alienist 18.08.08, 13:50 ja tego leszcza na prezydenta nigdy nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninja111 Leń prezydentem? 18.08.08, 13:53 Teraz jest na przetrwaniu iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2513&Itemid=3 I od początku kadencji do pracowitych nie należał. Ale...........znajda sie i tacy co będa na tego lenia głosować. hotmoney.pl/artykul/1110/1/puls-biznesu-biznes-do-tuska-do-roboty-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Leń prezydentem? 18.08.08, 20:05 lepszy leń niż...taki, co kaze młodym wypie...lać i nie wracać www.o23.pl/Polski%2BPrezydent%2BLech%2BKaczy%25F1ski%2Bnamawia%2Bdo%2Bwyjazdu%2Bz%2BPolski-id-0oFip9CXTzM.html i niz taki co tak narodowi życzy www.youtube.com/watch?v=IZMBmnDEMXE Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl będzie ale kopaczem piłki na tych obiecanych boisk 18.08.08, 13:58 boiskach Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Prezydent Tusk - to brzmi dumnie? 18.08.08, 13:58 I co ma z tego postu wynikać? żeś głupi czy mądry? A poza tym kogo obchodzi na kogo będziesz głosował? Regulamin FK poczytaj lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki Sikorski nie Tusk 18.08.08, 14:02 to raczej Sikorski wyrasta Tuskowi na konkurenta do fotela. należy się spodziewać skrytej bratobójczej walki... Odpowiedz Link Zgłoś
penetrator.amator Re: Prezydent Tusk - to brzmi dumnie? 18.08.08, 14:03 niczem Spiderman:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Wybierz sobie tego 18.08.08, 20:02 alienist napisał: > > ja tego leszcza na prezydenta nigdy nie wybiorę. fun.noshit.pl/DIR-2008.08.14/fnp5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Prezydent Tusk - to brzmi dumnie? 18.08.08, 20:11 nie musisz,wybiorą inni...już w sondażach jest na 1-wszym miejscu a potem - długo,długo nic... Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Prezydent Tusk - to brzmi dumnie? 18.08.08, 20:18 Rodzina tj; zona i syn katolik nowy byliby szczęśliwi, że tatuś zamiast kosić trawkę jest prezydentem. A tatuś to pogra w piłeczkę, to spotka się z Bieleckim to pogra w pileczkę i tak do emerutury. A jak już się nagra w piłeczkę to zacznie w golfa dla stetryczałych mlodych politykow. Ta droga życiowa tego faceta mi odpowiada tylko po co on ma być kimś? poza mężem żony? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Prezydent Tusk - to brzmi dumnie? 18.08.08, 20:16 Do wyborów jeszcze blisko 2 lata, chyba, że...pojawi się raport o stanie zdrowia naszego obecnego...a wtedy...hihihihiiiiii. Nie pieprz bzdur, bo nigdzie nikt nie wypowiedział się oficjalnie, że Tusk będzie kandydował, premierowanie wychodzi mu całkiem nieźle, skoro sobie radzi z taką zakałą, jak kaczor. A że kaczor ma przechlapane w wyborach, to raczej oczywista oczywistość, jak cię to boli, to współczuję, hihihi. Mnie nie boli. Może Tusek wystartuje w wyborach prezydenckich, może nie, ale kpienie z jego kandydatury na dziś jest raczej wyrazem zaściankowości, dość typowej dla bezrozumnej pisiej zgrai. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Prezydent Tusk - to brzmi durnie 18.08.08, 20:21 i dla Polski tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś