Gość: Mazepa IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 17:44 Szukałem i znalazłem - okazuje się, że kultura ukraińska zagnieździła się na rzekomo białoruskim Podlasiu - free.ngo.pl/nadbuhom Dziw to nad dziwy czy też rzecz zwykła i naturalna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iznota33 Re: Ukraińcy na Podlasiu 27.03.03, 19:44 Mazepa, nie pieprz.Podlasie jest POLSKIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazepa Re: Ukraińcy na Podlasiu IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 17:23 iznota33 napisał: > Mazepa, nie pieprz.Podlasie jest POLSKIE! To nie ja pieprzę tylko Amerykanie (w każdym razie na amerykańskich filmach w polskim tłumaczeniu)- w oryginale "fuckają". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białostoczanin Re: Ukraińcy na Podlasiu IP: *.osiedle.net.pl 28.03.03, 18:12 Gość portalu: Mazepa napisał(a): > Szukałem i znalazłem - okazuje się, że kultura ukraińska zagnieździła się na > rzekomo białoruskim Podlasiu - > NO NO wypraszam sobie, jestem z Bialegostoku i zapewniam was ze tu takze jest Polska choc zgadzam sie ze jest na pewno wiecej prawoslawnych i bialorusinow niz np w Bydgoszczu czy Katowicach ale to chyba normalne w miescie tak blisko wschodniej granicy (jakies 70-80km jak mniemam), podobnie np w Szczecinie jest na pewno wiecej Niemcow niz w calej Wawie bo lezy blisko Niemiec. W Białym myslimy po polsku mowimy po polsku i czujemy sie POLAKAMI to powinno byc jasne. A tak w ogole to kiedy sie skonczy ten glupi stereotyp o Bialymstoku miescie prawoslawnych , tatarow, bialorusinow itd. a bynajmniej nie Polakow ?! :(( Odpowiedz Link Zgłoś