Dodaj do ulubionych

hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie kasuj!

07.08.08, 20:07
W watku przed chwilą skasowanym zawierającym dywagacje na temat ilości
alkoholu wypijanego przez premiera znalazl sie link na doniesienie "Trybuny" o
zamówieniach kancelarii prezydenckiej. Giwi nie kasuj! To są informacje
publiczne z artykułu gazetowego !!!

www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007102902

Komentarz, ktory nie zdążylam wyslać, bo cały wątek poszybował na Oślą:
Ilosc prezerwatyw, Viagry i testów ciążowych od razu mnie uspokoiła co do
stanu prezydenckiego zdrowia :D:D:D:D

"Trybuna: zadaje kłam prezydenckiemu stwierdzeniu, że seks nie jest jego
pierwszoplanową potrzebą. Pierwszoplanową może i nie, ale drugoplanową?

heheeeeeeeeeeeeeee
Obserwuj wątek
    • kataryna.kataryna Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:11
      To zapewne zamówienie dla ogólnodostępnej apteki na Frascati.
      • patience Popieram zamówienie prezydenckie 07.08.08, 20:14
        Człowiek wyseksowany to czlowiek przyjazny światu i zadowolenie z życia.
        Wypadałoby, żeby teraz premier okazał jakie składa zamówienia apteczne, bo może
        się okazać, że jego Kraina Miłości to fikcja :D:D:D
        • goniacy.pielegniarz Re: Popieram zamówienie prezydenckie 07.08.08, 20:27
          patience napisała:

> Człowiek wyseksowany to czlowiek przyjazny światu i zadowolenie z życia.

No wypisz, wymaluj Leszek Kaczyński..
      • zapijaczony_ryj Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:14
        kataryna.kataryna napisała:

> To zapewne zamówienie dla ogólnodostępnej apteki na Frascati.
        >
        >

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=83120363
      • zapijaczony_ryj Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:16

>
        >
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=83122243
      • yoma Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:18
        Gdzie Frascati, a gdzie Pałac Prezydencki?
        • kataryna.kataryna Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:20
          yoma napisała:

> Gdzie Frascati, a gdzie Pałac Prezydencki?

Frascati jest zaraz koło kancelarii prezydenta.
          • yoma Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:22
            A przypadkiem nie koło Sejmu? Koło Pałacu jest Karowa.
          • yoma Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:23
            A, kancelarii napisałaś. Wybacz, zwracam honor.
            • yoma Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:31
              Niemniej i tak nie wiem, dlaczego prezydencka kancelaria miałaby zamawiać dla
              ogólnoludzkiej apteki...
              • kataryna.kataryna Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:35
                yoma napisała:

> Niemniej i tak nie wiem, dlaczego prezydencka kancelaria miałaby zamawiać dla
                > ogólnoludzkiej apteki...

Bo aptekę prowadzi gospodarstwo pomocnicze kancelarii.

Jeszcze jakieś pytanie w tej sensacyjnej sprawie?
                • yoma Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:38
                  Tę ogólnoludzką? Pozwolisz, że odniosę się, jak sprawdzę.
                  • kataryna.kataryna Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:42
                    yoma napisała:

> Tę ogólnoludzką? Pozwolisz, że odniosę się, jak sprawdzę.

Sprawdzaj. I koniecznie przyjdź powiedzieć co ustaliłeś w tej sensacyjnej sprawie.
                    • yoma Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:52
                      Lubię wiedzieć, gadać nie muszę.

BTW dlaczego wy nigdy płci nie odróżniacie?
                      • kataryna.kataryna Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:57
                        yoma napisała:

> Lubię wiedzieć, gadać nie muszę.
                        >
                        > BTW dlaczego wy nigdy płci nie odróżniacie?

My czyli kto?
                        I po czym mamy odróżniać płeć? Bo bezpłciowym nicku?
                        • yoma Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 21:03
                          A jak odpowiadasz, to nie widzisz, jakiej płci jest nick? Panie Kataryno, miałam
                          lepsze o panu mniemanie :)
                          • kataryna.kataryna Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 21:08
                            yoma napisała:

> A jak odpowiadasz, to nie widzisz, jakiej płci jest nick?

Możesz wskazać post na który odpowiedziałam a w którym użyłaś żeńskiej końcówki?

Panie Kataryno, miała
                            > m
                            > lepsze o panu mniemanie :)

Wróżką nie jestem. Na pewno nie robię tego specjalnie.
                            • yoma Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 21:15
                              Szanowny panie Kataryno. Kiedy pan klikniesz w odpowiedz, pokazuje się:
                              odpowiadasz na ten-a-ten napisał/a. Przecież to takie proste.

Dla mnie EOT w tym podwątku, nie mam nastroju na teatr absurdu :)
                    • latryna.latryna Re: w tej sensacyjnej sprawie 07.08.08, 23:37
                      Sensacyjnej ?

Bynajmniej; dziś sensacją dnia jest raczej mocz do badania w słoiku
                      (może powinien być w karafce ?) :-D
          • zapijaczony_ryj Kataryna jest ze wsi, a rżnie warszawiankę 08.08.08, 09:50

> yoma napisała:
            >
            > > Gdzie Frascati, a gdzie Pałac Prezydencki?

> Frascati jest zaraz koło kancelarii prezydenta.

Tak jak Kraków koło Gdańska

mapa.targeo.pl/Warszawa,Frascati
            >
            >
            >
            Wiem, ze i tak zaraz załatwisz, ze to wytną.Ale moze ktoś przeczyta i zobaczy,
            ze Ty rzeczywiście z Partii inaczej Sprawnych
            • pozarski Re: Kataryna jest ze wsi, a rżnie warszawiankę 08.08.08, 10:01
              Zobaczyl, zobaczyl. Widac i bez tego,ale to jest dowod rzeczowy.;)))
              • kataryna.kataryna Re: Kataryna jest ze wsi, a rżnie warszawiankę 08.08.08, 10:12
                pozarski napisał:

> Zobaczyl, zobaczyl. Widac i bez tego,ale to jest dowod rzeczowy.;)))

Dowód rzeczowy na to, że nigdy tam nie byliście a jesteście za głupi, żeby
                sprawdzić i się nie ośmieszać.

Apteka jest przy Frascati 2 a kancelaria prezydenta przy Wiejskiej 10, zaraz obok.

mapa.targeo.pl/Warszawa,Frascati
                • pozarski Re: Kataryna jest ze wsi, a rżnie warszawiankę 08.08.08, 10:15
                  O! Zara polece. Ale zes propagandowa tuba pisdzielcow zauwazyl Azrael juz rok temu.
                  • kataryna.kataryna Re: Kataryna jest ze wsi, a rżnie warszawiankę 08.08.08, 10:17
                    pozarski napisał:

> O! Zara polece.

Nie musisz, średnio inteligentny człowiek sprawdziłby to w 5 sekund w
                    wyszukiwarce. Może poproś sąsiada.
                    • pozarski Re: Kataryna jest ze wsi, a rżnie warszawiankę 08.08.08, 10:19
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=83141920
                      Link do Azraela. Moze mi nie radz,co mam robic.;))
                • zapijaczony_ryj Przepraszam katarynę. Ona ma rację. 08.08.08, 10:21

> pozarski napisał:
                  >

>
                  > Apteka jest przy Frascati 2 a kancelaria prezydenta przy Wiejskiej 10, zaraz ob
                  > ok.
                  >
                  > mapa.targeo.pl/Warszawa,Frascati
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  • pozarski Re: Przepraszam katarynę. Ona ma rację. 08.08.08, 10:22
                    I ja przepraszam,ale wciaz zapraszam do Azraela.;)
      • qqazz Re: Gdzie sensacja? 07.08.08, 20:23

A sensacja pewnie ta sama co pół roku temu.

pozdrawiam
    • pozarski Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:12
      To juz bylo. 70 tysiecy(podobno) prezerwatyw na potrzeby Lecha? Z ta biedna
      Maria? A moze to dla ostroznego Jarka?
      • zapijaczony_ryj Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:18
        pozarski napisał:

> To juz bylo. 70 tysiecy(podobno) prezerwatyw na potrzeby Lecha? Z ta biedna
        > Maria? A moze to dla ostroznego Jarka?

Sądzisz, ze Ziobru i ZaPiStero mają syfilis?
        • pozarski Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:28
          zapijaczony_ryj napisał:

Syfilis? AIDS prosze ja ciebie. Kto by sie bal syfa dzis?;)
          • zapijaczony_ryj Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:33
            pozarski napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
            >
            > Syfilis? AIDS prosze ja ciebie. Kto by sie bal syfa dzis?;)

A jak mózg zaatakowany został i.....
            www.dziennik.pl/files/archive/00085/FR_box_57_85881a.png
            • yoma Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:34
              To już trzecie stadium :)
            • pozarski Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 21:00
              zapijaczony_ryj napisał:

> pozarski napisał:
              >
              > > zapijaczony_ryj napisał:
              > >
              > > Syfilis? AIDS prosze ja ciebie. Kto by sie bal syfa dzis?;)
              >
              > A jak mózg zaatakowany został i.....
              > www.dziennik.pl/files/archive/00085/FR_box_57_85881a.png

Znaczy myslisz,ze on dba o zycie zony? Watpie czy w ogole pamieta,ze ja ma.
              Pamietasz czarownice Rydzyka? Nie pisnal balwan slowa.
              • yoma Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 21:15
                Ja myślę, że myli ją z mamusią.
      • yoma Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:18
        To dla kota :P
      • elwer-pancerfaust44 Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:25
        pozarski napisał:

> To juz bylo. 70 tysiecy(podobno) prezerwatyw na potrzeby Lecha? Z ta biedna
        > Maria? A moze to dla ostroznego Jarka?

Wam prezerwatywy kojarzą się tylko z doopą Maryni.A Dzień Dziecka(baloniki)?A
        karnawał(baloniki)?
        • qqazz Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:29
          elwer-pancerfaust44 napisał:
          > Wam prezerwatywy kojarzą się tylko z doopą Maryni.A Dzień Dziecka(baloniki)?A
          > karnawał(baloniki)?

Na lany poniedziałek też się przydają:)

pozdrawiam
          • yoma Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 20:31
            I ujrzałam oczyma duszy, jak panprezydęt stoi na balkonie, Urbański podaje mu
            napełnione, a ten zrzuca je na Krakowskie, chichocząc przy tym szyderczo.
    • 1normalnyczlowiek Nic dziwnego,żeTusk chce się tam dostać za wszelką 07.08.08, 20:17
      patience napisała:
      Ilosc prezerwatyw, Viagry i testów ciążowych od razu mnie uspokoiła co do stanu
      prezydenckiego zdrowia :D:D:D:D
      "Trybuna: zadaje kłam prezydenckiemu stwierdzeniu, że seks nie jest jego
      pierwszoplanową potrzebą. Pierwszoplanową może i nie, ale drugoplanową?

---> ... cenę. A na razie tylko gębę wykrzywia, jak się dowiaduje z ABW jakie
      tam balangi odchodzą i ile prezerwatyw zużytych ... i co mu PO tym "zdrowiu"? :)))
    • autokrata.fetyszysta Re: Giwi nie kasuj 07.08.08, 20:25
      Dobre to "Giwi nie kasuj"; prawie jak "STANOWCZY sprzeciw" Demi
      Moore w "Ludziach honoru" :-D
      • patience Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 20:31
        Wyje ze smiechu, bo "Trybuna" rozwaliła cały misterny plan uknuty u pijarowców
        Tuska, to oczywiste, że tą presją na badania lekarskie chcieli zagrać na
        elektorat, że Tysk jest taki sprawy i wspaniały. Stąd kopanie w piłkę i badanie
        moczu. Ale przez przypadek odbiorcy tej akcji propagandowej dostali 2 obrazki:
        jeden - premiera, biegającego z wlasnym sloikiem na mocz do ambulatorium, i
        drugi, prezydenta, który ma w nosie ambulatorium, za to sie zaopatrza w
        prezerwatywy, viagre i testy ciążowe. I ktory obrazek się bardziej Polakom
        spodoba, hehe?
        Jakby w "Trybunie" siedział płatny agent pałacu prezydenckiego, by nie zrobił
        lepiej :D:D:D
        • yoma Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 20:32
          Pokaż mi Polaka, który uwierzy w pilną potrzebę tych prezerwatyw i testów :)
          • patience Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 20:41
            Pokaż mi Polaka, który uwierzy, że to bieganie za piłką na oczach dziennikarzy
            oraz nacisk na badania medyczne, to dla dobra Ojczyzny :)
            Wszyscy wiedza, że to wojna na wizerunek i pijarowcy Tuska chcieli z
            Kaczyńskiego zrobić niedołężnego staruszka. Nigdy nie wierzyłam że chodzilo o
            obalenie prezydenta. Raczej, że się zapatrzyli na mecz między Obamą a McCainem i
            chcieli rozegrać jak Obama McCaina probował. Ci Tuskowi pijarowcy są ciency i
            czerpią z cudzych wzorców. No więc mamy piękne podchody, dosyć dlugo trwające, i
            phhh! Poszło w dym. W kampanii na wizerunek liczą się obrazki, a ludzie glosują
            na ładniejszy. No i jeden premiera z butlą moczu i jego kolegi z wibratorem,
            ktorzy już niektórzy zaczęli nazywać "protezą", a po drugiej stronie gość cicho
            siedzi, nic nie mówi, tylko składa zamowienia na prezerwatywy i testy ciążowe.
            Jak myślisz, do którego obrazka poczują wyborcy sympatie?

:D:D:D
            • yoma Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 20:54
              Mimo wszystko dla ganiającego z piłką i noszącego mocz, jak sądzę. To takie ludzkie.

Natomiast kaczka potykająca się o własne nogi, a zamawiająca 1000 prezerwatyw,
              jest po prostu śmieszna.
              • patience Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 20:57
                A ja ci mówię, że jak Tusk będzie w tym kierunku brnął dalej, to ludzie go
                zabiją rechotem. Będą się dopisywać pod informacjami, ktore wypuszczą pijarowcy
                Tuska, mniej więcej w takim stylu, jak sie ostatnio dopisują pod Palikotem. Zakład?

Butelka z moczem nie jest sexy, i tyle :)
                • pozarski Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 21:03
                  Ty se pejszns przeciez mozesz myslec,co chcesz,ale faktem jest,ze prezio nie
                  tylko potyka sie o sznurowki,ale nawet nie pamieta,czy ma na sobie buty.;)
                • yoma Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 21:04
                  Kaczka z kondomem na głowie nie jest sexy, i tyle :) Bez kondoma zresztą też...
                  • patience Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 21:08
                    Zależy na ktorej glowie :D

PO prostu przyznaj, że w tym pijarowskim meczu sztabowcom Tuska nie wyszlo.
                    Przed nami inne mecze :)
                    • yoma Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 21:17
                      Nie przyznam, bo nie mam zdania na ten temat. Natomiast, że prezydentowi nie
                      wzrośnie od 1000 prezerwatyw, mogę się spokojnie z tobą założyć :)
                      • patience Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 21:32
                        yoma napisała:

> Nie przyznam, bo nie mam zdania na ten temat. Natomiast, że prezydentowi nie
                        > wzrośnie od 1000 prezerwatyw, mogę się spokojnie z tobą założyć :)

A tego to nie powiedzialam. Chociaż kto wie? Pamiętam pijar Millera, jemu
                        wzroslo, jak sie zaczął kojarzyć, że jest męski. A urodziwy też nie jest,
                        zresztą, Tuska o urodę też nie można podejrzewać. Ale jak ktoś zauważył, to jest
                        postpolityka i kultura obrazkowo - symboliczna. Nie chodzi o to jak kto wygląda,
                        tylko jak się kojarzy. W tym sensie pijarowcy Tuska skrewili, bo choć im mniej
                        więcej dobrze wyszlo, że można rozegrać rożnice wieku, to w rachubach trzeba
                        uwzględnić inne rzeczy. Piłkarz i profesor to żadna konkurencja. Od początku to
                        było źle pomyślane, bo nie ma żadnego sparringu między tymi wizerunkami. Gdyby
                        pijarowcy Kaczyńskiego byli bardziej obrotni, to by rozjechali Tuska i bez tej
                        apteki.
                        • patience Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 21:38
                          Może dopowiem, że błedem pijarowców Kaczyńskiego jest to, że biernie czekają na
                          posunięcia pijaru Tuska. Tymczasem piłeczkę można było bardzo latwo odbić.
                          Wzajemnie wymuszać na Tusku aby się zmierzył, ale nie na polu, gdzie piłkarz się
                          czuje najlepiej, tylko tam, gdzie najlepiej się czuje profesor: na wiedzę.
                          • pozarski Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 21:41
                            patience napisała:

> Może dopowiem, że błedem pijarowców Kaczyńskiego jest to, że biernie czekają na
                            > posunięcia pijaru Tuska. Tymczasem piłeczkę można było bardzo latwo odbić.
                            > Wzajemnie wymuszać na Tusku aby się zmierzył, ale nie na polu, gdzie piłkarz si
                            > ę
                            > czuje najlepiej, tylko tam, gdzie najlepiej się czuje profesor: na wiedzę.
                            >
                            >

A najlepiej na wiedze o Leninie. To by sie mial Tusk z pyszna!;)))
                        • pozarski Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 21:40
                          Ty,pejszns,ty w ogole rozumiesz,co piszesz? Sorry,ze sie wtracam,ale
                          postpolityka i kultura obrazkowo-symboliczna. To juz nie jest wolski,ale co to
                          jest?
                • 1normalnyczlowiek A jak jeszcze się okaże,że prostatę badał S. Nowak 07.08.08, 21:53
                  patience napisała: Butelka z moczem nie jest sexy, i tyle :)

---> ... Pardon, nie badał, tylko podawał wyniki na bieżąco ... :)))
            • latryna.latryna Re: z Kaczyńskiego zrobić niedołężnego staruszka 07.08.08, 21:08
              ...to jak zawieźć drewno do lasu - prezydentunio kondycji może
              zazdrościć nie tylko Tuskowi, ale nawet (jakby ciut starszemu)
              Bartoszewskiemu :-)

Z pewnością łatwiej jest zarzucić na otłuszczony kark szalik
              podrzucony przez Bielana niż przejść bez zadyszki choćby 50
              metrów... :-P
        • pozarski Re: Czasem pomaga, jak sie stanowczo powie :D 07.08.08, 20:33
          A czyim szmatlawcem jest Trybuna? To sie Polacy chyba zapytaja sami siebie:jaki
          interes ma LSD,zeby dzis naglasniac stara historie?
    • qqazz Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:32
      Moze sami mają z tymi sprawami problemy wszyscy ci zawistnicy którzy sie naśmiewają?

pozdrawiam
      • yoma Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:35
        Prezydent niech się podciągnie 20 razy na drążku :)
        • hrabia.m.c Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:40
          yoma napisała:

> Prezydent niech się podciągnie 20 razy na drążku :)

Na czyim?
          ziobra?
          • yoma Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:54
            > Na czyim?
            > ziobra?

A fuj!
        • elwer-pancerfaust44 Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:42
          A premier podciągnął by się 20 razy na drążku?Wątpię, 10 razy to też by było dla
          lenia Donia za dużo.Zresztą wszyscy widzieli jak w Andach przestawiał
          zwrotnicę,zaraz mu trzasnęło w kręgosłupie.Jednym słowem to cienias!
          • yoma Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:55
            Ale my tu o prezydencie mówimy, a nie o premierze.
        • qqazz Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:42
          yoma napisała:
          > Prezydent niech się podciągnie 20 razy na drążku :)

Jedni pracuja rekami inni głową:)

pozdrawiam
          • qqazz Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:44
            > yoma napisała:
            > > Prezydent niech się podciągnie 20 razy na drążku :)

A tak w ogóle nie o taka sprawnośc chodziło:)

pozdrawiam
            • patience Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:51
              qqazz napisał:

> > yoma napisała:
              > > > Prezydent niech się podciągnie 20 razy na drążku :)
              >
              > A tak w ogóle nie o taka sprawnośc chodziło:)
              >

Heheeeeee no właśnie! Przypomnial mi się dowcip tydzień temu wyczytany w
              internecie. Czym się różni Tusk od Millera? Że Miller wiedział jak skończyć, a
              Tusk nie wie, jak zacząć :D:D:D
          • hrabia.m.c Re: Zazdroszczą Prezydentowi sprawności? 07.08.08, 20:58
            qqazz napisał:

> yoma napisała:
            > > Prezydent niech się podciągnie 20 razy na drążku :)
            >
            > Jedni pracuja rekami inni głową:)
            >
            >
            sa tez tacy którzy zatrudniają odbyt.
            >
            > pozdrawiam
        • latryna.latryna Re: niech się podciągnie 20 razy na drążku 07.08.08, 21:26
          Zwariowałaś/eś ??? :-)

Ja będę miłosierna - niech się podciągnie 2 (słownie: dwa) razy...

(na moje oko i tak nie ma szans ;)
    • zapijaczony_ryj To gyła moja wklejak , którą wklejam po raz enty 07.08.08, 21:33
      patience napisała:

> W watku przed chwilą skasowanym zawierającym dywagacje na temat ilości
      > alkoholu wypijanego przez premiera znalazl sie link na doniesienie "Trybuny" o
      > zamówieniach kancelarii prezydenckiej. Giwi nie kasuj! To są informacje
      > publiczne z artykułu gazetowego !!!
      >
      > www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007102902
      >
      > Komentarz, ktory nie zdążylam wyslać, bo cały wątek poszybował na Oślą:
      > Ilosc prezerwatyw, Viagry i testów ciążowych od razu mnie uspokoiła co do
      > stanu prezydenckiego zdrowia :D:D:D:D
      >
      > "Trybuna: zadaje kłam prezydenckiemu stwierdzeniu, że seks nie jest jego
      > pierwszoplanową potrzebą. Pierwszoplanową może i nie, ale drugoplanową?
      >
      > heheeeeeeeeeeeeeee
      >
      >
      • patience Haha serdecznie dziękuję w takim razie:) /nt 07.08.08, 21:39

• patience Re: cicho siedzi,nic nie mówi,zamawia prezerwatyw 07.08.08, 21:43
      Zrobią. Polacy generalnie są dosyć konserwatywni, co się przejawia w upodobaniu
      do męskich przywódców. Bieganie z buteleczką z moczem jest niemęskie, prędzej
      zapadnie w spoleczną świadomość jako skłonność do hipochondrii. Tu też się mogę
      zalożyć.
      • pozarski Re: cicho siedzi,nic nie mówi,zamawia prezerwatyw 07.08.08, 21:46
        patience napisała:

> Zrobią. Polacy generalnie są dosyć konserwatywni, co się przejawia w upodobaniu
        > do męskich przywódców. Bieganie z buteleczką z moczem jest niemęskie, prędzej
        > zapadnie w spoleczną świadomość jako skłonność do hipochondrii. Tu też się mogę
        > zalożyć.
        >
        >
        >
        Ale o co i jak sprawdzisz,ze Polacy wola? Ile spadnie Tuskowi za ten mocz? Podaj
        jakas cyferke i sprawdzimy,jak przyjda wyniki analizy.;)))
    • etta2 Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 07.08.08, 22:02
      Boszszsze, jak można takie pierdoły wypisywać, szanowna pacjentko.
      Czym się ekscytujesz? Tym, że kurdupel jeszcze może nachlać się (za
      nasze), naćpać (za nasze), bo ta wiagra na nic się mu chyba już nie
      zda.....
      Chcesz powiedzieć, że to truchło JEST ZDROWE????? Hahahaha, raport
      poproszę, od lekarza, a nie od kundla z rodziny kaczolubów, który w
      żałosny sposób usiłuje ilością wychlanego wina udowodnić, że nie
      rządzi nami paranoik.
    • dewot007 Maryśka chciała 1000 razy ? 07.08.08, 22:10
      Kiedyś mówiła, że to Jaś Szczomb da jej uniesienie !

. . .

"Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i
      prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" –
      Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06
      • patience Tusk: Jestem zdrowy! Polacy: i co z tego? 07.08.08, 22:56
        Polaków kompletnie nie interesuje stan zdrowia Donalda Tuska. To wynik
        najnowszego sondażu SMG/KRC dla "Faktów" TVN. Mało tego. Okazuje się, że
        większość ankietowanych raport o kondycji premiera uważa za... chwyt
        propagandowy rządu.
        czytaj dalej...
        REKLAMA

Wiadomość o stanie zdrowia Donalda Tuska w ogóle nie zainteresowała aż 62
        procent ankietowanych. Co trzeci pytany Polak (32 procent) jest tego ciekawy -
        podaje potral tvn24.pl.

Z sondażu wynika, że ponad połowa respondentów (55 procent) uważa, że rząd Tuska
        zastosował chwyt propagandowy publikując informację o stanie zdrowia premiera.

Odmiennego zdania było z kolei 24 procent respondentów. Odpowiedzieli twierdząco
        na pytanie, czy "to początek dobrego obyczaju politycznego?".

Respondenci, pytani czy prezydent i premier powinni mieć ustawowy obowiązek
        publikowania raportów o stanie swojego zdrowia, w większości odpowiadają "nie".

www.dziennik.pl/polityka/article219924/Raport_o_zdrowiu_premiera_to_propaganda.html
        I te 24 proc to aktualny, żelazny elektorat Tuska. Troche mu się kurczy, nonie?
        • pozarski Re: Tusk: Jestem zdrowy! Polacy: i co z tego? 07.08.08, 23:45
          pejszns znow wypocila:

Ty wierzysz w sondaze? Dzis na wozie,jutro pod wozem. A karawana
          jedzie dalej.;))
    • pozarski Re: hihi To jest lepsze niż ph moczu. Giwi nie k 08.08.08, 04:11
      Wszedlem w koncu na link,ktory podajesz w sygnaturce. To nic innego jak stary
      blog w nowej szacie. Jest tam taki kawalek: SLD popelnia ten sam blad co onegdaj
      PiS. No,najpierw dziecino nauczcie sie po polsku, a potem brylujcie ze swoimi
      terapiami dla "narodu". (Pinior wodzem!;))

pl.wiktionary.org/wiki/onegdaj
    • ninja111 Jaka ta giwi łaskawa na prośby 08.08.08, 07:06
      jesli temat tyczy Kaczek to moga byc opluwani jesli PO i ryżego na
      oslą.dziwna demokracja panuje na Fk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka