Dodaj do ulubionych

Kagan to Antychryst i Antypolak.

16.01.02, 01:22
Tego co pisze o Chrystusie nie bede przytaczal.
O Polakach zamordowanych w Katyniu pisal ze "zostali zgladzeni gdyz zostala im
udowodniona wina". Polske widzialby najchetniej rozebrana na kawalki pomiedzy
sasiadow. Wydaje sie wrecz ze taka wizja kolejnego rozbioru Polaski kagan
sie "onanizuje"... tak tak to byla pararela do jego wypowiedzi o Ofiarach
Katynskich ktorymi jak to napisal "onanizuje sie Kosciol Katolicki".
Ten palant to wszystko wypisuje z Australii (?!).
Okropnie ponury typ.
Obserwuj wątek
    • Gość: ethanol Re: Kagan to Antychryst i Antypolak. IP: 151.112.27.* 16.01.02, 02:16
      i do tego antysemita - chociaz nie wiem czy to wlasciwe slowo, bo kagan
      twierdzi ze 90% zydow - to nie zydzi, a pozostale procent to rosjanie. I badz
      tu kurde madry
      • quickly Re: Kagan to Antychryst i Antypolak. 16.01.02, 04:20
        Ty kagan, ale ty tu dobrze musiales namieszac he, he, he
        ze az tym nerwusom piana poszla z pyskow!!!
        • Gość: K-gan Re: Kagan to Antychryst i Antypolak. IP: *.arts.monash.edu.au 18.01.02, 07:50
          quickly napisał(a):

> Ty kagan, ale ty tu dobrze musiales namieszac he, he, he
          > ze az tym nerwusom piana poszla z pyskow!!!

Oj poszla im poszla...
          Teraz sie boje, ze moga tego nie przezyc....
          K-gan
      • Gość: K-gan Re: Kagan to Antychryst i Antypolak. IP: *.arts.monash.edu.au 18.01.02, 07:49
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> i do tego antysemita - chociaz nie wiem czy to wlasciwe slowo, bo kagan
        > twierdzi ze 90% zydow - to nie zydzi, a pozostale procent to rosjanie. I badz
        > tu kurde madry
        Oto problem etanola po napiciu sie etanolu...
      • Gość: Kagan Re: Kagan to Antychryst i Antypolak. IP: *.arts.monash.edu.au 21.01.02, 05:03
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> i do tego antysemita - chociaz nie wiem czy to wlasciwe slowo, bo kagan
        > twierdzi ze 90% zydow - to nie zydzi, a pozostale procent to rosjanie. I badz
        > tu kurde madry

Wstretny antysemita z tego Kagana!
        Patrz na: mywebpage.netscape.com/debruce01/index.html

• Gość: K-gan Re: Kagan to Antychryst i Antypolak. IP: *.arts.monash.edu.au 18.01.02, 07:48
      cozanostra napisał(a):

> Tego co pisze o Chrystusie nie bede przytaczal.
      K: Bo to sama prawda!

> O Polakach zamordowanych w Katyniu pisal ze "zostali zgladzeni gdyz zostala im
      > udowodniona wina".
      K: Tez prawda!

> Polske widzialby najchetniej rozebrana na kawalki pomiedzy
      > sasiadow. Wydaje sie wrecz ze taka wizja kolejnego rozbioru Polaski kagan
      > sie "onanizuje"... tak tak to byla pararela do jego wypowiedzi o Ofiarach
      > Katynskich ktorymi jak to napisal "onanizuje sie Kosciol Katolicki".
      K: Kagan tego NIE chce, on przed tym OSTRZEGA!

> Ten palant to wszystko wypisuje z Australii (?!).
      K: W Australii "palant" nazywa sie 'cricket'...

> Okropnie ponury typ.
      K: Taak.... Straaasznie ponury! :(-
    • Gość: Lucykus Wiecej o Antychrystaxh i Antypolakach na... IP: *.arts.monash.edu.au 18.01.02, 09:49
      mywebpage.netscape.com/debruce01/index.html
      • pius01 Obrzydlistwa! 22.01.02, 03:31
        NIE czytajcie tego!

Gość portalu: Lucykus napisał(a):

> <a href="http://mywebpage.netscape.com/debruce01/index.html">mywebpage.netscape
        > .com/debruce01/index.html</a>

• Gość: Kagan Re: Obrzydlistwa! IP: *.lib.latrobe.edu.au 22.01.02, 04:46
          pius01 napisał(a):

> NIE czytajcie tego!
          K: Jak sie BOICIE prawdy!
          >
          > Gość portalu: Lucykus napisał(a):
          >
          > > <a href="http://mywebpage.netscape.com/debruce01/index.html">mywebpa
          > ge.netscape
          > > .com/debruce01/index.html</a>
          >

• ptwo Re: Obrzydlistwa! 25.01.02, 07:00
          pius01 napisał(a):

> NIE czytajcie tego!
          >
          > Gość portalu: Lucykus napisał(a):
          >
          > > <a href="http://mywebpage.netscape.com/debruce01/index.html">mywebpa
          > ge.netscape
          > > .com/debruce01/index.html</a>
          >

A Ty czytałeś, jak rozumiem? To daj innym też, niech się przekonają!
    • Gość: Kagan And proud of it! IP: *.lib.latrobe.edu.au 22.01.02, 04:45
      • Gość: Kagan Jestem "ancykrystem" i "antypolaczkiem"! IP: *.arts.monash.edu.au 23.01.02, 07:56
        ...chyba wiecie, o co mi chodzi :)

• Gość: edirokis Re: Jestem IP: 212.244.68.* 23.01.02, 09:37
          Taaak!!!! wiem o co Ci chodzi,mały zakompleksiony
          człowieczku,zamknięty w czterech ścianach,siedzący
          przed swoim(???)małym telewizorkiem i próbującym
          pokazać wszystkim na forum jaki to jestem gieroj.
          Trudno powiedzieć skąd się to w Tobie bierze,może
          ktoś zgwałcił Cię w młodości,może zawiedziona miłość,
          może cierpisz na brak przyjaciół a może wszystko razem.

Mimo wszystko serdecznie Cię pozdrawiam,
          odpoczywaj w pokoju przed swoim "małym światem"

E.
          • Gość: Kagan Kompl;eksy Edirokisa IP: *.arts.monash.edu.au 23.01.02, 09:47
            Gość portalu: edirokis napisał(a):
            Taaak!!!! wiem o co Ci chodzi,mały zakompleksiony człowieczku,zamknięty w czterech ścianach,siedzący
            przed swoim(???)małym telewizorkiem i próbującym pokazać wszystkim na forum jaki to jestem gieroj.
            Trudno powiedzieć skąd się to w Tobie bierze,może ktoś zgwałcił Cię w młodości,może zawiedziona
            miłość, może cierpisz na brak przyjaciół a może wszystko razem.
            Mimo wszystko serdecznie Cię pozdrawiam,
            odpoczywaj w pokoju przed swoim "małym światem"

K: A ty co robisz na forum?
            Musze cie zmartwic:
            1. Kompleksow NIE mam!
            2. "Telewizorek" mam spory (19 cali)
            3. NIKT mnie NIE zamyka.
            4. NIKT mnie NIE zgawalcil (jak np. Miriam, matke Jeszu), ani w mlodosci, ani pozniej
            5. Milosci mialem w zyciu tyle, ze nie pamietam dokladnie ile...
            6. Na brak przyjaciol NIE narzekam, ma ich az za duzo, a czasu zamalo....
            7. Czemu opisales siebie tak dokaldnie, "edirokis"?
            Kagan
            Naporawde, wizyta u psychiatry to ZADEN powod do wstydu!
            Nawet dka katolika!
            mamy przeciez XXI wiek!

• Gość: edirokis Re: Nasze kompleksy IP: 212.244.68.* 23.01.02, 10:16
              Bajki mozesz opowiadać dzieciom.
              Ręce Ci drżą,coś mi się wydaje że mam dużo
              racji w tym co napisałem poprzednio.
              A pozatem jam Ci nie wróg przeca każdy z nas
              ma coś,chyba że Ty jesteś doskonały.
              Proszę tylko bez inwektyw bo to świadczy o Tobie.

Pozdrawiam Ciebie i Twój 19" telewizorek.
              E.
              • Gość: Kagan Re: Nasze kompleksy IP: *.arts.monash.edu.au 24.01.02, 07:33

> Bajki mozesz opowiadać dzieciom.
                K: wy religianci jestescie jak dzieci, i to "ubogie duchem"...

> Ręce Ci drżą,coś mi się wydaje że mam dużo racji w tym co napisałem poprzednio.
                K: NIE drza! ja sie za mlodu NIE onanizowalem jak Wojtyla! Tyle, ze jak pisze szybko, to robie tzw.
                literowki. SORRY!

> A pozatem jam Ci nie wróg przeca każdy z nas ma coś,chyba że Ty jesteś doskonały.
                K: Nawzajem, my friend!

> Proszę tylko bez inwektyw bo to świadczy o Tobie.
                K: Co to sa te "inwektywy"?

> Pozdrawiam Ciebie i Twój 19" telewizorek.
                K: Nawzajem! telewizorek ma sie niezle (so far...)

• Gość: edirokis Re: Nasze kompleksy IP: 212.244.68.* 24.01.02, 15:05
                  Tak Kaziu bajki to jest najlepsz rzecz na świecie,tak mawiała moja mama.
                  Jak tak czasem czytam twoje posty to widzę że bardzo przeszkadza Ci kler
                  żydzi,K.Wojtyła i tym podobne,cóż to jest twoja sprawa(spełniasz się inaczej).
                  Co do inwektyw to odsyłam do encyklopedi.Ostań w pokoju Ty iTwój 19"
                  telewizorek.
                  Pozdrawiam E.
                  • Gość: Kagan Re: Nasze kompleksy IP: *.lib.latrobe.edu.au 25.01.02, 02:15

>Tak Kaziu bajki to jest najlepsz rzecz na świecie,tak mawiała moja mama.
                    >Jak tak czasem czytam twoje posty to widzę że bardzo przeszkadza Ci kler
                    >żydzi, K.Wojtyła i tym podobne,cóż to jest twoja sprawa(spełniasz się inaczej).
                    > Co do inwektyw to odsyłam do encyklopedi.Ostań w pokoju Ty iTwój 19" elewizorek.
                    > Pozdrawiam E.

Kaziu! 1. bajki to opowiadaja katolicy, a NIE ja!
                    2. Ja ci NIE zabraniam padac na twarz przed klerem, zydami itp. Twoja sprawa!
                    Jak masz nature niewolnika, to coz ja poradze!
                    3. Ktorej encyklopedi?
                    Kagan z pozdr.

• Gość: rd Re: Nasze kompleksy IP: *.server.ntl.com 25.01.02, 06:10
                      Jak na milionera to masz cokolwiek ciulowy ten telewizorek :)
                      A tak zeby bylo na temat to Ty po prostu nienawidzisz wszystkiego i wszystkich. Jestes malutkim nic
                      nie wartym czlowieczkiem, sfrustrowanym faktem , ze Polska Cie nie chce a nowa ojczyzna tez traktuje
                      jak intruza. Probujesz podbudowac swoje ego wypisujac o swoich osiagnieciach milionach
                      wspanialym zyciu jakie wiedziesz itd. Chocby wirtualnie probujesz byc po prostu "kims". Czasami
                      zapominajac sie wywalasz swoje marzenia chwalac sie np. swoim 3 sypialniowym domem jakby to
                      byl jakis sukces ze sie ma 3 sypialnie i dwa kibelki ktore zreszta jak gdzies napisales czyscisz sam.
                      Po prostu male sukcesiki malego czlowieczka. Idiota trudno by Cie bylo nazwac jednak bo idiota nie
                      potrafilby odszukac pewnych rzeczy w Necie zeby je pozniej wkleic na forum jako wlasne
                      przemyslenia. Czy Ty sie wogole potrafisz sam okreslic ? Religia gardzisz, cudzymi sukcesami
                      gardzisz, uwazasz sie za speca od wszystkiego ( na tym forum byles juz informatykiem,
                      socjologiem, psychologiem, prawnikiem, pilotem, konstruktorem maszyn myslacych, udzialowcem
                      wielu przedsiebiorstw,znajomym wielu milionerow, sam zreszta jestes podobno milionerem itd itd )
                      Sorry mate, ale przy calej swojej elokwencji jestes zwyczajne ZERO, chociaz jakis psychiatra bylby
                      wrecz przeciwnego zdania trafiajac na taki material jak Twoja psychika .Over
                      • Gość: Kagan Re: Nasze kompleksy IP: *.lib.monash.edu.au 25.01.02, 06:34
                        Gość portalu: rd napisał(a):

> Jak na milionera to masz cokolwiek ciulowy ten telewizorek :)
                        1. Juz wam tlumaczylem tlumoki, ze NIE jestem milionerem i NIE ma takich
                        inspiracji. pieniadze dla mnie to NIE bog, ale srodek osiagania celow...
                        A 19 cali mi calkiem wystarcza...

> A tak zeby bylo na temat to Ty po prostu nienawidzisz wszystkiego i wszystkich.
                        > Jestes malutkim nic nie wartym czlowieczkiem, sfrustrowanym faktem , ze Polska
                        > Cie nie chce a nowa ojczyzna tez traktuje jak intruza. Probujesz podbudowac
                        > swoje ego wypisujac o swoich osiagnieciach milionach wspanialym zyciu jakie
                        > wiedziesz itd. Chocby wirtualnie probujesz byc po prostu "kims". Czasami
                        > zapominajac sie wywalasz swoje marzenia chwalac sie np. swoim 3 sypialniowym do
                        > mem jakby to byl jakis sukces ze sie ma 3 sypialnie i dwa kibelki ktore
                        > zreszta jak gdzies napisales czyscisz sam.
                        K: I tego sie bynajmniej NIE wstydze! jak mnie NIE sytac na butlera, to wole
                        czyscic sam niz ma mi jakis Wog to robic i przy okazji podkradac z lodowki...
                        I znow te argumenty ad hominem, co swiadczy, ze NIE masz argumentow...

> Po prostu male sukcesiki malego czlowieczka. Idiota trudno by Cie bylo nazwac
                        > jednak bo idiota nie potrafilby odszukac pewnych rzeczy w Necie zeby je pozniej
                        > wkleic na forum jako wlasne przemyslenia.
                        K: Zarzucasz mi plagiat! A moge sie spytac gdzie?

> Czy Ty sie wogole potrafisz sam okreslic ? Religia gardzisz, cudzymi sukcesami
                        > gardzisz, uwazasz sie za speca od wszystkiego ( na tym forum byles juz informat
                        > ykiem,
                        K: Bylem!
                        > socjologiem, psychologiem, prawnikiem, pilotem, konstruktorem maszyn myslacych,
                        K: psychologiem nigdy NIE! Ja tylko napisalem, ze studiowalem ten przedmiot, a to
                        spora roznica! I "maszyn myslacych" jeszcze NIE ma i dlugo NIE bedzie. Zabawa w AI
                        to dopiero raczkowanie...

> udzialowcem wielu przedsiebiorstw,znajomym wielu milionerow, sam zreszta
                        jestes podobno milionerem itd itd )
                        K: Akcje mam, jak wiekszposc Australijczykow. Milionerow znam, bo pracuje w
                        biznesie... A juz ci pisalem, ze NIE mam ambicji gromadzenia pieniedzy dla isch
                        samego gromadzenia. Wole je wydawac!

> Sorry mate, ale przy calej swojej elokwencji jestes zwyczajne ZERO, chociaz
                        > jakis psychiatra bylby wrecz przeciwnego zdania trafiajac na taki material jak
                        > Twoja psychika .Over
                        K: Ale mi zazdroscisz rd... rozumiem! cale zycie marzyles aby pracowac dla firmy
                        amerykanskiej, a jak ci sie udalo (Enron), to cie zaraz wylali na pysk za
                        kradziez komputera i bledy w programach. Nie martw sie! Nie ciebie pierwszego i
                        nie ostatniego!
                        Trzymaj sie i nie daj sie!
                        Wracaj do Polski, jak ci zle na zachodzie.
                        Kagan of Melbourne
                        • Gość: rd Re: Nasze kompleksy IP: *.server.ntl.com 25.01.02, 06:49
                          Sluchaj dziobaku skamienialy . Ciagle walisz tymi Ad-Hominem a mnie oskarzasz o kradziez
                          komputera. Marzy Ci sie wlasny komputer w domu , ze kazdego kto go ma oskarzasz o kradziez?
                          Czy ty czasem nie dostales dzida po plecach jak kradles Aborygenom drewno na opal? Jakos tak sie
                          dziwnie zachowujesz ..jakbyCi ktorys Ci huknal do ucha z didziridu ty kundlu zapchlony jak
                          wykopywales kosc na obiad.Zaczynasz sie motac mitomanie z plaskata japOM.
                          Musze odkopac ten post w ktorym sie chwaliles swoimi milionami zaklamany strusiu .
                          Apropos tego Melbourne to Ci nie wierze . Gdzibys ty biedny strusiu lep wsadzil jak tam sam beton.
                          • Gość: rd Re: Nasze kompleksy IP: *.server.ntl.com 25.01.02, 06:50
                            Eeeeeee poprawka. Moze Ty jednak mieszkasz w Melbourne strusiu i jednak probowales wsadzic lep
                            w asfalt?
                            • Gość: Kagan Re: Nasze kompleksy IP: *.lib.monash.edu.au 25.01.02, 06:51

> Eeeeeee poprawka. Moze Ty jednak mieszkasz w Melbourne strusiu i jednak probowa
                              > les wsadzic lep
                              > w asfalt?

Pisze sie LEB!
                              • Gość: rd Re: Nasze kompleksy IP: *.server.ntl.com 25.01.02, 06:57
                                Leb to moze miec bogu ducha winna gadzina , natomiast Lep masz Ty i to zakuty
                          • Gość: Kagan Re: Nasze kompleksy IP: *.lib.monash.edu.au 25.01.02, 06:56

> Sluchaj dziobaku skamienialy . Ciagle walisz tymi Ad-Hominem a mnie oskarzasz o
                            > kradziez komputera.
                            Bo to jest prawda! I ty nawet NIE wiesz co to znaczy "ad hominem" albo "ad
                            prsonam". A o erystyce to ty slyszal, koles?

> Marzy Ci sie wlasny komputer w domu , ze kazdego kto go ma oskarzasz
                            > o kradziez?
                            K: mnie stac na kupno i nawet extra lacza, aby ominac bariery adasiowe...

> Czy ty czasem nie dostales dzida po plecach jak kradles Aborygenom drewno na
                            > opal? Jakos tak sie dziwnie zachowujesz ..jakbyCi ktorys Ci huknal do ucha z
                            > didziridu ty kundlu zapchlony jak wykopywales kosc na obiad.Zaczynasz sie motac
                            > mitomanie z plaskata japOM.
                            > Musze odkopac ten post w ktorym sie chwaliles swoimi milionami zaklamany
                            strusiu .
                            K: Pewnie w przeliczeniu na zlotowki...

> Apropos tego Melbourne to Ci nie wierze . Gdzibys ty biedny strusiu lep wsadzil
                            > jak tam sam beton.
                            K: Byles kiedys w Melboure? parki i ogrody widzial? NIE!
                            To sie ten robol Enrona madrzy jak go NIE pytaja?
                            • pius01 Re: Nasze kompleksy 25.01.02, 07:22
                              Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: rd napisał(a):
                              >
                              > > Sluchaj dziobaku skamienialy . Ciagle walisz tymi Ad-Hominem a mnie oskarz
                              > asz o
                              > > kradziez komputera.
                              > Bo to jest prawda! I ty nawet NIE wiesz co to znaczy "ad hominem" albo "ad
                              > prsonam". A o erystyce to ty slyszal, koles?
                              >
                              > > Marzy Ci sie wlasny komputer w domu , ze kazdego kto go ma oskarzasz
                              > > o kradziez?
                              > K: mnie stac na kupno i nawet extra lacza, aby ominac bariery adasiowe...
                              >
                              > > Czy ty czasem nie dostales dzida po plecach jak kradles Aborygenom drewno
                              > na
                              > > opal? Jakos tak sie dziwnie zachowujesz ..jakbyCi ktorys Ci huknal do uch
                              > a z
                              > > didziridu ty kundlu zapchlony jak wykopywales kosc na obiad.Zaczynasz sie
                              > motac
                              > > mitomanie z plaskata japOM.
                              > > Musze odkopac ten post w ktorym sie chwaliles swoimi milionami zaklamany
                              > strusiu .
                              > K: Pewnie w przeliczeniu na zlotowki...
                              >
                              > > Apropos tego Melbourne to Ci nie wierze . Gdzibys ty biedny strusiu lep ws
                              > adzil
                              > > jak tam sam beton.
                              > K: Byles kiedys w Melboure? parki i ogrody widzial? NIE!
                              > To sie ten robol Enrona madrzy jak go NIE pytaja?

Kagan! pamietaj, ze ciebie nikt tu nie chce na tym forum!
                            • Gość: edirokis Re: Nasze kompleksy Kaziu IP: 212.244.68.* 25.01.02, 10:40
                              Piszesz o erystyce,tylko gdzie jest taka osoba którą
                              przekonałeś swoimi argumentami o słuszności swoich poglądów.
                              Jesteś bardzo monotematyczny pisząc cały czas o swojej
                              nienawiści,praktycznie do wszystkiego i wszystkich,ciekawe
                              kim są twoi przyjaciele o których wcześniej pisałeś i czy
                              zgadzają się z twoim zdaniem,(raczej trudno było by o takich)
                              czy jesteś szanowany w swoim otoczeniu.A może jedynym
                              twoim otoczeniem jest 19" telewizorek i frustracja?????
                              Pamiętaj o jednym jeżeli,komukolwiek potrzebny jest Bóg
                              i pomaga mu on przetrwać w dziśiejszym swiecie to dlaczego
                              TY mu przszkadzasz obrażajac wszystkie jego uczucia.
                              Ciekawe w co Ty wierzysz,tylko nie pisz że w nic.
                              Ale mimo to pozdrawiam Cię frustracie(słownik Kopalińskiego)
                              siedzącego w pustym pomieszczeniu,oraz Twój 19"telewizorek.

E.
                      • __jw Re: Nasze kompleksy 25.01.02, 12:41
                        Ostro pojechane ale zgadzam sie, facet ma problemy,
                        nie trzeba byc psychiatra zeby to wyczytac z
                        jego postow...

Szkoda mi w gruncie rzeczy typa.

• pius01 Zablokowac Kagana! 28.01.02, 03:28
      cozanostra napisał(a):

> Tego co pisze o Chrystusie nie bede przytaczal.
      > O Polakach zamordowanych w Katyniu pisal ze "zostali zgladzeni gdyz zostala im
      > udowodniona wina". Polske widzialby najchetniej rozebrana na kawalki pomiedzy
      > sasiadow. Wydaje sie wrecz ze taka wizja kolejnego rozbioru Polaski kagan
      > sie "onanizuje"... tak tak to byla pararela do jego wypowiedzi o Ofiarach
      > Katynskich ktorymi jak to napisal "onanizuje sie Kosciol Katolicki".
      > Ten palant to wszystko wypisuje z Australii (?!).
      > Okropnie ponury typ.

Zauwazylem, ze osobnik podpisujacy sie"Kagan" pisze z roznych adresow w Australii. Proponuje wiec,
      aby zablokowac, przynajmniej tymczasowo, wszystkie adresy z Australii, aby sie ten zboczeniec wiecej
      nie dostal na to forum! Z Australii i tak pisze malo ludzi, wiec niewielka niewygoda byla by tym
      zablokowaniem spowodowana. Mozna by zreszta zrobic wyjatki dla niektorych adresow, tak,
      aby "Kagan", ta sliska gnida, sie nie mogl znow przeslizgnac na to forum!
      Co Wy na to?
      Prosze napisac na pius01@poczta.gazeta.pl
      Hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka