pisz_pan_na_berdyczow 14.07.08, 00:04 www.rp.pl/artykul/162205.html ciekawe czy popłacze sie w TV jak Sawicka?;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisz_pan_na_berdyczow Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 00:20 Jak mawiał Smoleń "Narozrabiał tak, że nawet go prokurator nie wybroni";) Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Re: "nawet go prokurator nie wybroni" 14.07.08, 10:57 Karnowski out - PO poradziła sobie bez Piskorskiego, poradzi sobie też bez Karnowskiego. (bo jeśli taśma jest prawdziwa, to nie da się opowiedzieć do niej "dobrej" - i przy tym wiarygodnej - bajki) P.S. To pisałem ja, wyborca (nadal :-P) PO. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 11:12 Podobno tej tasmy nie ma.Analogia do Piskorskiego może być trafna. Pomówić można każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow to omamy słuchowe;-) 14.07.08, 11:16 Też myślę, że tego nagrania nie ma. Ten głos, który słyszałem na stronie "Rzeczypospolitej" to z pewnością omamy słuchowe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 15:38 eee tam w opałach. wg stenogramu nagranej w marcu br. rozmowy prezydent Karnowski chwalił się znajomemu że w pewnej sprawie "prokurator apelacyjny zaprosił kawę"-dzisiejsza "G.W." chociaż tego który chciał "Mercedesa full-wypas" i był kolegą premiera Millera przymknęli , więc kto wie co będzie się działo z kumplem premiera Tuska. -- apostazja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 17:35 ka12332 napisał: > eee tam w opałach. > > wg stenogramu nagranej w marcu br. rozmowy prezydent Karnowski chwalił się > znajomemu że w pewnej sprawie "prokurator apelacyjny zaprosił kawę" Kawa przyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: Karnowski w opałach 15.07.08, 14:54 spokojny.zenek napisał: > ka12332 napisał: > > > eee tam w opałach. > > > > wg stenogramu nagranej w marcu br. rozmowy prezydent Karnowski chwalił si > ę > > znajomemu że w pewnej sprawie "prokurator apelacyjny zaprosił kawę" > > Kawa przyszła? > Ja myślę, że ani kawa sama nie przyszła, ani Julke sam nie przyszedł;-) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 15:44 cała ta sprawa z Karnowskim coś mi cuchnie. Pożyjemy, zobaczymy jak się rozwinie, ale bardziej ufam Karnowskiemu niż temu "bYznesmenowi". Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Uwaga,uwaga 14.07.08, 16:30 W sprawie wystepuje kancelaria adwokacka,i to nie na marginesie,lecz jak bardzo wazny podmiot tej sprawy Gluchowski,Jedlinski,Rodziewicz,Zwara i partnerzy.Ta sama w ktorej pracuje Kacza latorosl,kancelaria zamieszana w przekret zwany "SKOK",skupowanie dlugow szpitali,powiazana z Kaczmarkiem,Neclem itd.Ta kancelaria wyglada na matke wszystkich afer na Wybrzezu.Ci prawnicy powiazani z pis i Kaczynskimi zdaje sie ze zajmuja sie jedynie dziwnymi machinacjami finansowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 16:53 Nie bój żaby,platforma ma swojego ministra sprawiedliwości który zawsze bronił aferzystów jako papuga. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 17:03 Kaczynskie natomiast maja kancelarie prawnicza Gluchowski,Jedlinski,Rodziewicz,Zwara i Partnerzy.Znana z tego ze bronia jedynie niewinnych i to zawsze za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 17:27 Moglbym jeszcze napisac ze pismatolki maja cale zlogi prawnikow.Na czele maja 2 "profesorow"(socjalistycznego prawa pracy).1 Gosia(14 lat studiow prawniczych),Brudzinskiego(wyglada i mowi jakby studiowal prawo w Sztumie.Poncyliusza(17 lat studiow)i Ziobra.O tym lepiej nawet nie wspominac. Moglbym,lecz nie bede obrazal zawodu Prawnika w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 17:32 A w PO POdobno jest najwięcej skazanych i internowanych,oraz TW.Jeszcze się tym chwalą bo to jest jedyne kryterium fachowości i dyplom(perepusok)do KPRM. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 17:33 O TW nic nie wiadomo. Jeśli natomiast chodzi o internowanych, to gdzie miałoby być ich więcej? W PiS, gdzie są ludzie, którzy w 1981 albo się chowali u mamusi albo stali po przeciwnej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 17:32 Nie wymieniłeś "prawniczki" Kempy. Za to Bredziński chyba się za prawnika nie podawał :)) No i oczywiście Mularczyka. > Moglbym,lecz nie bede obrazal zawodu Prawnika w Polsce. Nie ma takiego zawodu. To wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Karnowski w opałach 14.07.08, 17:43 Gosiewski zawsze podkresla ze jest prawnikiem.Brudzinski podaje ze jest politologiem,lecz zabiera glos w tematach zwiazanych z prawem tak jakby studiowal w Sztumie. Odpowiedz Link Zgłoś