Gość: diablo IP: *.redziny.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 07:49 niech szpital zakupi jeszcze Pawulon bedzie komplet i robota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cowboy SLD nie może rozstać się ze skórami... IP: 212.87.232.* 30.09.03, 09:13 bo to czerwonoskórzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabarz Komuna is back IP: proxy 30.09.03, 10:29 Czerwone ręce do czarnej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZEJAN FULL SERVIS IP: 213.199.204.* 30.09.03, 11:40 MAM PYTANIE. CZY WYNAJMUJĄCY POMIESZCZENIA /SZPITAL/ NIE BĘDZIE ZAINTERESOWANY DUŻYMI OBROTAMI FIRMY WYNAJMUJĄCEJ POMIESZCZENIA/ZAKŁAD POGRZEBOWY/? OD OBROTÓW ZALEŻEĆ BĘDZIE CHYBA KWOTA PŁACONA PRZEZ WYNAJMUJĄCEGO.DALEKI JESTEM OD POSĄDZANIA KOGOKOLWIEK,ŻE OBIE STRONY ZROBIĄ WSZYSTKO ABY ZWIĘKSZAĆ OBROTY. JEDNAK GŁĘBOKO SIĘ ZASTANOWIĘ ZANIM SKORZYSTAM Z USŁUG SZPITALA W OBAWIE ABYM NIE ZOSTAŁ KLIENTEM WSPÓŁPRACUJĄCEGO ZE SZPITALEM ZAKŁADU. A TEGO BROŃ BOŻE BYM JESZCZE NIE CHCIAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny klijent Re: FULL SERVIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:20 I bardzo dobrze,to jest pocieszające a gdzie ja będę potem czego szukał jak zajdzie potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypel Re: SLD dostalo w lape!!! IP: *.proxy.aol.com 01.10.03, 21:25 Mafia SLD musiala dostac duza kase. Bo nigdzie na swiecie nie ma zakladu pogrzebowego w szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Zakład pogrzebowy wraca do szpitala IP: *.ryki.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 20:09 Nie wiem czy wiesz DIABLO,ale PAWULON jest w szpitalach jako bardzo potrzebny lek stosowany przy "INTUBACJI"oczywiście tylko wtedy gdy jest prawidłowo stosowany. Odpowiedz Link Zgłoś