zoro_wieczorowo_poro 15.07.08, 12:01 ale masz pełno w gaciach. Bredzisz jakbyś miał dostać dożywocie za swoje gałgaństwa , a to tylko pare lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro a teraz Kurski 15.07.08, 12:06 płacze, że prokuratura nie wszczęła postępowania na donos radnychPiSu na przekręty w Sopot złożone w..2006 roku :D Czyli za czasów Ziobry o ile dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte nie włączyłem w ogóle dziś tv 15.07.08, 12:11 i mam święty spokój :) teraz mi jeszcze lepiej, bo Kurski mi zawsze źle na nastrój robi - że też takiego obłudnika rodzice wychowali :( ciekaw tylko jestem, ile razy Ziobro zapewnił, że jest uczciwym i przyzwoitym człowiekiem, który tylko chciał ścigać przestępców Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: Ziobro szczeka-łgarz 15.07.08, 13:39 szczeka teraz na wizji ! Gdzie honor i ambicja Twa Ziobrze ? Dawałeś głos iż sam sie zrzekniesz imunnitetu !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Przerażony kundelek 15.07.08, 15:17 Właśnie Tusk na konferencji prasowej kilkoma prostymi słowami wyjaśnienia zredukował go z powrotem do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Przerażony kundelek 15.07.08, 15:25 cymber.gaj napisał: > Właśnie Tusk na konferencji prasowej kilkoma prostymi słowami wyjaśnienia zredu > kował go z powrotem do zera. Miller się pomylił. Znacznie przeszacował to gó... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Przerażony kundelek 15.07.08, 16:08 To to nawet na nazwanie gó... nie zasługuje. Kazde okreslenie będzie zbyt delikatne na tego ...... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Przerażony kundelek 15.07.08, 16:52 Zachcialo mu sie z Jarku konkurowac to ma :) Odpowiedz Link Zgłoś