Gość: bratek Re: Wer is t1s ? IP: *.biaman.pl 01.10.03, 20:15 Das ist eine Frage. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: Wer is t1s ? 01.10.03, 20:49 His Gott weri weri nice type of humour, weri weri funny guy he is, rilli , u must belive me ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Wer is my gut ? IP: *.biaman.pl 01.10.03, 21:06 Gottformi. Gottblessya, Gootbless'im. Priwiet! Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: Wer is t1s ? 01.10.03, 20:19 und nexte frage wer is fraulein Katarina ? Waj is hija so sad and lonely ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek ! IP: *.biaman.pl 01.10.03, 20:45 sosiya? szisnotlonlibutspenthertaiminzemarszis! Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: ! 01.10.03, 20:52 Ich dide'nt spoken about herr, but these forum - sad and lonly and miserable. Wel now this forum is kind of shit wis domination of red monsters and boring catholic church affairs. Nuttin interesting rilli. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wer is t1s ? 01.10.03, 20:28 pro.filutek napisał: > Wer he ist ? Jest, jest, tylko strasznie przyczajony. Ale jak się uważnie czyta to się go znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: Wer is t1s ? 01.10.03, 20:32 ist this rilli U fraulein Katarina? Wen I have time i wil detect t1s if i onli can... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wer is t1s ? 01.10.03, 20:33 kataryna.kataryna napisała: > pro.filutek napisał: > > > Wer he ist ? > > > Jest, jest, tylko strasznie przyczajony. Ale jak się uważnie czyta to się go > znajdzie. To wspaniała wiadomość:) Twój powrót niecierpliwie był wyczekiwany. Ale Ty wiesz wszystko to i lamenty zauważyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wer is t1s ? 01.10.03, 20:38 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > pro.filutek napisał: > > > > > Wer he ist ? > > > > > > Jest, jest, tylko strasznie przyczajony. Ale jak się uważnie czyta to się > go > > znajdzie. > > To wspaniała wiadomość:) > Twój powrót niecierpliwie był wyczekiwany. > Ale Ty wiesz wszystko to i lamenty zauważyłaś. Lamenty zauważyłam :) Ale ja nie odchodziłam, tylko nie przyszłam, bo się musiałam na bardzo ważnych sprawach skupić a jak tu wejdę to wsiąkam, chciałoby się rzecz, jak w bagno. A skupienie się bardzo opłaciło bo odniosłam dzisiaj bardzo prestiżowe zwycięstwo, tylko nie wiem czy jego konsekwencje udźwignę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Chyba że nie samym Kwiatuchem Kataryna żyje IP: *.biaman.pl 01.10.03, 20:47 odniosłam dzisiaj bardzo prestiżowe > zwycięstwo, tylko nie wiem czy jego konsekwencje udźwignę Jakie zwycięstwo? Przecież Kwiatuch nie spadł byłze stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Chyba że nie samym Kwiatuchem Kataryna żyje 01.10.03, 20:54 Gość portalu: bratek napisał(a): > odniosłam dzisiaj bardzo prestiżowe > > zwycięstwo, tylko nie wiem czy jego konsekwencje udźwignę > > Jakie zwycięstwo? Przecież Kwiatuch nie spadł byłze stołka. Kwiatuch to moje hobby ale przecież nie życie całe. I bardzo dobrze, że nie spadł bo mam wobec niego plany i wczoraj cała w nerwach byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Moje gratulacje! 01.10.03, 21:50 Bardzo jesteś tajemnicza:) Pewnie nie mamy pytać o ten sukces? No ale żeby się cieszyć, że Kwiatuch nie spadł ze stołka!? To ja już spać nie będę tylko kombinować i pewnie jakąś bzdurę wymyślę, co mi się zdarza:) No nie bądź taka Kataryna. Puść farbę, choć odrobinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Moje gratulacje! 01.10.03, 21:54 basia.basia napisała: > Bardzo jesteś tajemnicza:) > Pewnie nie mamy pytać o ten sukces? > No ale żeby się cieszyć, że Kwiatuch nie spadł ze stołka!? > To ja już spać nie będę tylko kombinować i pewnie jakąś bzdurę > wymyślę, co mi się zdarza:) > No nie bądź taka Kataryna. Puść farbę, choć odrobinkę. Cieszę się, że Kwiatuch teraz nie odpadł bo bałam się, że jak go Dragan zastąpi to rada nadzorcza uzna, że już prezesa ma i konkursu na to stanowisko nie rozpisze. Poza tym co za dużo to niezdrowo, wniosek na Sobotkę i upadek Kwiatucha - nie wiem czy tyle złośliwej satysfakcji by mnie zbytnio nie oszołomiło. A o ciągu dalszym Kwiatkowego wątku innym razem bo nie chcę zapeszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 szisbindifesze... 01.10.03, 21:53 Kataryna, i co sądzisz? Rozszyfrowałem fil.utkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: szisbindifesze... 01.10.03, 21:55 bratek4 napisał: > Kataryna, i co sądzisz? Rozszyfrowałem fil.utkę? Całkiem możliwe, całkiem możliwe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: szisbindifesze... 01.10.03, 21:58 pro.filutek napisał: > i kent follow u...? Ale Bratek can follow you :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: szisbindifesze... 01.10.03, 22:07 Please give me en clear and honest ansfer is veri important for miself! Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 :) 01.10.03, 22:47 pro.filutek napisał: > Please give me en clear and honest ansfer is veri important for miself! Areyadainfromkuriositi? Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 sometimes I see her .. 01.10.03, 22:53 A jeździsz czasem rowerem w stronę Wiejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: sometimes I see her .. 01.10.03, 22:56 ale jak zejdę to się wywracam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: szisbindifesze... 01.10.03, 22:07 pro.filutek napisał: > so wat hi Hess discovered ? Na razie nie discovered ale poważnie podejrzeved. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: szisbindifesze... 01.10.03, 22:12 Ich bin innnocent jak ta lilija !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Czyżyk? IP: *.biaman.pl 01.10.03, 23:06 Ms. Dedukcia oraz Mr. Blefff Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: Czyżyk? 01.10.03, 23:28 pro.filutek napisał: > Vel, my Curiozyty is gettin overtop Detsgutajlaikit. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: Czyżyk? 01.10.03, 23:38 Veide minet, becoze me i pretti iverted everiting -whois Mr.Holmes and Mr. Hyde, whois curioze me or u ? Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: Czyżyk? 01.10.03, 23:40 pro.filutek napisał: > Veide minet, becoze me i pretti iverted everiting -whois Mr.Holmes and Mr. > Hyde, whois curioze me or u ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Wer is t1s ? IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 16:11 Profesorze Filutku, dzięki:)! Czas mnie gonił ostatnio i samopoczucie do pisania na forum nie przystawało. Ale wątek Profesora przekonał mnie, że najpierw przyjemność, potem obowiązki a i nastrój poprawił. Postaram się więc ograniczyć rozbrat z forum, bo to nawet brzmi fatalnie. Rozbrat-brrrrr. Pozdrawiam wszystkich:)! t1s Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wer is t1s ? 02.10.03, 16:15 Cieszę się:) Mnie się też nastrój poprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Wer is t1s ? IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 16:32 basia.basia napisała: > Cieszę się:) > > Mnie się też nastrój poprawił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wer is t1s ? 02.10.03, 17:14 basia.basia napisała: > Cieszę się:) > > Mnie się też nastrój poprawił. Ja też się cieszę z powrotu Pierwszego Sekretarza, chociaż wydawało mi się, że go kilka razy widziałam jak tu przemykał ukryty za znaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman tj. taka, jaką ją poznaliśmy po raz pierwszy IP: *.biaman.pl 02.10.03, 17:24 A czy wróci Qndzia? Nie w przebraniu, tylko taka, jaką ją Dajmonion stworzył.. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: tj. taka, jaką ją poznaliśmy po raz pierwszy 02.10.03, 17:24 Gość portalu: züberman napisał(a): > A czy wróci Qndzia? Nie w przebraniu, tylko taka, jaką ją Dajmonion stworzył.. Wróci, wróci, wszyscy wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Oby Qndzia jak bumerang była IP: *.biaman.pl 02.10.03, 17:37 Chociaż czasem chciałoby się, by niektórzy nie wracali, jak np. ten człowiek, którego wyłowiono z oceanu przy brzegu Australii. Ale Qndzia niech wróci! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wer is t1s ? 23.12.03, 11:29 Znowu gdzieś przepadł. Nie podoba mi się to. I nie tylko mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Wer is t1s ? 06.01.04, 20:40 Kataryna zadała premierowi pytanie a on nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Do t1s 06.02.04, 21:44 Popatrz no, co to się porobiło. Jakieś próby detronizacji z funkcji partyjnych czy co? :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10591780&a=10595115 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wer is t1s ? 25.06.04, 00:07 basia.basia napisała: > No gdzie?:( Pewnie przygotowuje zjazd zjednoczeniowy lewicy:( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wer is t1s ? 25.06.04, 00:12 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > No gdzie?:( > > Pewnie przygotowuje zjazd zjednoczeniowy lewicy:( Jeśli po tej obeldze on się nie zjawi to zacznę się poważnie martwić:( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wer is t1s ? 25.06.04, 00:16 basia.basia napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > basia.basia napisała: > > > > > No gdzie?:( > > > > Pewnie przygotowuje zjazd zjednoczeniowy lewicy:( > > Jeśli po tej obeldze on się nie zjawi to zacznę się poważnie martwić:( To nie obelga - ten zjazd, to zjazd ich ostatni. Ale jak się nie zjawi, to ja też się zacznę martwić:( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wer is t1s ? 25.06.04, 00:18 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > No gdzie?:( > > > > > > Pewnie przygotowuje zjazd zjednoczeniowy lewicy:( > > > > Jeśli po tej obeldze on się nie zjawi to zacznę się poważnie martwić:( > > To nie obelga - ten zjazd, to zjazd ich ostatni. Ale jak się nie zjawi, to ja > też się zacznę martwić:( > On już chyba nie dba o nas:( Ja się zawsze opowiadam jak gdzieś wyjeżdżam a jego już nie ma trzeci dzień i nie raczył uprzedzić:( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wer is t1s ? 25.06.04, 00:23 basia.basia napisała: > On już chyba nie dba o nas:( > Ja się zawsze opowiadam jak gdzieś wyjeżdżam > a jego już nie ma trzeci dzień i nie raczył > uprzedzić:( To już drugi nam tak zniknął bez śladu i bez porzegnania. Ale cóż ciepło jest, kwiatki rosną i chłopcy odchodzą w siną dal:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Wer is t1s ? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.06.04, 01:49 ach ja tez go uwielbiam ! napisal najcudowniejszy wiersz jaki czytalam w sieci i oczywiscie byl on mnie dedykowany ach wasza rozanielona marcee czyli "mala muszka nie mniejsza od okruszka" ach Moj Towarzyszu ...ach Odpowiedz Link Zgłoś
kcg Re: Wer is t1s ? 25.06.04, 18:26 pro.filutek napisał: > Wer he ist ? Powinno byc...hu he ist? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Znalazł się!!! IP: *.acn.waw.pl 25.06.04, 23:09 Przeczytałem już, że egzamin dobrze Ci poszedł:) Gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Znalazł się!!! 25.06.04, 23:09 Jutro wyniki - mam nadzieję, że się wszystko potwierdzi:) Odpowiedz Link Zgłoś