wujaszek_joe 07.08.08, 14:23 Takiemu Cenckiewiczowi (ekspert od paliw) nie poskąpiono apanaży. czemu Sumlińskiemu nie dano dorobić w paliwach? oszczędzono by rozlewu krwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Dla Sumlińskiego zabrakło synekury? 07.08.08, 17:52 a przecież bidak nabrał kredytów na poczet spodziewanych apanaży został bez rady nadzorczej i w desperacji musiał sięgnąć po łapówki Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Dla Sumlińskiego zabrakło synekury? 07.08.08, 17:59 nie zdążyłem cię przeczytać do końca a już cię wycięli na niezaleznej :D Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe No bez jaj! 07.08.08, 18:09 szukałem tego postu przed chwilą. Nie spodziewałem się że są aż tak "Niezależni" :D Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro są :D po prostu im nie zależy 07.08.08, 18:14 ale jest tam z nimi jazda :D Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: No bez jaj! 07.08.08, 19:42 wujaszek_joe napisał: > szukałem tego postu przed chwilą. Nie spodziewałem się że są aż tak "Niezależni > " :D Nie mów ze są szybsi od Salon24 Igora Janke. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: No bez jaj! 07.08.08, 19:48 To jest konkurencja szybkościowa pomiędzy ostojami wolności słowa i pluralizmu w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Dla Sumlińskiego zabrakło synekury? 07.08.08, 19:54 W końcu to przecież Niezależny:)))))))))))) portal, nie to co ten Agorowy gułag:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Dla Sumlińskiego zabrakło synekury? 07.08.08, 19:59 goszczę u nich od 3 dni. Po serii kutasów i sbeków jakie dostałem zapowiedziałem im dzisiaj że jeszcze raz usłysze jakąś obelge zwołam im tam sfore z naszego forum na odsiecz :D i się stało. Niezła jazda była. A swoją drogą to nawet nie wiecie jak miło się wraca do normalności :) Odpowiedz Link Zgłoś