eugsaw 24.07.08, 19:29 Jolanta Szczypinska niczym sie nie rozni od klauna, glupi usmiech i obled w oczach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilla.dream Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 20:42 W Sejmie to co drugi jest błaznem. A w PiSie odsetek klaunów jest stuprocentowy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Klaun w Sejmie! 28.07.08, 10:12 Więc nie odsetek tylko stusetek. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 22:14 I co z tego wyrosło. spieprzajdziadu.com/muzeum/images/7/7e/Jolazlechem.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 22:47 Pani Nelli, żeby być klaunem to wcale nie trzeba się szczególnie wymalować. Wystarczy głupia gadka, kapelusz i głupawy uśmiech. I wszystkim mówić, że się widzi Tuska w rozkroku. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 23:27 szczypinska,kempa-głupie ćwirdy-i to sa posłanki reprezentujące majestat RP-tak samo jak lech k. jeszcze nie osadzony.rydzyk sie zdenerwował i olewał je ciepłym moczem za źródeł geotermalnych Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 23:29 A dlaczego te klauny w Sejmie są przeważnie ryże? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 23:33 Ja już raz Ci mówiłam, rude jest ładne, to raz. Dwa od kiedy PiSdziuki są ryże?? Tuskowate też nie przeważnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 23:36 jola_iza napisała: > Ja już raz Ci mówiłam, rude jest ładne, to raz. Dwa od kiedy PiSdziuki są ryże? > ? Tuskowate też nie przeważnie:) Nie odróżniasz kolorów,czyżby daltonistka?Rude to rude,a ryże to Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 23:44 Ryże kotki są śliczne, Daltonizm występuje gó..e u mężczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Klaun w Sejmie! 24.07.08, 23:33 szczypinska jest nie spełniona jako kobieta.jarek nie chce ale chyba nie moż spełnić bo mu przeszkadza kot Alik.I tu tkwi cały ambaras.Chyba jarek jest słabo nabiałowy i to mu nie sprzyja.A kot Alik zazdrosny?Jolka-nie warto nie masz szans.Alik jest na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
japin Re: Klaun w Sejmie! 25.07.08, 08:21 A po co w sejmie kolejny klown? Jarek ze swoim dworem to aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Re: Klaun w Sejmie! 25.07.08, 09:53 BŁAZEN NA PREMIERA- jestem za ,a nawet przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
filostrados Re: Klaun w Sejmie! 25.07.08, 11:19 a ja sobie wypraszam...jestem clownem z powołania i wykrztałcenia...clown znający tajniki swojej sztuki (bo clownada prszę państwa jest Sztuką) ma za zadanie wywołać rozbawienie publiczności...nie pusty śmiech tych co wyszydzają i wyśmiewają. Musi szanować widza i swój zawód. Czyli to co robi. Nieudolny clown, proszę państwa, który jeszcze tego nie potrafi...jest żałosny i żenujacy... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Klaun w Sejmie! 25.07.08, 13:52 Palikot ma grozna konkurencje. To nie zarty, dwoch blaznow na raz, to sie moze zle skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Re: Klaun w Sejmie! 25.07.08, 15:20 To może dziwne ale ja widzę tam tylko klaunów... Odpowiedz Link Zgłoś
mdfghn Re: Klaun w Sejmie! 25.07.08, 19:11 JANUSZ PALIKOT (ur. 26 października 1964 w Biłgoraju) ? wielki prowokator publiczny PO obecnie prowadzący boje spotkaniowe z rozgłośnią wszelkich prawd na temat żydo-komucho-masonerii. Zainteresowania : * Zafascynowanie wszelkiego rodzaju gumowymi członkami. Co najważniejsze, nie kryje tego, jak widać na załączonym zdjęciu. images.wikia.com/nonsensopedia/images/c/c2/Palikot.jpg * Lubi oskarżać Szatana o to że jest Szatanem i kradnie pieniądze które mu się nie należały. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Klaun w Sejmie! 28.07.08, 10:10 W sejmie mamy już ylu clownów że jeden mniej czy też więcej nie robi już żadnej różnicy. Tyle tylko że pozostałych widać dobiero jak dorwą się do mównicy albo zorganizują jakiś happaning (n.p. pod tytułem "Blokowanie pracy komisji sejmowej"). Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Jest zjawiskowo piękna, Prezes ma gust! 28.07.08, 10:17 www.dziennik.pl/files/archive/00083/IM080110_011_83139l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś