zapijaczony-ryj 25.07.08, 16:56 PiS leży i kwiczy.Kurski, Cymański i Gosiewski mają twarze koloru nosa Karskiego. Brawo panie Marszałku Niesiołowski. Tak Trzymać! To już chyba koniec PArtii inaczej Sprawnych. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masuma Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 16:59 Rewelacja!!!! PUTRA skarży, że Graś podszedł do Cymańskiego i powiedział, że jeśli Cymański będzie przeszkadzał, to mu zrobi krzywdę:-)))) Żąda zwołania Konwentu Seniorów Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Pwiedział, ze cytuję, a potem 25.07.08, 17:04 masuma napisał: > poseł Graś podszedł do Cymańskiego > i powiedział, że jeśli Cymański będzie przeszkadzał, > to mu zrobi krzywdę:-)))) > Żąda zwołania Konwentu Seniorów Czy to, ze ktoś podszedł to jest cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:00 zapijaczony-ryj napisał: > PiS leży i kwiczy.Kurski, Cymański i Gosiewski mają twarze koloru nosa Karskieg > o. > Brawo panie Marszałku Niesiołowski. Tak Trzymać! > To już chyba koniec PArtii inaczej Sprawnych. > Amen. O, tak ! Nos posła Karskiego przypomina wielka dojrzałą truskawę. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_polski [...] 25.07.08, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Nie będzie lekko. Bydło będzie ryczeć, a prez 25.07.08, 17:01 Ale LUDZIE słyszą i uczą się Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Nie będzie lekko. Bydło będzie ryczeć, a prez 25.07.08, 17:05 Ludzie słyszą,czują i widzą że po ;ustawach;PO zostaje tylko smród,wspomnienie, bo będą lądować w koszu.Ludzie widzą że koalicja rządowa nie jest zdolna uchwalić żadnych ustaw a mimo to trzymają się rządowego koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Nie będzie lekko. Bydło będzie ryczeć, a prez 25.07.08, 17:07 Ludzie widzą że koalicja rządowa nie jest zdolna > uchwalić żadnych ustaw Ludzie widzą, kto im w tym przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Nie będzie lekko. Bydło będzie ryczeć, a prez 25.07.08, 17:23 Czy to ważne kto,co i dlaczego nie chce popierać liberałów-aferałów?Liczy się skuteczność a nie wymówki w stylu:Chcemy dobrze tylko nam nie pozwalają.Kto nie pozwala,ano mniejszościowa opozycja!Cha cha cha! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Nie będzie lekko. Bydło będzie ryczeć, a prez 25.07.08, 19:17 Liczy się skuteczność... poproś kogoś, żeby ci wsadził knebel w usta, a potem spróbuj krzyczeć. Sprawdzimy skuteczność. Pisiory jak do tej pory , a mieli swoje 5 minut nie przedstawiły żadnej, ale to żadnej propozycji zmian na lepsze. Czekaliśmy dwa lata i się nie doczekaliśmy. I najfajniejsze jest to, że teraz mordy piłują, cali w pretensjach, że jest źle. Jak byście coś zrobili dobrze, to teraz nie byłoby powodów do niezadowolenia. A tak, to gó.. zrobiliście, żeby było lepiej. Kiedy był dobry czas na trudne, ale i potrzebne reformy te palanty zajmowały się teczkami, podsłuchami i mało ważnymi z punktu widzenia przeciętnego obywatela pierdołami. Przeszkadzacie nie tyle rządowi, ale Polakom. Przestańcie udawać, że zależy wam na dobru obywateli, bo to wierutne kłamstwo. Zależy wam na władzy i to wszystko. Konstruktywna opozycja. Ha ha ha. Zajady mogą się porobić ze śmiechu. Bezczelni oszuści. Ps. Nie dostałam żadnej instrukcji. Ani smsem, ani mail'em, ani żadną inną drogą. Nie potrzebuję, bo i bez tego nie znoszę Kaczyńskiego i jego kliki. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:02 szcególnie podobałmi sięmoment w którym pani kopacz powiedział coś mniej więcej takiego; Nie chciałabym nasladować stylu swoich poprzedników, ale zrobię wyjątek. Jeśli chodzi o ochronę zdrowia psychicznego to przypomnę, ze PiS wygrał wyboey w zakładach psychiatrycznych. Inaczej sprawnym wyjaśnię, ze to była riposta na ich "PO wygrała z więzieniach". NO i teraz ma PiS problem. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:07 To Kopaczowa ma problem z etyką lekarską! Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:12 zapijaczony-ryj napisał: > szcególnie podobałmi sięmoment w którym pani kopacz powiedział coś mniej więcej > takiego; > Nie chciałabym nasladować stylu swoich poprzedników, ale zrobię wyjątek. Jeśli > chodzi o ochronę zdrowia psychicznego to przypomnę, ze PiS wygrał wyboey w > zakładach psychiatrycznych. > Inaczej sprawnym wyjaśnię, ze to była riposta na ich "PO wygrała z więzieniach Zaś PO wygrała w więzieniach,bądź konsekwentny absolwencie podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:13 Spójrz linijkę wyżej od swego komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:20 masuma napisał: > Spójrz linijkę wyżej od swego komentarza Po co? przeciez i tak nie potafi czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:18 aloa_oe napisał: > zapijaczony-ryj > > Inaczej sprawnym wyjaśnię, ze to była riposta na ich "PO wygrała z więzie > niach > > > Zaś PO wygrała w więzieniach,bądź konsekwentny absolwencie podstawówki A czym to się różni.Co zmienia w treści słowo 'Zaś" Inaczej Sprawny choć lepiej urodzony intligencie? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:20 zapijaczony_ryj napisał: > aloa_oe napisał: > > > zapijaczony-ryj > > > Inaczej sprawnym wyjaśnię, ze to była riposta na ich "PO wygrała z > więzie > > niach > > > > > > Zaś PO wygrała w więzieniach,bądź konsekwentny absolwencie podstawówki > > A czym to się różni.Co zmienia w treści słowo 'Zaś" To jest właśnie "dylemat"...dla ciebie.Potrafisz to rozwiązać? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Czas PiSmatołkom tę kwestię ponownie wytłumaczyć. 25.07.08, 17:26 Dlaczego na PO głosowały zakłady karne, a na PiS zakłady psychiatryczne? Odpowiedź jest prosta. W zakładach karnych siedzą ludzie, którzy nie utracili zdolności myślenia. --- PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 pomijając chamstwo, pani doktor strzeliła sobie w 25.07.08, 17:31 stopę ... a Ty się cieszysz. brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: pomijając chamstwo, pani doktor strzeliła sob 25.07.08, 17:33 Wskaż to "chamstwo" i w którym momencie się cieszę. Konkretnie. --- PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Tu ... 25.07.08, 17:38 pisałam o tym ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=82615064&a=82616087 Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Jeszcze raz... 25.07.08, 17:42 Odpowiedz konkretnie, co jest chamskiego w przypomnieniu faktu, że na PiS głosowały zakłady psychiatryczne. I w którym miejscu się z tego cieszę. --- PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Jeszcze raz... 25.07.08, 17:53 bogucjusz napisał: > Odpowiedz konkretnie, co jest chamskiego w przypomnieniu faktu, że na PiS > głosowały zakłady psychiatryczne. Kontekst, sprawdź kontekst. > > I w którym miejscu się z tego cieszę. Cieszenie sie wycofuję, sorry, to z_r sie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Jeszcze raz... 25.07.08, 18:00 paczula8 napisała: > Kontekst, sprawdź kontekst. Kontekstem jest stwierdzenie PiS, ze "PO wygrało w więzieniach". Cały czas czekam na konkretne wskazanie, na czym polega chamstwo w przypomnieniu faktu, iż PiS wygrało w zakładach psychiatrycznych. --- PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz I nie doczekam się... 25.07.08, 18:11 Szkoda na was czasu, PiSięta. A pogoda dopisuje. Papa. Wyrabiajcie normę na FK :-))))) --- PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Jeszcze raz... 25.07.08, 18:16 bogucjusz napisał: > paczula8 napisała: > > > Kontekst, sprawdź kontekst. > > Kontekstem jest stwierdzenie PiS, ze "PO wygrało w więzieniach". > > Cały czas czekam na konkretne wskazanie, na czym polega chamstwo w przypomnieni > u > faktu, iż PiS wygrało w zakładach psychiatrycznych. To może ja,ci odpowiem chociaż nie jestem zwolennikiem PiS ani PO. Na tym samym na czym polega chamstwo,Sikorskiego,Palikota. To, o czym mogą sobie ludzie powiedzieć w towarzyskich kontaktach lub "żule" pod budką z piwem nie przystoi pani minister. Masz inną opinię?...masz prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Jeszcze raz... 25.07.08, 18:21 aloa_oe napisał: > bogucjusz napisał: > > > paczula8 napisała: > > > > > Kontekst, sprawdź kontekst. > > > > Kontekstem jest stwierdzenie PiS, ze "PO wygrało w więzieniach". > > > > Cały czas czekam na konkretne wskazanie, na czym polega chamstwo w przypo > mnieni > > u > > faktu, iż PiS wygrało w zakładach psychiatrycznych. > > > To może ja,ci odpowiem chociaż nie jestem zwolennikiem PiS ani PO. > Na tym samym na czym polega chamstwo,Sikorskiego,Palikota. > To, o czym mogą sobie ludzie powiedzieć w towarzyskich kontaktach > lub "żule" pod budką z piwem nie przystoi pani minister. > Masz inną opinię?...masz prawo. Zaś premierowi Kaczyńskiemu przystoi wszystko? Bo jak mówił, ze PO wygrało w zakładach karnych, ON, Ziobro, Kur wski, Gosiewski i jeszcze inni to nikt z PiS nie protestował. Z PO zresztą też, bo fakt jest faktem tak głosowali, to po co larum podnosić. Wynika z tego, ze całoa góra z PiS to jest spod budy z piwem. Teraz czekam na protest tych spod budy z piwe, ze ich obrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Jeszcze raz... 25.07.08, 18:22 bogucjusz napisał: > paczula8 napisała: > > > Kontekst, sprawdź kontekst. > > Kontekstem jest stwierdzenie PiS, ze "PO wygrało w więzieniach". > > Cały czas czekam na konkretne wskazanie, na czym polega chamstwo Nie widzisz chamstwa w ustawieniu pacjentów poniżej przestepców? no to sorry , ale masz problem ... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Jeszcze raz... 25.07.08, 18:34 paczula8 napisała: > bogucjusz napisał: > > > paczula8 napisała: > > > > > Kontekst, sprawdź kontekst. > > > > Kontekstem jest stwierdzenie PiS, ze "PO wygrało w więzieniach". > > > > Cały czas czekam na konkretne wskazanie, na czym polega chamstwo > > Nie widzisz chamstwa w ustawieniu pacjentów poniżej przestepców? no > to sorry , ale masz problem ... > > > No nie mam siły wytłumaczę po PiSdacku. Jeśli Donald powie w piaskownicy do Jarusia' Ciebie nie lubia ci z podwórka! A Jaruś odpowie Donaldowi: A ciebie nie lubią w przedszkolu! To kto jest gorszy od kogo w hierarchii Ci z podwórka , czy ci z przedszkola? I kto koo bardziej obraził jarek Donalda, czy donald Jarka? Czy to ważne? Ważne kto zaczął się pierwszy "przezywać". TEn jest winny. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: pomijając chamstwo, pani doktor strzeliła sob 25.07.08, 17:36 paczula8 napisała: > stopę ... a Ty się cieszysz. brawo! > > Chyba ty sobie strzeliłaś w głowę gumą z majtek podczas ubierania. CZym sobie strzeliła, ze tak Was wystraszyła, ze spurpurowieliście ? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 nie podniecaj sie tak 25.07.08, 17:41 tylko poczekaj na to co sie będzie działo ... jeśli sadzisz, że minister zdrowia może bezkarnie obrażać pacjentów (jakichkolwiek) to sie mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: nie podniecaj sie tak 25.07.08, 17:45 Jako przeciwnik paczuli,przyznaję jej całkowitą rację. Takie słowa w jej wypowiedzi dyskryminują ją całkowicie,te same słowa Tuska o eunuchu,odnoszą się niestety do Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: nie podniecaj sie tak 25.07.08, 17:50 aloa_oe napisał: > Jako przeciwnik paczuli,przyznaję jej całkowitą rację. > Takie słowa w jej wypowiedzi dyskryminują ją całkowicie,te same słowa > Tuska o eunuchu,odnoszą się niestety do Tuska. Wiesz Aloa, żeby było ciekawie, ja jestem za prywatyzacją, ale sposób w jaki pani Kopacz zabrała sie za robienie reformy - od prywatyzacji, czyli od końca - jest niebezpieczny dla kraju. Ta kobieta nie wie co robi. pozdrawiam przeciwnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: nie podniecaj sie tak 25.07.08, 17:59 paczula8 napisała: > aloa_oe napisał: > > > Jako przeciwnik paczuli,przyznaję jej całkowitą rację. > > Takie słowa w jej wypowiedzi dyskryminują ją całkowicie,te same > słowa > > Tuska o eunuchu,odnoszą się niestety do Tuska. > > Wiesz Aloa, żeby było ciekawie, ja jestem za prywatyzacją, ale > sposób w jaki pani Kopacz zabrała sie za robienie reformy - od > prywatyzacji, czyli od końca - jest niebezpieczny dla kraju. Ta > kobieta nie wie co robi. > > pozdrawiam przeciwnika :) A ja,odniosłem się do słów E.Kopacz o tym kto głosował na zwolenników PiS,i do słów Tuska. Co do prywatyzacji szpitali,różnimy się co do szczegółów. pozdrawiam przeciwnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: nie podniecaj sie tak 25.07.08, 17:53 aloa_oe napisał: > Jako przeciwnik paczuli,przyznaję jej całkowitą rację. > Takie słowa w jej wypowiedzi dyskryminują ją całkowicie,te same słowa > Tuska o eunuchu,odnoszą się niestety do Tuska. To Tusk tez się nie rozmnaża? Jak Jarek wiecznie dziewica? To moze jego zapyląi w końcu urodzi, bo na ciężarnego wygląda coraz bardziej. passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: pomijając chamstwo, pani doktor strzeliła sob 25.07.08, 17:44 Dalej lecisz na zasadzie zaklinania rzeczywistości? Skoro fakty niewygodne, tym gorzej dla faktów... Kopacz niegdzie sobie nie strzeliła, powaliła pisie pyskówki na dechy, rozniosła je w strzępy swoimi ARGUMENTAMI. Pozostało wam tylko szczeknąć sobie, ale ludzie widzieli i słyszeli. Ludzie tez mają pamięć i wiedzą, jak "reformowali" sł. zdr. LSDowcy i PiSdaki. Jedni 4 lata, drudzy 2 lata. A teraz, gdy jest gotowy pakiet ustaw do przyjęcia, złodzieje bazujący na burdelu w lecznictwie bronią się, by ciemne interesy nie ucierpiały, by lodziarnie nie zostały skasowane. To doprawdy CHAMSTWO, że Balicki, Piecha i Religa razem z wieeeloma "prawie sprawiedliwymi" przestaną doić państwowo-prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: pomijając chamstwo, pani doktor strzeliła sob 25.07.08, 17:49 etta2 napisała: A teraz, gdy jest gotowy pakiet ustaw > do przyjęcia, złodzieje bazujący na burdelu w lecznictwie bronią > się, by ciemne interesy nie ucierpiały, by lodziarnie nie zostały > skasowane. To doprawdy CHAMSTWO, że Balicki, Piecha i Religa razem z > wieeeloma "prawie sprawiedliwymi" przestaną doić państwowo-prywatnie Ja,który nie raz krytykowałem Cymańskiego zauważyłem,że miał rację mówiąc...dla jednych pawilony,dla drugich pavulony. Nie mów etto o chamstwie,poszczególnych ministrów zdrowia,żaden z nich nie posunął się do takiego chamstwa jaki prezentuje pani Kopacz. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: pomijając chamstwo, pani doktor strzeliła sob 25.07.08, 17:59 Widzę, że nie tylko nie potrafisz zrozumieć, w jakim kontekście Tusk powiedział fraszkę, ale nawet z chamstwem sobie nie radzisz. Może więc uzasadnij: gdzie chamstwo Kopacz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 powiem szczerze ... 25.07.08, 18:26 etta2 napisała: > Widzę, że nie tylko nie potrafisz zrozumieć, w jakim kontekście Tusk > powiedział fraszkę, ale nawet z chamstwem sobie nie radzisz. Może > więc uzasadnij: gdzie chamstwo Kopacz?????? Z TWOIM chamstwem mało kto sobie radzi. I komu jak komu, ale TOBIE nie ma sensu tłumaczyć na czym polegało chamstwo Kopacz, nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: To było do przewidzenia n/t 25.07.08, 18:46 masuma powiedział: To było do przewidzenia n/t Że czekacie na SMS-y z centrali? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Pyskówka niczym z magla :) 25.07.08, 18:49 A pyskują o tym, co wypada a co nie :) Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Pyskówka niczym z magla :) 25.07.08, 18:52 woda.woda napisała: > A pyskują o tym, co wypada a co nie :) > > Dobre :) A mają o czy innym pyskować? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Pyskówka niczym z magla :) 25.07.08, 18:53 > woda.woda napisała: > jak zwykle nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Pyskówka niczym z magla :) 25.07.08, 18:54 No i co z tego, że nie na temat :) Maglarki jesteście obie niezłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Pyskówka niczym z magla :) 25.07.08, 18:57 woda.woda napisała: > No i co z tego, że nie na temat :) > posłuchaj ... wbrew temu co Ci sie wydaje i Ci e tu przyciagneło, to nie magiel. Masz cos do napisania w temacie watku? To pisz, jesli nie, to dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Co za subtelnośc :-))))) 25.07.08, 19:04 No ja nie mogę, ja tym się wzruszam :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Pyskówka niczym z magla :) 25.07.08, 18:53 > A mają o czy innym pyskować? Pewnie nie, dlatego za włosy sie szarpią i wydzierają: - Jesteś chamka! - A nie, bo ty jesteś większa! A Aloa kibicuje :))) Piękne po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Pyskówka niczym z magla :) 25.07.08, 20:44 woda.woda napisała: > A pyskują o tym, co wypada a co nie :) > > Dobre :) > > Raczej komu wypada, a komu nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: pomijając chamstwo, pani doktor strzeliła sob 25.07.08, 22:27 Nie POmoże puder,róż,gdy stara(Kopaczowa)juz.Też T Boy-Żeleński. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Czas PiSmatołkom tę kwestię ponownie wytłumac 25.07.08, 17:34 bogucjusz napisał: > Dlaczego na PO głosowały zakłady karne, a na PiS zakłady psychiatryczne? > > Odpowiedź jest prosta. W zakładach karnych siedzą ludzie, którzy nie utracili > zdolności myślenia. > > > --- > PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! > i27.tinypic.com/23svf5w.jpg W tym kilkadziesiąt procent cyklistów co zostali skazani na odsiadkę przecz wspaniałe sady 24 godzinne,bo wracali rowerem na wsi zabitej dechami wypiwszy przedtem jedno piwo. Gdyby byli wojerwóda mazowieckim z PiS to by dostali posadę członka zarzadu spółki skarbu państwa i samochód z kierowcą, a tak muszą siedzieć. To na kogo mieli głosować? Wszak nie zatracili zdolności racjonalnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:29 aloa_oe napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > aloa_oe napisał: > > > > > zapijaczony-ryj > > > > Inaczej sprawnym wyjaśnię, ze to była riposta na ich "PO wygr > ała z > > więzie > > > niach > > > > > > > > > Zaś PO wygrała w więzieniach,bądź konsekwentny absolwencie podstawó > wki > > > > A czym to się różni.Co zmienia w treści słowo 'Zaś" > > > To jest właśnie "dylemat"...dla ciebie.Potrafisz to rozwiązać? To ty masz dylemat, bo ja wyjasniłem w jakim kontekscie to zostało uzyte i spójnik nie był mi do tego potrzebny.A co do problemu to wy po następnym sondażu będziecie mieli problem ja zaś z radości obalę flaszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kontekst ... 25.07.08, 17:38 paczula8 napisała: > własnie kontekst ją dyskwalifikuje > > A ja myślałem, ze zaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:32 zapijaczony_ryj napisał: > To ty masz dylemat, bo ja wyjasniłem w jakim kontekscie to zostało uzyte i > spójnik nie był mi do tego potrzebny.A co do problemu to wy po następnym sondaż > u > będziecie mieli problem ja zaś z radości obalę flaszkę. W jakimś sensie masz rację.Dlaczego w jakimś sensie? Bo podejrzewam,że to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicaorleanska Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 26.07.08, 07:14 aloa_oe napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > To ty masz dylemat, bo ja wyjasniłem w jakim kontekscie to zostało uzyte > i > > spójnik nie był mi do tego potrzebny.A co do problemu to wy po następnym > sondaż > > u > > będziecie mieli problem ja zaś z radości obalę flaszkę. > > > > W jakimś sensie masz rację.Dlaczego w jakimś sensie? > Bo podejrzewam,że to nie mój problem. a ja myślę, ze to jest wasz problem www.tvn24.pl/-1,1558578.1,0,1,ewa-kopacz-zostaje,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Ryjowi szczególnie spodobał sie moment ... 25.07.08, 17:26 w którym Minister Zdrowia obrażała pacjentów stawiając ich niżej w hierarchii społecznej niz przestępców ... Ryju, za te wypowiedz, minister Kopacz powinna stracić urząd. zapijaczony-ryj napisał: > szcególnie podobałmi sięmoment w którym pani kopacz powiedział coś mniej więcej takiego; > Nie chciałabym nasladować stylu swoich poprzedników, ale zrobię wyjątek. Jeśli > chodzi o ochronę zdrowia psychicznego to przypomnę, ze PiS wygrał wyboey w > zakładach psychiatrycznych. > Inaczej sprawnym wyjaśnię, ze to była riposta na ich "PO wygrała z więzieniach" > . > > NO i teraz ma PiS problem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ryjowi szczególnie spodobał sie moment ... 25.07.08, 17:49 paczula8 napisała: > w którym Minister Zdrowia obrażała pacjentów stawiając ich niżej w > hierarchii społecznej niz przestępców ... > > Ryju, za te wypowiedz, minister Kopacz powinna stracić urząd. > > > zapijaczony-ryj napisał: > > > szcególnie podobałmi sięmoment w którym pani kopacz powiedział coś > mniej więcej takiego; > > Nie chciałabym nasladować stylu swoich poprzedników, ale zrobię > wyjątek. Jeśli > > chodzi o ochronę zdrowia psychicznego to przypomnę, ze PiS wygrał > wyboey w > > zakładach psychiatrycznych. > > Inaczej sprawnym wyjaśnię, ze to była riposta na ich "PO wygrała z > więzieniach" > > . > > > > NO i teraz ma PiS problem. > > A w którym to momencie ja napisałem, a pani kopacz powiedziała to zdanie, Umysłowo chory jest gorszy od więżnia lub vice versa? Czy to wynika z kontekstu wypowiedzi, czy z twojej chorej wyobrażni. To Twój naczelny przygłup na kazdym kroku obrażał ludzi i dzielił ze wzgłedu na to gdzie się urodzili na lepszych i gorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 jajca :) 25.07.08, 18:28 > A w którym to momencie ja napisałem, a pani kopacz powiedziała to zdanie, > Umysłowo chory jest gorszy od więżnia lub vice versa? Tobie trzeba wszystko łopatologicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
rozdziawiona-japa [...] 25.07.08, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bernardo Płaca Wam, czy piszecie gratis? 25.07.08, 17:08 Codzienne przekazy i dyspozycje z centrali? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, który 25.07.08, 17:13 S"się nie nadaje, bo nie umi". Ta piękna fraszka i okazany szacunek posłowi Cymańskiemu, który jest znany z wiedzy w tej materii. "Krytyk i eunuch z jednej sa parafii, obaj wiedzą jednak żaden nie potrafi". Jak myślicie kogo by paskut zacytował? Berię? CZy Lenina? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 17:15 "Krytyk i eunuch z jednej sa parafii, obaj wiedzą JAK, żaden nie potrafi". Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe [...] 25.07.08, 17:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 17:28 masuma napisał: > "Krytyk i eunuch z jednej sa parafii, obaj wiedzą JAK, > żaden nie potrafi". A ryży w czasie swojego 9 miesięcznego miesiąca miodowego co ;począł;?Nie czynię mu zarzutu,bo po 50 co może zrobić taki pan młody? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 17:28 masuma napisał: > "Krytyk i eunuch z jednej sa parafii, obaj wiedzą JAK, > żaden nie potrafi". Tusk przez dwa lata krytykował PiS ... a dopiero teraz sie przedstawił ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: To co z tymi argumentami? będą czy nie? n/t 25.07.08, 18:35 paczula8 napisała: : To co z tymi argumentami? będą czy nie? n/t Spoko.Czekamy na SMS-y z centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kopacz nokautuje - he he 25.07.08, 19:02 paczula8 napisała: > ARGUMENTY proszę! > Trzeba było słuchać i patrzyć na miny inaczej sprawnych. Jutro sobie w prasie przeczytasz. Powiem krótko wypunktowała wszystkie "NIC" jakie jej PiS zarzuca , zer nie zrobiła. Plus dane i liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 nie jutro, dzisiaj! 25.07.08, 19:10 czyzbys czekał na wytyczne, co masz mówić? sam, swoimi słowami nie potrafisz podać żadnych konkretów? słabiutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: nie jutro, dzisiaj! 25.07.08, 22:08 paczula8 napisała: > czyzbys czekał na wytyczne, co masz mówić? > > sam, swoimi słowami nie potrafisz podać żadnych konkretów? > słabiutko :) > Zapijaczenia(zakłócenia)na łączach z Centralą MSWiA? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 17:26 Jeśli Kopacz,kogokolwiek znokautowała to właśnie samą siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 28.07.08, 07:24 aloa_oe napisał: > Jeśli Kopacz,kogokolwiek znokautowała to właśnie samą siebie. A PiSiactwo zrobiło siem fioletowe! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 17:36 Ryże oprócz tego że są fałszywe to mają też złą dykcję(seplenią),krótką pamięć(nie podał autora tej fraszki-mgr historii),oraz krytykując wziął na siebie też rolę eunucha,bo do tej pory nie potrafi;popchnąć;żadnej swej ustawy.Ciągle tylko powtarza:projektuję,zamierzam,zrobię lub emy,amy,imy... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 17:48 Dziadziu, znowu łżesz. Premier PODAŁ AUTORA fraszki: Boy-Żeleński, jak cierpisz na niedosłuch i zaniki komórek tzw. szarych, to zajmij się czyms i przestań pieprzyć głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 17:53 etta2 napisała: > Dziadziu, znowu łżesz. Premier PODAŁ AUTORA fraszki: Boy-Żeleński, > jak cierpisz na niedosłuch i zaniki komórek tzw. szarych, to zajmij > się czyms i przestań pieprzyć głupoty. Dostałaś już SMS od Schetyny że wiesz kto napisał tą fraszkę?Centrum Informacyjne Rządu(CIR)szybko zadziałało! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 18:09 elwer-pancerfaust44 napisał: > Ryże oprócz tego że są fałszywe to mają też złą dykcję(seplenią),krótką > pamięć(nie podał autora tej fraszki-mgr historii),oraz krytykując wziął na > siebie też rolę eunucha,bo do tej pory nie potrafi;popchnąć;żadnej swej > ustawy.Ciągle tylko powtarza:projektuję,zamierzam,zrobię lub emy,amy,imy... Podał autora Tadeusz Boy-Żeleński, tylko mówił po polsku, a wy do wolskiego przyzwyczajone i w zacietrzewieniu, a na dodatek z pełnymi gaciami ze strachu , ze już nigdy do władzy nie wrócicie po polsku nie rozumicie. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 17:37 Myślisz, że wszyscy tacy tępi jak w PiSie i okolicach? Przecież to proste jak drut: i sens i kontekst. Jak ktoś nie kumaty, to jego problem. A widzę, że problem masz, haha, skoro ripostą jest wyzywanie od eunuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 18:05 aloa_oe napisał: > etta2 napisała: > > > Nie potrafisz powstrzymać się od takich chamskich szczeknięć? Masuma > > tylko zacytował premiera, nic więcej, niczego nie przekręcił, bo ja > > też to przemówienie słyszałam > > > No wiesz etto2.....ja,nie zaprzeczam,też słyszałem.I co z tego? > Czy premier wie, co tak naprawdę cytował? Wie .Nawet wymienił autora. Tadeusz Boy-Żeleński. To nie jest wolak od patalogii i intligent z Żoliborza Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 18:10 zapijaczony_ryj napisał: > aloa_oe napisał: > > > etta2 napisała: > > > > > Nie potrafisz powstrzymać się od takich chamskich szczeknięć? Masum > a > > > tylko zacytował premiera, nic więcej, niczego nie przekręcił, bo ja > > > też to przemówienie słyszałam > > > > > > No wiesz etto2.....ja,nie zaprzeczam,też słyszałem.I co z tego? > > Czy premier wie, co tak naprawdę cytował? > > Wie .Nawet wymienił autora. Tadeusz Boy-Żeleński. > To nie jest wolak od patalogii i intligent z Żoliborza No widzisz....gdyby miał choć odrobinę pokory, nie cytowałby bezkrytycznie T.B.Żeleńskiego. Czy naprawdę muszę to powiedzieć dosłownie? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: No i ta wspaniała końcówka Tuska premiera, kt 25.07.08, 18:12 Nauczył się tego na rekolekcjach u Dziwisza,czyli u Naszych Okupantów! Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt ? 25.07.08, 18:19 A co takiego sie dzialo? Nie mialem okazji sluchac/ogladac, a jestem ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 18:19 D Tusk,uczestnik rekolekcji u Dziwisza cytuje Boya!Koniec świata,T Boy-Żeleński chyba w grobie się przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 25.07.08, 18:21 elwer-pancerfaust44 napisał: > D Tusk,uczestnik rekolekcji u Dziwisza cytuje Boya!Koniec świata,T Boy-Żeleński > chyba w grobie się przewraca. Doskonałe,proszę pana doskonałe.Ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A tu Tusk ich do reszty dobił .Na amen! 25.07.08, 18:52 Nawet przestali kwiczeć. Bez instrukcji nie wiedzieli w jakiej tonacji? www.tvn24.pl/-1,1558578.1,0,1,pis-odwolac-minister-kopacz--bo-nie-robi-nic,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: K o n k r e t y ! 25.07.08, 19:05 paczula8 napisała: > będą czy nie? > > O widzę, ze nowe wytyczne dostałaś. o 19tej masz wiadomości TVN. o 19,30 wiadomośći TVN PIS. Wystarczy popatrzeć , a najlepiej sobie nagrać i kilka razy puścoć , zeby dotarło. A jutro w gazetach będzie. Różnych gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 nie kompromituj się 25.07.08, 19:14 > A jutro w gazetach będzie. Jak sie stawia tezę to trzeba umiec ją obronić :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: nie kompromituj się 25.07.08, 19:18 paczula8 napisała: > > A jutro w gazetach będzie. > > Jak sie stawia tezę to trzeba umiec ją obronić :) > > NO to obroń: pl.youtube.com/watch?v=15wD-ssWKNE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: K o n k r e t y ! 25.07.08, 19:09 Interesuje was tylko awantura" Głos w debacie zabrał także Donald Tusk. Zdaniem premiera, w rozważaniach o sytuacji służby zdrowia brakuje merytorycznych rozmów. - Kiedy w Sejmie jest awantura, to czołowi politycy partii opozycyjnych są na pierwszej linii frontu. Kiedy jest debata o drożyźnie widać ich w restauracjach, kiedy rozmawia się o zdrowiu, wcale ich nie widać - mówił premier. Tusk zaatakował opozycję, za to, że ta skupia się wyłącznie na "politycznej awanturze" - Zgłaszacie wniosek o wotum nieufności w finałowym etapie prac nad ważnymi ustawami, mającymi uchronić pacjentów i jednocześnie nie budzi to zainteresowania przywódców waszych partii - mówił do posłów PiS premier -To znaczy, że interesuje was wyłącznie polityczna awantura. A TU mozesz posłuchać całośći" www.tvn24.pl/-1,1558578.1,0,1,pis-odwolac-minister-kopacz--bo-nie-robi-nic,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: K o n k r e t y ! 25.07.08, 19:20 zapijaczony_ryj napisał: > Tusk zaatakował opozycję, za to, że ta skupia się wyłącznie na "politycznej > awanturze" - Zgłaszacie wniosek o wotum nieufności w finałowym etapie prac nad > ważnymi ustawami, mającymi uchronić pacjentów i jednocześnie nie budzi to > zainteresowania przywódców waszych partii - mówił do posłów PiS premier -To > znaczy, że interesuje was wyłącznie polityczna awantura Czy ty słuchałeś debaty? wątpię.Słyszałeś argumenty opozycji,zarówno tej z PiSu jak i SLD? Potrafisz się do tych argumentów odnieść,prócz zupełnie durnego przytaczania fraszki T.B.Żeleńskiego,która tak naprawdę najlepiej odnosi się do samego Tuska,vide jego poronione ustawy? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: K o n k r e t y ! 25.07.08, 19:30 Tusk uważa że wystarczy tylko ;począć;ustawy i fertig.Bo w/g niego ustawa poczęta jest już bytem według katolickiej nauki,a potem co się z nią dzieje to już nieistotne,niech wszyscy wiedzą medialnie że on chciał,tylko nie mógł,jak eunuch co to chce a nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: K o n k r e t y ! 25.07.08, 19:25 A Kopaczowa w debacie o służbie zdrowia wypowiadała się merytorycznie.Raz o oczyszczalni ścieków w Białymstoku,a drugi raz kto jak głosował w wyborach 9 miesięcy temu.No i ta lekarska etyka dr Kopacz o szpitalach psychiatrycznych,bo przecież wiadomo że nerwowo i psychicznie chorzy oraz personel medyczny w nich zatrudniony jest be dla pani doktor,bo ona jest wewnętrzna(od wnętrza etyki lekarskiej)? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Ale najlepszy był Putra! 25.07.08, 19:51 Wystartował mianowicie do mównicy krzycząc, że pani Minister poniża pacjentów zakładów psychiatrycznych. Jak widać już same pisiory uważają, że posądzenie kogoś o głosowanie na nich jest straszliwą obelgą. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ale najlepszy był Putra! 25.07.08, 20:01 cymber.gaj napisał: > Wystartował mianowicie do mównicy krzycząc, że pani Minister poniża pacjentów z > akładów psychiatrycznych. > Jak widać już same pisiory uważają, że posądzenie kogoś o głosowanie na nich je > st straszliwą obelgą. Może to były pacjent? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Ale najlepszy był Putra! 25.07.08, 20:14 cymber.gaj napisał: > Wystartował mianowicie do mównicy krzycząc, że pani Minister poniża pacjentów z > akładów psychiatrycznych Dlaczego kłamiesz? tak powiedział jak piszesz? dobrze odczytałeś SMS-a z centrali? Czy w ogóle w tej sprawie zabrał głos? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Ale najlepszy był Putra! 25.07.08, 21:36 Daruj sobie te SMSy z centrali. Mam gdzieś te wasze centrale. Putra nie został oficjalnie dopuszczony do głosu, bo nie był wymieniony w wystąpieniu Kopacz, więc nie mógł skorzystać z trybu sprostowania. Ale wykrzykiwał to obok mównicy, kiedy próbował się do niej dorwać. Wszyscy słyszeli. Widocznie sam się zorientował, jaki to ma wydźwięk, bo po chwili przestał nalegać. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Ale najlepszy był Putra! 25.07.08, 21:45 cymber.gaj napisał: > Daruj sobie te SMSy z centrali. Mam gdzieś te wasze central Ok. A teraz udowodnij mi,że Putra powiedział to,co mu literalnie zarzucałeś.Uprzedzam cię,że oglądałem to na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Ale najlepszy był Putra! 25.07.08, 21:57 Teą oglądałem na żywo. Udowodnić nie mogę, bo niby jak? Ale sam to widziałem i słyszałem. Czasem mogę coś złośliwie skomentować, ale nie mam zwyczaju zmyślać takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Ale najlepszy był Putra! 25.07.08, 22:00 cymber.gaj napisał: > Teą oglądałem na żywo. Udowodnić nie mogę, bo niby jak? Ale sam to widziałem i > słyszałem. > Czasem mogę coś złośliwie skomentować, ale nie mam zwyczaju zmyślać takich rzec > zy. W porządku,nie posądzam cię o złośliwość.Sam nie jestem zwolennikiem PiSu,ale to co przypisałeś Putrze,nie było do końca prawdą. Zapewniam Cię,że Putra nie jest "bohaterem mojego romansu". Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Minister Kopacz oprócz wielu bzdur 25.07.08, 19:27 powiedziała rzecz haniebą... otóz powiedziała ona, że w Polsce lekarze nie leczą bez łapówek. To juz nie jest insynuacja, to pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Minister Kopacz oprócz wielu bzdur 25.07.08, 19:29 paczula8 napisała: > powiedziała rzecz haniebą... > > otóz powiedziała ona, że w Polsce lekarze nie leczą bez łapówek. To > juz nie jest insynuacja, to pomówienie Generalnie powiedziała jednak prawdę, z naciskiem na generalnie. Jako pacjent po zawale serca,wiem coś o tym.Przesadziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Minister Kopacz oprócz wielu bzdur 25.07.08, 19:32 Łapówki sie zdarzają, ale w zadnym razie nie są regułą. Ziobro uznał winnym (bez wyroku jednego lekarza), Kopacz wszystkim przypisała korupcję. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Minister Kopacz oprócz wielu bzdur 25.07.08, 20:27 Każdy sądzi według siebie,przecież jest lekarką to wie z pierwszej ręki jak to się robi,pra? Odpowiedz Link Zgłoś
beneleazar Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 28.07.08, 02:16 Musi to być bardzo zapijaczony ryj,jeśli nie może zrozumieć,że nie PiS leży,ale pacjenci,których nie będzie stać na płacenie za leżenie.Już kiedyś odbyło się przekazanie Ośrodków Zdrowia w ręce samorządów.Już nie istnieje większa część tych ośrodków .Samorządy pozbywały sie nawet budynków przynależnych do tych Ośrodków. Nawet nie będzie miał gdzie leczyć swojego alkoholizmu Zapijaczony Ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
beneleazar Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 28.07.08, 02:21 Musi to być bardzo zapijaczony ryj,jeśli nie może zrozumieć,że nie PiS leży,ale pacjenci,których nie będzie stać na płacenie za leżenie.Już kiedyś odbyło się przekazanie Ośrodków Zdrowia w ręce samorządów.Już nie istnieje większa część tych ośrodków .Samorządy pozbywały sie nawet budynków przynależnych do tych Ośrodków. Nawet nie będzie miał gdzie leczyć swojego alkoholizmu Zapijaczony Ryj. A jak to z kwiczeniem; kwiczą nieraz zapijaczone świnie-jak mówi ludowe porzekadło. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_zboczenca Re: Kopacz nokautuje PIS! PiS na deskach! 28.07.08, 07:30 Z was dwoch,to chyba ty jestes pijany.On ma tylko taki nick.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Bajpas Tuska 28.07.08, 08:53 www.newsweek.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=28029 Ten artykul swiadczy dobitnie o mialkosci argumentow tworcy watku. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Bajpas Tuska 28.07.08, 08:56 Material na pewno ciekawy,ale niedostepny dla czlowieka z ulicy. Moze bys tak zrelacjonowal wlasnemy slowamy albo wrecz napisal cos od siebie?;) Andrzej Stankiewicz, Piotr Śmiłowicz Artykuł z wydania 30/08 ze strony 16 Tekst główny artykułu dostępny po zalogowaniu się. Odpowiedz Link Zgłoś