zoro_wieczorowo_poro 09.08.08, 15:48 A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" powiedział kapłan Jankwski któremo zdjeto kaganiec . www.dziennik.pl/polityka/article220783/Pralat_Jankowski_znow_obraza.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech.niedzielski Czy Heniek J. wie, że Jezus był Żydem ? 09.08.08, 15:56 Niech mu to ktoś wreszcie powie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex [...] 09.08.08, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czy Heniek J. wie, że Jezus był Żydem ? 09.08.08, 16:17 A dlaczego odrzucasz wariant, że jego fobie mogą być nabyte wskutek obserwacji pewnych zachowań i środowisk od srodka?Facet był w centrum wydarzeń i mógł dojść do pewnych wniosków. Jego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czy Heniek J. wie, że Jezus był Żydem ? 09.08.08, 16:48 Ja uzywam tego hehehe do wysmiania lub ironii i ustawiam je na końcu zdania. Czyżbyś tym hehehe spuentował moje ostatnie zdanie, które brzmiało "Jego prawo"? Czyli co? Odmawiasz mu praw do oceny i konkludowania otaczającej go rzeczywistości? Jak najbardziej ma takie prawo i tobie nic do tego. Ty się możesz jedynie z jego poglądem zgadzać lub nie zgadzać. Twoje prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Czy Heniek J. wie, że Jezus był Żydem ? 09.08.08, 16:51 Jeśli uważasz, że debilizm jest prawem, to ja mu go nie odmawiam... PS, "hehehehe" było (jest) do całości wypowiedzi, szanownej przedmówczyni... hehehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czy Heniek J. wie, że Jezus był Żydem ? 09.08.08, 16:56 Trzymam sie tego, co powiedzialam przedtem. Facet jest poinformowany lepiej ode mnie i ma prawo wyciągać takie wnioski ze zgromadzonych informacji na jakie mu przyjdzie ochota. I to, że zrobisz ze mnie idiotke, debila czy imbecyla nie wpływa na rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Czy Heniek J. wie, że Jezus był Żydem ? 09.08.08, 17:04 elena4 napisała: > Trzymam sie tego, co powiedzialam przedtem. Facet jest > poinformowany lepiej ode mnie i ma prawo wyciągać takie wnioski ze > zgromadzonych informacji na jakie mu przyjdzie ochota. I to, że > zrobisz ze mnie idiotke, debila czy imbecyla nie wpływa na > rzeczywistość. A rzeczywistość jest taka: pętak pojmuje demokrację jako możliwość plucia na innych... :)) ("pętak" - żeby być grzecznym w wypowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czy Heniek J. wie, że Jezus był Żydem ? 09.08.08, 17:06 Nie on jeden. Michnik wymyślił broń obosieczną. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Bo może to nie kapłan... 09.08.08, 16:14 tylko kapłOn... ?? :)) Aczkolwiek, dziwić się nie ma czemu - tak jest w krajach z konkordatem... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Kucia Ci wszystko wybaczy, bo Kucia ... !!! 09.08.08, 16:17 replique napisał: > tylko kapłOn... ?? :)) > Aczkolwiek, dziwić się nie ma czemu - tak jest w krajach z > konkordatem... Władysław Kucia ur. W 1949 roku, inżynier elektryk po AGH w Krakowie, przedsiębiorca. W działalności polityczno-społecznej zawsze związany z opcją katolicko-narodową. Współinicjator powołania Ruchu Przełomu Narodowego w którym pełni funkcję wiceprezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Kucia Ci wszystko wybaczy, bo Kucia ... !!! 09.08.08, 16:47 a może wiesz, dlaczego katolicym jest zawsze ścile i nierozerwalnie złączony z naconalizmem??? ... acz przecie, sam katolicyzm jest... tak bardzo międzynarodowy.. :)) Internacjonalny - można powiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 16:21 co prawda to prawda. obrosniete toto i obleslne. pfuj Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Korzysta z wolności słowa i znów pluje! :( 09.08.08, 16:24 "Ks. Jankowski skwapliwie korzysta z wolności słowa i znów szokuje". Pan pismak chcial powiedziec, ze kozysta z mozliwosci plucia na innych :(( Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Korzysta z wolności słowa i znów pluje! :( 09.08.08, 16:48 on właśnie tak pojmuje demokrację, jak to Michnik ładnie ujął... (patrz sygnaturka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Może i ładnie ujął,alepluje najobrzydliwiej od lat 09.08.08, 17:19 replique napisał: Korzysta z wolności słowa i znów pluje! :( > on właśnie tak pojmuje demokrację, jak to Michnik ładnie ujął... > (patrz sygnaturka) ---> ... a na cmentarzu zachował się jak pętak a właściwie , jak smarkacz, który uchylił okno, by opluć przechodniów i szybko je zamknął, by nikt nie mógł odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Może i ładnie ujął,alepluje najobrzydliwiej o 09.08.08, 18:16 No... Nie to co Kaczor... największy działacz podziemia lat 80-tych i obalacz komunizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Może i ładnie ujął,alepluje najobrzydliwiej o 09.08.08, 19:13 No mówię,że ta formułka wali w tego, ktory ja wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski samy zydy, jezusicku nazareński !!! 09.08.08, 18:09 Toć jusz nie ma zadnego Kacora ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor A co w tym określeniu uważa się za obraźliwe ? 09.08.08, 18:19 "Żydzisko", czy "wstrętne" ?... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: A co w tym określeniu uważa się za obraźliwe 09.08.08, 18:20 barnacle.bill.the.sailor napisał: > "Żydzisko", czy "wstrętne" ?... > Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Zależy który... 09.08.08, 19:08 Znam wielu durnych Polaczków, z cała pewnością są też durni Żydzi... Ale czy to znaczy, że WSZYSCY Żydzi są durni ?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 18:59 Sam bym tego lepiej nie wyrazil; i niech Pan Bog zdrowiem darzy na dlugie lata!!! Brawa przy otwartej kurtynie dla odwaznego x. pralata, ktory za komuny dawal zarcie Kuroniowi, Michnikowi i Geremkowi, tym, ktorzy go potem opluli; jak widac x. pralat jeszcze zyje, a dwoje niewdziecznikow poszlojuz do szeolu; Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy; pamietaj o tym Adamie M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 19:02 czy to pan panie józefie słynny ze swojej bezsennosci? no bez jaj józek :D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Re: I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 19:09 "jozek", "heniek", "andrzej-marouder" to specjalnosc sbecji michnikowskiej na forum; ja nie jestem zadna z tych person; fajtem jest, ze Kuronie i Geremki wykitowaly, a atakowany x. pralat - jedyny prawdziwy i uczciwy bohater lat 80-tych (ktory to badzieiwe wspeiral izywil, za co potem zostal przez bydlakow opluty i znieslawiony) - zyje; jeszcze i michnika przezyje; i to mnie naprawde cieszy; ciebie nie? twoj problem zoro_wieczorowo_poro napisał: > czy to pan panie józefie słynny ze swojej bezsennosci? no bez jaj józek :D Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 19:17 Ależ z ciebie ścierwo. Żyje, ano żyje ten pedofil. Ledwo się trzyma, a zyje chyba tylko po to, by opluwać innych, podobnie jak TY. Pociesz się, że są lepsi od niego: moja teściowa ma 97 lat! I zyje. O własnych siłach chodzi, codziennie do kościółka....wcale jej nie zazdroszczę tego zycia, gdy ją widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Re: I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 20:05 spojrz w lustro; nienawidzisz polskich patriotow, a bronisz dzieci zydokomuny; to dopiero scierwa etta2 napisała: > Ależ z ciebie ścierwo. Żyje, ano żyje ten pedofil. Ledwo się trzyma, > a zyje chyba tylko po to, by opluwać innych, podobnie jak TY. > Pociesz się, że są lepsi od niego: moja teściowa ma 97 lat! I zyje. > O własnych siłach chodzi, codziennie do kościółka....wcale jej nie > zazdroszczę tego zycia, gdy ją widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 19:17 Ależ z ciebie ścierwo. Żyje, ano żyje ten pedofil. Ledwo się trzyma, a zyje chyba tylko po to, by opluwać innych, podobnie jak TY. Pociesz się, że są lepsi od niego: moja teściowa ma 97 lat! I zyje. O własnych siłach chodzi, codziennie do kościółka....wcale jej nie zazdroszczę tego zycia, gdy ją widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 20:02 zoro_wieczorowo_poro napisał: > czy to pan panie józefie słynny ze swojej bezsennosci? no bez jaj józek :D Taak, to ten sam tkliwy i romantyczny Pan Józef, który zasłynął tu z udzielania nocnych porad sercowych. Pomyśleć, że taki szlachetny i zacny człowiek popiera taką obrzydliwą kreaturę jak Jankowski. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Re: I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 20:19 wszystkie te kuronie, mazowieckie, geremki czy michniki niegodne x. pralatowi rzemykow sandalow rozwiazac; wszystkimi sie w stanie wojennym opiekowal, kase dawal, wegozami ich tluste dupska karmil, a oni - niewdziecznicy - ukasili; i co? dwoch juz w szeolu, a i z reszta cienko; "oliwaniezywa, ale tawsze sprawiedliwa" ewa8a napisała: > zoro_wieczorowo_poro napisał: > > > czy to pan panie józefie słynny ze swojej bezsennosci? no bez jaj > józek :D > > Taak, to ten sam tkliwy i romantyczny Pan Józef, który zasłynął tu > z udzielania nocnych porad sercowych. Pomyśleć, że taki szlachetny i > zacny człowiek popiera taką obrzydliwą kreaturę jak Jankowski. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: I tak trzymac kochany x.pralacie Jankowski; 09.08.08, 22:05 Nie sądzę, by te Kuronie i Geremki potrzebowały opieki jakiegoś Jankowskiego. To raczej on, podpiąwszy się do ruchu solidarnościowego robił karierę i kasę. Tak to już jest, że zawsze gdzieś wśród szlachetnych idei zaplączą się takie Jankowskie, Wałęsy, Wrzodaki. I co najdziwniejsze, te prymitywne kiepy zachodzą bardzo wysoko. > kase dawal, wegozami ich tluste dupska karmil, A skądże on sługa boży miał te wszystkie obfitości ? Z tacy ? Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Biskup zabronil mu 'Tak trzymac" 09.08.08, 19:25 nie umie polaczek czytac? wasi biskupi maja duze uszy i slysza i liczyc umieja. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 19:12 Wiedział, że okres pokuty się skończy w momencie nominacji Głódzia powiązanego z rydzolem. I znów mamy w Gdańsku w "Brygidzie" cyrk za darmo w postaci występów tego obrzydliwego pedofila. Bardzo dobrze, niech rzyga ile wlezie, może to spowoduje, że ostecznie zostanie rozwiązany problem toruńskiej paranoi. Jestem pewna, że Henio nie odmówi sobie tej przyjemności i przekroczy próg przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 19:18 ty sielepiej zajmij twoim zasrancem adasiem, ktory reke kasa, ktora mu kiedys zarcie do jego komuszego rylka wpychala; niewdzieczny cham etta2 napisała: > Wiedział, że okres pokuty się skończy w momencie nominacji Głódzia > powiązanego z rydzolem. I znów mamy w Gdańsku w "Brygidzie" cyrk za > darmo w postaci występów tego obrzydliwego pedofila. Bardzo dobrze, > niech rzyga ile wlezie, może to spowoduje, że ostecznie zostanie > rozwiązany problem toruńskiej paranoi. Jestem pewna, że Henio nie > odmówi sobie tej przyjemności i przekroczy próg przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 19:39 Komu te kity chcesz wcisnąć, co? Jankowski- to biznesmen, który świetnie wyczuwał od zawsze koniunkturę. Jak szły paki z Zachodu dla Solidarności, to on był z "S" i paczki dzielił....A o agencie SB wśród wysokiego szczebla hierachów gdańskiego KK ty słyszał??? Jego skłonność do młodych chłopaków nie uszła uwadze SBecji, a ty naiwny jak dziecko we mgle....zostaw Adasia w spokoju, bo nie zasłużył sobie na pluwanie przez takie ścierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 19:43 etta2 ty sielepiej zajmij twoim zasrancem adasiem, ktory reke kasa, ktora mu kiedys zarcie do jego komuszego rylka wpychala; niewdzieczny cham -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 19:50 Nie mam Adasia, ino Stasia, ciulu. Jak nie rozumiesz, o czym mowa, to zamknij dzioba (ale fajny rym). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 20:08 co prawda to prawda: zacny x. Jankowki te cala zydokomune dokarmial, a oni mu odplacili atatkami i paszkwilami; kiedy x. pralat Jankowski zostal oczyszczony z wszelkich zarzutow o pedofilie, stawianych przez Agore, to te zydokomusze smiecie nawet go nie przeprosil<; zas Michnik jezdzil chlac wode z Gudszowatym (czasami puszczam sobie ten jego belkot; posikac sie mozna; hehhe) ehehehe napisał: > etta2 ty sielepiej zajmij twoim zasrancem adasiem, ktory reke kasa, ktora mu ki > edys > zarcie do jego komuszego rylka wpychala; niewdzieczny cham > > -------------- > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 19:54 Adas, Jacek i "prof" Bronek natarli sie na koszt x. pralata, ktorego potem opluwali i wsciekle atakowali: zalozyciel "czerwonego harcerstwa" atakujacy chamsko Kosciol za Stalina (zeszlo sie biedaczkowi), szef instytutu polskiego w Paryzu, agent WSI, ktory sie wyprowadzil ostatnio "na tamten brzeg" oraz syn matki chamowy, atkujacej wszystko co polskie i katolickie, ojcva, wicenaczelnego trybuny ludu za stalina i bra zbrodniarza stalinowskiego; wiec czego to gow...ne badzieiwe czepialo sie / czepia sie czlowieka tak dla Polaki i prawdziwych Polakow zasluzonego jak x. pralat Jankowski?? przeciez Gdansk to nie Tel Aviv etta2 napisała: > Komu te kity chcesz wcisnąć, co? Jankowski- to biznesmen, który > świetnie wyczuwał od zawsze koniunkturę. Jak szły paki z Zachodu dla > Solidarności, to on był z "S" i paczki dzielił....A o agencie SB > wśród wysokiego szczebla hierachów gdańskiego KK ty słyszał??? Jego > skłonność do młodych chłopaków nie uszła uwadze SBecji, a ty naiwny > jak dziecko we mgle....zostaw Adasia w spokoju, bo nie zasłużył > sobie na pluwanie przez takie ścierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 19:59 Załóż śliniaczek, bo się zapluwasz na tyle, że tracisz kontrolę nad tym, co piszesz. Jestem z Gdańska i znam "wyczyny" Jankowkiego trochę lepiej od ciebie, siewco rydzylowej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 20:10 nie mow tylko, ze jestes ta, ktora z Adasiem, no.... tego etta2 napisała: > Załóż śliniaczek, bo się zapluwasz na tyle, że tracisz kontrolę nad > tym, co piszesz. Jestem z Gdańska i znam "wyczyny" Jankowkiego > trochę lepiej od ciebie, siewco rydzylowej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 19:52 wasz rewolucje zachod oplacicl, rteraz wy ja splacacie. Niwemcom zwlaszca. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 09.08.08, 20:19 co prowda, to prowda! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Huelle ma naprawde wstretna morde; wiec o co chodz 09.08.08, 20:38 prawie_magister napisał: > co prowda, to prowda! Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Huelle ma naprawde wstretna morde;jak Lesiu K? 09.08.08, 22:08 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5571352.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Re: Huelle ma naprawde wstretna morde;jak Lesiu 09.08.08, 22:10 nie, ja twoj jurny president Kecaw polobolo2 napisała: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5571352.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: Huelle ma naprawde wstretna morde;jak Lesiu 09.08.08, 22:59 moj prezydent to pan twego zycia i SMIERCI - PREZYDENT U.S.A. A ty tarcze swa zwrocisz pieknie do Miedwiediewa w mojej obronie. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" 10.08.08, 13:38 "A Paweł Huelle to Żydzisko takie wstrętne" z ambony tuż przed Eucharystią abp Głódż widzi w tym jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś