Dodaj do ulubionych

Ukraińcy na Podlasiu

IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 17:44
Szukałem i znalazłem - okazuje się, że kultura ukraińska zagnieździła się na
rzekomo białoruskim Podlasiu -
free.ngo.pl/nadbuhom
Dziw to nad dziwy czy też rzecz zwykła i naturalna?
Obserwuj wątek
    • iznota33 Re: Ukraińcy na Podlasiu 27.03.03, 19:44
      Mazepa, nie pieprz.Podlasie jest POLSKIE!
      • Gość: Mazepa Re: Ukraińcy na Podlasiu IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 17:23
        iznota33 napisał:

> Mazepa, nie pieprz.Podlasie jest POLSKIE!

To nie ja pieprzę tylko Amerykanie (w każdym razie na amerykańskich filmach w
        polskim tłumaczeniu)- w oryginale "fuckają".
    • Gość: Białostoczanin Re: Ukraińcy na Podlasiu IP: *.osiedle.net.pl 28.03.03, 18:12
      Gość portalu: Mazepa napisał(a):

> Szukałem i znalazłem - okazuje się, że kultura ukraińska zagnieździła się na
      > rzekomo białoruskim Podlasiu -
      > NO NO wypraszam sobie, jestem z Bialegostoku i zapewniam was ze tu takze jest
      Polska choc zgadzam sie ze jest na pewno wiecej prawoslawnych i bialorusinow
      niz np w Bydgoszczu czy Katowicach ale to chyba normalne w miescie tak blisko
      wschodniej granicy (jakies 70-80km jak mniemam), podobnie np w Szczecinie jest
      na pewno wiecej Niemcow niz w calej Wawie bo lezy blisko Niemiec. W Białym
      myslimy po polsku mowimy po polsku i czujemy sie POLAKAMI to powinno byc jasne.
      A tak w ogole to kiedy sie skonczy ten glupi stereotyp o Bialymstoku miescie
      prawoslawnych , tatarow, bialorusinow itd. a bynajmniej nie Polakow ?! :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka