oszust1 13.10.08, 15:05 Dzisiaj spin felczerzy jakby trochę przycichli. Niepewność jakaś taka się wkradła. Kompromitacja brata pana prezesa już majaczy na horyzoncie. Nie poleci. Wymięknie w ostatniej chwili. Nabluzga, napluje, ale nie poleci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homosovieticus [...] 13.10.08, 15:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Poleci i dlatego Premier Musi się podporzadko 13.10.08, 15:09 W brukseli jest już specjalnie zarezerwowany kibel z tabliczka personalną. Jaką? Pytanie retoryczne. Cala bruksela zna i wie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Homoś, nie wyrywaj się, jak stasi rozmawiają. 13.10.08, 15:10 Włącz se radyjko, posłuchaj tatusia, daj na odwierty, ale nie bluzgaj mi tu w wątku, dziecko. Twoje chore bluzgi zgłaszam do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Homoś, nie wyrywaj się, jak stasi rozmawiają. 13.10.08, 15:11 Też kosza użyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Jak w szkole! 13.10.08, 15:19 masuma napisał: > Też kosza użyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Nie chcemy? Kto ci uczciwi i spokojni? 13.10.08, 15:23 Nie czytasz co tu sie wypisuje? Moje chamstwo forumowe to wersal w porównaniu z wyczynami forowych barbarzyńców. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Nawet nie wiezs co to takiego bluzgać a chcesz 13.10.08, 15:19 politykowac? Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Re: Nie poleci 13.10.08, 15:39 A tu jeszcze pis się sypie i prezes nie wie, w co łapki włożyć. Lada chwila rydzykowcy pójdą w jedną stronę, dornowcy w drugą i będzie kicha. Gosia trzeba pilnować, by się nie usamodzielnił, lokalne struktury nagle wyparowują. Ot syndrom "zwycięstwa" wyborczego. Kompromitacja i kłamstwa Kownackiego dopełniają obrazu. Rację mają ci, którzy mówią, że Tusk nie musi nic robić. Kaczyńscy się sami unicestwią. Odpowiedz Link Zgłoś