz niby moga z nami współpracować, ale różne Dukaczewskie, czy inne ruskie popychadła skutecznie ich blokują. W ramach obrony tarczy, pchna swoich najlepszych i wytna ruskich spionów w try miga...;))) mysle, że Fotyga po to pojechała do stanów by nakapowac komu trzeba na Donka, że ten nie chce tarczy. Zdradek dostał telefon od jedynej liczącej się partii (likud) w Waschington DC, która pewnie skasowała juz grube miliardy na dostarczenie sprzętu, więc momentalnie chłopcy wrócili do swego szeregu i teraz cichutko będa machać swoimi ogonkami w takt amerykańskiego rytmu...:)) Myśle, że Kaczor ostatnio nie na darmo tak czesto wyjeżdżał do Izraela... możemy się spodziewać w najbliższym czasie, że nasza pacynka z wytrzeszczonymi gałami tez tam pojedzie...;))) a tarcze to on i w zębach zaniesie... w sumie jestem za, juz kiedys pisałem... jesli wystartuje choćby jedna rakieta to będzie koniec świata i brednie o tymże ruscy wezma nas na cel są po prostu żałosne (ile razy wezmą nas na cel?? juz jesteśmy ich celem! zabić nas moga tylko raz...), a osobiście wolę życ w kraju z amerykańskimi niż ruskimi bazami. Przeżyłem i jedno i drugie, w Polsce dobrze pamietam jak to było z krasnoarmiejcami i mieszkałem parę lat we Frankfurcie nad menem z amerykanami, wiem jaka jest różnica..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: mysle, że bardziej im chodzi o faktyczne 30.06.08, 16:36 Dobryś w tym swoim polskim patriotyżmie!Mogą okupować biega tylko o to by byli to ;dobrzy i właściwi;okupanci.Ja też tak myślę:Angela przybywaj i OberSchliesen wyzwól i ratuj.Dręcz nas,męcz nas dobrobytem i katuj,ale ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 a kto Cie będzie okupywał...??? 30.06.08, 16:49 Zobacz jak ta Twoja Germania na tej okupacji sie odbiła i mimo teoretycznie przegranej wojnie, faktycznie wygrała... Amerykanie będą naszym władzom kazali wtrącac do więzień niewygodnych obywateli, a może będą ich zsyłac na Alaskę, bo nie rozumiem....??? To lepiej być między młotem a kowadłem tak jak teraz między Niemcami i Ruskimi, niż mieć bogatego patrona, któremu nie będzie zależeć (tak jak tym dwu wspomnianym) na tym by Polska była biedna a Polacy to ewentualnie do kopania szparagów... A co do śląska, to jestem ciekaw w której jego czesci mieszkasz... skoro czujesz sie Niemcem i tak bardzo chcesz nosić się z niemiecka, to chyba nikt Ci w tym nie przeszkadza... Możesz mówic na codzień po niemiecku, możesz wnuki do niemieckiej szkoły posyłać, nawet możesz pisac po niemiecku na forum... I od czego ma ta Angela ratować Oberschlesien... a może przejedź się tak w okolice Gorlitz, jak wygląda tamta strona sląska przez Niemców odratowana... W Polsce każdy może zyć, w ekstremalnym przypadku zawsze możesz wyjechac do swoich za Łabę...;))) ciekawe czy powiedzą O Tobie "Niemiec"..;)) Nawet o Podolskim ich idolu, mówia "nasz Polak"...:))) czy tylko śląsk jest zaniedbany??? Już nie moge słuchać tego jęku! Bo my mamy wungiel! i co ztego??? inne regiony mają co innego, każdy wnosi coś do naszego kraju i każdy ucierpiał okres komuny i późniejszego balcerowiczowskiego skoku na kase, to nie tylko śląsk... Wyściub kiedy głowe, pojeździj troche po Polsce i sam sie przekonaj...:)) ale to nie na temat, spadam do wieczora:)) Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 16:29 Obama wycofa się z tego chorego pomysłu. A POpaprańców, którzy chcą wpuścić obce wojska, tak jak kiedyś były tu wojska ZSRR też się rozliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 16:31 dlugoterminowe interesy USA nir pozwola mu na to. Prezydent sluzy narodowi, a narod ma interesy obronne wlasnie w Polsce tez. BEDZIE TARCZA! HURRAH! Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 16:49 Jeszcze nic nie jest przesądzone. Nie ciesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:17 przesadzone, bo kazdy wasz piesek jest na nasze uslugi. po 89 , za ktore MY zaplacilismy razem z RFN, jestescie na posylki. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:30 Ci co przyjęli te pieniądze okazują się zdrajcami. Od nich możecie sobie żądać zwrotu tej kasy, a nie od ludzi w Polsce. Najlepiej jakbyście sobie tych ludzi całkiem stąd zabrali. Odpowiedz Link Zgłoś
gurru napisales prawde,ze mafie dokonaly skoku na kase 29.06.08, 18:18 po 1989r, ale my sie z wami uporamy, a tarcze to mozecie miec, ale we wlasnej rzyci. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 [...] 30.06.08, 16:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:46 Jankesy mieli też program gwiezdnych wojen i co?Myślę że Atomerykanom biega bardziej system elektronicznego podsłuchu(niby radary)niż antyrakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Obama, Mccain, czy inna Clinton to tylko 30.06.08, 16:17 twarz i palec do straszenia guzikiem atomowym... Już setki miliardów dolarów zostało rozdysponowane dla lobby militarnego i różne Obamy, gdyby tylko okiem zaczęli mrugać i miec jakiekolwiek anse, to byłby ich koniec snu o prezydenturze...;)) Zreszta chyba nie myslisz serio, że amerykanie wybiora czarnego na swego prezia...;))) Ameryka to nie tylko Waszyngton, czy LA, ale małe miasteczka... Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Obama, Mccain, czy inna Clinton to tylko 30.06.08, 16:20 Murzyn prezydentem sekty JezUSA ChrystUSA?Za Chiny Ludowe,nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 wygra Mccain... 30.06.08, 16:29 zreszta żadnej różnicy w ich polityce nie będzie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: wygra Mccain... 30.06.08, 16:38 moze tak, moze nie. Zalezy to od wyborcow. Milionow wyborcow. It's hard to predict, especially the future. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: wygra Mccain... 30.06.08, 16:38 A gdy któryś z prezydentów się wychyla,to odstrzeliwują.Tak jak JFK w Dallas. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: wygra Mccain... 30.06.08, 16:44 i Lincoln. Stabilnosc polityczna w USA jest bardzo wazna dla swiata Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: wygra Mccain... 30.06.08, 16:57 A czytałaś kiedyś Norwida?Pisał kiedyś tak do J Lelewela w 1860:"Strzeżmy się Amerykanów,bo oni przybiegają ratować,a ratując kradną"!Autentyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:26 No pewnie,wszyscy którzy byli na poligonie wiedzą że za tarcza jest najbezpieczniej! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Bedziemy Mieli Tarcze! 29.06.08, 17:54 Ktoś skończy włazić w tyłek jankesom? Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 [...] 30.06.08, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Lech kaczynski Lojalnie walczy o prawo do tar 30.06.08, 16:44 Kaczor organizuje: Gemeinschaft Unabhangiger Staaten?Poyebało go! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: a co ze zniesienem wiz? 30.06.08, 17:14 Dlaczego nie postawiono tego warunku? Odpowiedz Link Zgłoś