dzika.logika 23.09.08, 02:48 nieszczęśliwy jest ten Wildstein, impregnowany na empatię, żadnych ludzkich uczuć, jak Pawka Morozow. pl.wikipedia.org/wiki/Pawlik_Morozow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Wildstein jak Pawka M. 23.09.08, 03:49 Kilkanascie lat w otoczeniu donosiciela. I te kilkanascie lat na wolnosci. Zbieg okolicznosci? Sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Wildstein jak Pawka M. 23.09.08, 05:41 Wcale nie dziwię się Wolszczanowi? Upodlić się z ekspiacją przed takimi szczylami-hunwejbinami? Jak Kurtyka, Sakiewicz, Wildstein? Lepiej wyjechać od tego parszywego towarzystwa daleko, daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wildstein jak Pawka M. 23.09.08, 06:33 haen1950 napisał: > Wcale nie dziwię się Wolszczanowi? Upodlić się z ekspiacją przed > takimi szczylami-hunwejbinami? Jak Kurtyka, Sakiewicz, Wildstein? > > Lepiej wyjechać od tego parszywego towarzystwa daleko, daleko. Raz się z Tobą zgodzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Trzeba Wildsteinowi 23.09.08, 08:01 podsunąć pomysł co by tu i skąd można znów wynieść. Po pierwsze będzie robił to co umie robić najlepiej a po drugie nie będzie wygadywał pro PiS_dziackich głupot i będziemy mieli spokój. Niech wynosi i donosi. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika rzecz w tym, że 23.09.08, 21:40 jest to typ aspoleczny, gotów wyniszczyć całą społecznośc, byle nakarmić swoje ego. zakapowałby własnego ojca, własnych przyjaciół (w tym już ma praktykę), wpędziłby w tarapaty własny kraj, byleby tylko mieć jakieś znaczenie. ale to iluzja. będzie przytaczany jako głupek bądź hiena, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: rzecz w tym, że 23.09.08, 21:43 ten typ nie zdaje sobie sprawy, że przez 30lat to ON był głównym źródłem informacji dla Maleszki, i to ON odpowiada w dużej mierze za o co Maleszka zakapował Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika czyli gdyby Maleszka był oficerem SB 23.09.08, 22:14 to Wildstein byłby zarejestrowanym TW i osobowym źródłem informacji. dziś by siedział w szambie dużo głębiej, niż Wolszczan. co za paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: rzecz w tym, że 23.09.08, 21:44 dzika.logika napisała: > jest to typ aspoleczny, gotów wyniszczyć całą społecznośc, byle > nakarmić swoje ego. zakapowałby własnego ojca, własnych przyjaciół > (w tym już ma praktykę), wpędziłby w tarapaty własny kraj, byleby > tylko mieć jakieś znaczenie. > > ale to iluzja. będzie przytaczany jako głupek bądź hiena, nic więcej. A Wildsztajn ma czyste konto? Pewnie dotąd nieodkryte? Tyle lat wespół zespół z TW i nie aresztowany? Zasługiwał się i współpracował czy też Bezpieka karmiła pączkami jak Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
1_zelig Re: rzecz w tym, że 23.09.08, 21:48 u nas w Yerushalaim lubimy go. Z powodu na prawdomówność,szkoda że on jest bardziej Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wildstein jak Pawka M. 25.09.08, 08:54 Pawlik, na litość boską, Pawlik. Pawka to był Korczagin. Niby korzystasz z tej wikipedii, ale ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika w mojej główce telepie się "pawka", nie wiem czemu 25.09.08, 09:01 ale nie tylko w mojej, jak widzę: www.google.pl/search? q="pawka+morozow"&rls=com.microsoft:pl&ie=UTF-8&oe=UTF- 8&startIndex=&startPage=1 skąd to się wzięło? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Też nie wiem, czemu :) 25.09.08, 09:05 pl.wikipedia.org/wiki/Pawlik_Morozow Pewnie ludzie rzadko czytają "Jak hartowała się stal" :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jest duża różnica między nimi. 25.09.08, 11:03 Pawka to biedne,zagubione dziecko,któremu ktoś mózg wyprał. Bronuś to wyrachowany pseudoguru,który chce nam mózgi wyprać. Nie obrażaj biednego Pawki takim porównaniem. Odpowiedz Link Zgłoś