jn-24 08.07.08, 08:17 Dyżurny z IPNu dał głos o pracy historycznej . Niestety został ten głos ośmieszony przez mgr Sławomira Cenckiewicza i Piotra Gontarczyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jn-24 Re: Prof.Machcewicz ośmieszony 08.07.08, 09:02 Tyn profesor musi być tęga głowa skoro osmieszą ją mgr , piszący doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Bo prof.Machcewicz to typowy oszust medialny 08.07.08, 10:40 jn-24 napisał: Prof.Machcewicz ośmieszony > Dyżurny z IPNu dał głos o pracy historycznej . Niestety został ten > głos ośmieszony przez mgr Sławomira Cenckiewicza i Piotra > Gontarczyka. ---> ... podobny do innych salonowych profesorów, którzy na kłamstwach usiłują budować własna pozycję i majątek - no chyba że akurat on, tak za darmo ... :))) www.rp.pl/artykul/149067.html Odpowiedz Link Zgłoś
jn-24 Re: Bo prof.Machcewicz to typowy oszust medialny 08.07.08, 14:26 ten prof. do dziś nie ustalił jak zginęło 40-50 Zydów pochowanych z leninem pod klepiskiem stodoły w Jedwabnem , ale za odpowiada miejscowa polska ludnośc cywilna, ktora to zrobiła za zezwoleniem uzyskanym od Niemców niewiadomego szczebla. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Tutaj tez nieżle ośmieszyli 08.07.08, 10:42 siebie: www.freewebs.com/shockingtruth/dziennik.html Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A tutaj? :))))))))))))) 08.07.08, 11:12 doc.torov napisał: Tutaj tez nieżle ośmieszyli siebie: ---> "Nareszcie. Jest szansa aby zlikwidować wreszcie post-totalitaryzm w Polsce. U Pośpieszalskiego, powtórka bodaj dziś na TVPolonia; prof. Andrzej Friszke, niechętny dotąd Autorom i Książce - powiedział, że "jest problem" i że "nie jest tak, że w książce są rzeczy wyssane z palca". W I części Bolek się zapętlał, wykazując totalną ignorancję, np.w zakrsie procedur ubeckich. M.in. nieudolnie sugerował, że to Podsłuch Bolek otrzymywał gratyfikacje od SB za donoszenie na kolegów. Otóż poznałem Bolka przed 1980 r., a w tym właśnie roku samodzielnie mi zaświtało, że to agencina. Szkoda. Na szczęście jest też wysoka kultura Historyków. Zabawne. Kulturalni, oczytani, utalentowani, pełni erudycji i serdeczni pp. Cenckiewicz i Gontarczyk - wyjaśniają, tłumaczą, służą swą wiedzą. A z drugiej strony jazgot Komsomolców zmanipulowanych przez KGB, bez argumentów, dyszących nienawiścią. "Podziwiam" bezczelnosc tych Komsomolcow. Ich chamstwo, ich wieczne "ja, ja, ja!", ich kretactwo i brak wspolczucia dla ludzi, dla kolegow (zob. donosy Bolka). Mialem okazje poznac dobrze tego Pana Elektryka w 1980 r. - i teraz dopiero oddycham spokojnie. Wielkie brawa dla Kurtyki, Cenckiewicza i Gontarczyka. Na pohybel Borusewiczowi, Rybickim, Hallowi, no i Celinskiemu, ktorzy z idioty zrobili ikone Polski. Jestem ludziom zyczliwy, ale to naprawde zero. Zreszta sami widzicie. "Podziwiam" - to ewenement - komsomolską glupotę Bolka. Precz z wplywami Rosji w Polsce. Wpisujcie się na www.petycje.pl Petycja nr 3182 z poparciem dla Cenckiewicza + Gontarczyka - póki jeszcze czas, bo Partia "Demokratyczna" chce zlikwidować IPN !" www.niezalezna.pl/index.php/blog/show/id/195 Odpowiedz Link Zgłoś
jn-24 Re: Tutaj tez nieżle ośmieszyli 08.07.08, 13:48 a nie mówiłem ? że za tym rydzyk stoi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Tutaj tez nieżle ośmieszyli 08.07.08, 15:00 Jeżeli normalny to rydz, to wie co mówi. Jest wierny swoim ideom i towarzyszom. Odpowiedz Link Zgłoś