Dodaj do ulubionych

Zwyrodnialec

IP: 195.94.215.* 03.08.01, 13:19
Dziwi mnie fakt,ze polskie MSZ daje soba pomiatac.W sposob tajemniczy ucichla
sprawa gwaltu dokonanego przez Turka.Ofiara padla polska obywatelka zamieszkala
w Warszawie.Turek przemoca wciagnal ja do samochodu,po czym dokonal zbereznego
czynu.Niestety nieznane sa nam dokladne okolicznosci zdarzenia.Wiemy tylko,ze
zwyrodnialec ukryl sie w tureckiej ambasadzie.Z nieoficjalnych zrodel
wiadomo,ze Turek jest biznesmenem i byl jedynie obserwowany przez policje.Nie
zostal jednak przesluchany w celu wyjasnienia sprawy.Mimo ze byl tylko jeden
podejrzany,to nie wystosowano wniosku o tymczasowe zatrzymanie!To jest
niedopuszczalne w innym kraju!Sprawa trafila do polskiego MSZ.I co z tego!
Ministerstwu tym bardziej nie zalezy aby ta sprawa ujrzala swiatlo dzienne.Ma
gdzies dobro osobiste polskiej obywatelki!MSZ jest od stosunkow zagranicznych i
robi wszystko aby byly jak najlepsze.Mam w dupie takie stosunki!Dla niektorych
argumentem moze byc fakt,ze zgwalcona kobieta jest prostytutka,ktora wykonywala
jedynie swoj fach.Jezeli jest to prawda,to dlaczego poszkodowana poszla na
policje?Dlaczego narazalaby sie na wysmianie,wiedzac ze jej zawod jest
nielegalny i ponosi ryzyko?Gdyby podobny wypadek wydarzyl sie w Turcji i na
miejscu ofiary bylaby turecka kobieta,a na miejscu Turka bylby Polak,to
rozniesliby na strzepy gwalciciela.CZESC.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bully Re: Zwyrodnialec ? IP: 213.98.114.* 03.08.01, 14:47
      Jezeli ta Pani byla prostytutka,to fakt pojscia na policje i doniesienie o
      gwalcie spowodowany zostal niezaplaceniem za usluge.Turek uciekl od zaplatyW
      zrozumieniu tej Pani dokonano na niej gwaltu.
      • Gość: cc Re: Zwyrodnialec ? IP: 216.41.32.* 04.08.01, 21:47
        Gość portalu: Bully napisał(a):

> Jezeli ta Pani byla prostytutka,to fakt pojscia na
        policje i doniesienie o
        > gwalcie spowodowany zostal niezaplaceniem za
        usluge.Turek uciekl od zaplatyW
        > zrozumieniu tej Pani dokonano na niej gwaltu.

Niech ta pani zmieni imie na Chandra i bedzie wielkie
        ajwaj.Moze nawet sankcje ekonomiczne p-ko Turcji.
        • Gość: jajacek Re: Zwyrodnialec ? IP: *.kabel.telenet.be 04.08.01, 22:05
          MZS juz wyslalo stosowne pisma do wladz tureckich.
          A pani ta byla zwykla kurwa ,ktora zrobila jednemu dobrze a drugi Turek chcial
          sie podlaczyc z darmo,wiec sie zdenerwowala(dwoch za ta sama stawke !!)
          A swoja droga przydala by sie leprza ochrona Polakow majacych problemy za
          granica !
          • Gość: Fredźka Re: Zwyrodnialec ? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.08.01, 22:30
            Kurwa czy nie kurwa , to Polka i nie bedzie se żadyn brudas turek czy inny
            barbarzyniec za darmo używał. Ucionć brudny świni jaja i kanibalom wysłac ze
            sosem tatarskiem , a wogule to poco nam tu turki som poczebne , won
            do turkawy !
            • Gość: MMM Re: Zwyrodnialec ? IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 04.08.01, 23:32
              Zwykly kurwiszon, w Turcji by taka publicznie wychlostali ale tam jest porzadek.
              Dobra strona jest to ze byc moze to wydarzenie skloni ta biedna zagubiona
              duszyczke do nawrocenia i porzucenia grzesznego procederu...
              • Gość: Gully Re: Zwyrodnialec ? IP: 213.98.114.* 04.08.01, 23:47
                Gość portalu: MMM napisał(a):

> Zwykly kurwiszon, w Turcji by taka publicznie wychlostali ale tam jest porzadek
                > .
                > Dobra strona jest to ze byc moze to wydarzenie skloni ta biedna zagubiona
                > duszyczke do nawrocenia i porzucenia grzesznego procederu...

Nie martw sie ,nie porzuci grzesznego procederu.Ma do wyboru byc bezrobotna lub
                zarabiac wiecej od Ciebie.
          • Gość: Piotrus Re: Zwyrodnialec ?Jajacek tak !!!! IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 11:30
            Gość portalu: jajacek napisał(a):

> A swoja droga przydala by sie leprza ochrona Polakow majacych problemy za
            > granica !
            Czyzbys mial problemy przez twoje" kazdego dnia pluje Niemcom w twarz".
            Nierob tego wiecej ,to nie bedziesz mial problemow.
            • Gość: jajacek Re: Zwyrodnialec ?Jajacek tak !!!!Piotrus :))) IP: *.kabel.telenet.be 05.08.01, 14:31
              Pluje im nadal.
              I zadnych klopotow nie mam.(pluje wirtalnie)
              Jesli wymienisz choc jeden powod za co Polak moze lubic Niemcow ,przestane
              natychmiast.
              PS.
              Zapomialem -pracoje z jednym Niemcem ktory jest czesciowo zalezny odemie
              staram sie jak moge zrobic mu maly Oswiecim
              • Gość: Piotrus Re: Zwyrodnialec ?Jajacek tak !!!!Piotrus :))) IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 17:09

> Pluje im nadal.
                > I zadnych klopotow nie mam.(pluje wirtalnie)
                > Jesli wymienisz choc jeden powod za co Polak moze lubic Niemcow ,przestane
                > natychmiast.

Nikt nie mowi o lubieniu,ale mozna sie poprostu respektowac.Takie bycie przeciwko
                Niemcom z zasady jest durne,sam jestes w obcym kraju i oczekujesz zeby oceniano
                ciebie za to jaki jestes bez uprzedzen dla twojej narodowosci.

> PS.
                > Zapomialem -pracoje z jednym Niemcem ktory jest czesciowo zalezny odemie
                > staram sie jak moge zrobic mu maly Oswiecim

Czyli zachowujesz sie tak inni Polacy w Niemczech(moje i moich znajomych
                obserwacje),wszystkie narodowosci sa dla nich mniej wartosciowe;Niemcy tacy,Turcy
                tacy ,Italiener ,Grecy,Aussidler z Kasachstanu itd. wszyscy sa gorsi ,ale
                bron Boze ktos cos powie przeciwko Polakowi-obraza calego Narodu + grozba
                ciagniecia przed sad.
                Twoje postepowanie przyczynia sie tez do tego ze inni zakladaja watki"Czemu za
                granica nas nie lubia".

Piotrus
                • Gość: jajacek Re: Piotrus :))))) IP: *.kabel.telenet.be 05.08.01, 17:35
                  Nie Piorusiu nie jest tak zle.
                  Tu gdzie mieszkam raczej ludzie nastawieni sa pozytywnie do Polakow .
                  Jesli sa jakies negatywne przyklady to chodzi o ludzi ktorzy generalnie nie
                  lubia obcych niezaleznie od kraju pochodzenia .
                  Moim zdaniem to raczej Niemcy powinni starac sie o wybacznie,i nie widze
                  powodow zebym im to ulatwial.
                  Tym bardziej ze winni sa tez sytacji jaka nastapila po przegranej wojnie.
                  (mam nadziej ,ze rozumiesz)
                  Mojemu 17letniemu synowi jest to juz calkiem obojetne kto jest kto przynajmiej
                  jesli chodzi o Europe.
                  Wybaczyl bym im jesli kazdy Niemiec urodzony przed 1960 r.przepracowal by
                  spolecznie piec godzin na rzecz Polski,lub obowiazkowo uczyl sie Polskiego:))
                  Tak mysle poniewaz jesli nie ma kary nikt nie zrozumie winy.
                  • Gość: Piotrus Re:Jajacek!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 18:23

> Nie Piorusiu nie jest tak zle.
                    > Tu gdzie mieszkam raczej ludzie nastawieni sa pozytywnie do Polakow .
                    > Jesli sa jakies negatywne przyklady to chodzi o ludzi ktorzy generalnie nie
                    > lubia obcych niezaleznie od kraju pochodzenia .
                    > Moim zdaniem to raczej Niemcy powinni starac sie o wybacznie,i nie widze
                    > powodow zebym im to ulatwial.
                    > Tym bardziej ze winni sa tez sytacji jaka nastapila po przegranej wojnie.
                    > (mam nadziej ,ze rozumiesz)
                    > Mojemu 17letniemu synowi jest to juz calkiem obojetne kto jest kto przynajmiej
                    > jesli chodzi o Europe.
                    > Wybaczyl bym im jesli kazdy Niemiec urodzony przed 1960 r.przepracowal by
                    > spolecznie piec godzin na rzecz Polski,lub obowiazkowo uczyl sie Polskiego:))
                    > Tak mysle poniewaz jesli nie ma kary nikt nie zrozumie winy.
                    A czyja wina byla pierwsza?
                    Cos mi sie wydaje ze ty twoje przekonania do grobu doniesiesz.
                    Chcialbym zauwazyc ze zaden kraj nie udzielil Polsce wiekszej pomocy niz Niemcy
                    ( chociazby pomoc zywnosciowa w czasie Stanu w.)jak tez przyjal wieksza liczbe
                    uchodzcow i sposob w jaki ich przyjal.Tylko na takie argumety jest przewaznie
                    odpowiedz;Niemcy mieli/maja poczucie winy i dlatego to robili.A wiec pytanie ;
                    Co musieli by Niemcy zrobic zeby miedzy obydwoma narodami byla zgoda?
                    Nawet gdyby jutro Niemcy dali polowe swojego majatku Polakom to ci i tak nie
                    byliby zadowoleni,tak to niestety jest Polacy potrzebuja swojego wroga(jak Kargul
                    i Pawlak).Do tego czesc politykow wykorzystuje uprzedzenia do Niemcow do swoich
                    gierek (wyplata odszkodowan).
                    A wiec wniosek ;Stare pokolenie musi wymrzec (ty tez-to nie jest pocieszajace dla
                    ciebie , prawda?)wtedy bedzie wszystko inaczej.Chyba ze po przystopieniu do EU
                    w Polsce zacznie sie kolejna epoka narodowego-romantyzmu -i znowu walka o
                    Niepodleglosc(niektorzy juz walcza ,co widac po niektorych watkach).
                    A wiec pluj dalej ,jesli to poprawia to twoje narodowe samopoczucie.
                    Zegnam

Piotrus
                • Gość: jajacek Re: PS.Piotrus :))))) IP: *.kabel.telenet.be 05.08.01, 17:45
                  Zapomialem napisac o obserwacjach twoich kolegow.
                  Ja mam zupelnie inne srodowisko Pola
                  • Gość: jajacek Re: PS.Piotrus :))))) IP: *.kabel.telenet.be 05.08.01, 17:50
                    przepraszam watek sam sie nadal :))))
                    cdn.ja mam zupelnie inne srodowisko Plakow.
                    Szanojemy wszstkich tak jak na to zaslugoja.
        • Gość: . Re: Zwyrodnialec ?. IP: *.swipnet.se 05.08.01, 14:11
          Co to jest:"aj-waj"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka