Gość: adam nurot Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 216.201.132.* 23.10.03, 20:42 Czy w Polsce na prawde nie ma powazniejszych problemow niz poprawnosc polityczna dotyczaca homoseksualistow? Darujcie Panstwo, ale o coz tu rozdzierac szaty? To po prostu graniczy z bezdenna glupota! Zycze oleju! Adam Nurot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patos_komunizmu Ja k..wy poznaję po rudych włosach IP: *.softomasz.pl 23.10.03, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x BRAWO! NAZYWAĆ MUTANTÓW PO IMIENIU IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 23.10.03, 20:48 PEDAŁY, BLEEEE, RZYGAĆ SIĘ CHCE, MUTANTY W D..Ę J...E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.proxy.aol.com 23.10.03, 20:55 ...tu sie przeprasza o skarpetki..jakiegos pedaLA.... wlasnie z tamtad...a kto nas przeprosi za...sld... Odpowiedz Link Zgłoś
tarras27 Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach 23.10.03, 21:10 Do tych z Państwa, których stać na wyrozumiałość dla A. Błochowiak (tym sposobem unikam konieczności uzycia słowa Pani). Wyjaśnienie, że coś mi się wyrwało jest ostatecznym samooskarżeniem. Gdyż zwykle jeśli chcemy powiedzieć coś sensownego, to powoduje to nasz namysł i ważenie słowa. Natomiast dla odmiany wyrywa nam się coś co w posób niemal bezwiedny wiele razy powtarzaliśmy w rzeczywistości lub w naszym umysle. Innymi słowy odruch to jest wiele razy przedtem przećwiczona fraza, która wyrywając się ujawnia prawdę o nas samych. Dlatego zarówno ta kobieta jak i wszyscy, którzy tak gorliwie ją bronią wpisują się w ten sam szablon. To prawda, tak jak napisał ktoś wcześniej, to jest jeden z czulszych testów na jakość sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seksuolog BLOCHOWIAK JEST DOWCIPNA CZY DOUSTNA ????????????? IP: 63.73.25.* 23.10.03, 21:14 Koniecznie trzeba powolac komisje sejmowa, azeby to jak najszybciej ustalila !!!! Od tego bowiem zalezy interpretacja jej wypowiedzi !!! Seksuolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: BOHATEROWIE OBECNYCH POLSKICH CZASOW.... IP: *.proxy.aol.com 23.10.03, 21:26 ...jeszcze troche ...a urban zostanie premierem.......aaa...michnik ...naczelnym ...naczelnych...zreszt a oni ...juz robia za nich...historja zapewne stwierdzi za jakies pare lat. ...,ze okres ten dla polski ...byl bezplociowy...i bezdenny...czyli zmarnowany...ale zapewne wzrosnie produkcja ...skarpetek kolorowych ...w...made in china... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidelio Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 80.51.250.* 23.10.03, 21:28 ale "pani" dała ciała...WSTYD...czerwona kartka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.proxy.aol.com 23.10.03, 21:33 zachowala sie jak zwykla chamowa.Zreszta widze duze niedostatki w wyksztalceniu i kultorze osobistej tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiona Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.toya.net.pl 24.10.03, 02:04 Gość portalu: Ala napisał(a): > zachowala sie jak zwykla chamowa.Zreszta widze duze niedostatki > w wyksztalceniu i kultorze osobistej tej pani Wypowiedź Pani Ali jest z pewnością wzorowa i świadczy o b. wysokiej kulturze i elitarnym wręcz wykształceniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganz Tylko kretyn tak się zachowa, nizależnie od poglądów IP: serverLAN.4pr.pl:* / 192.168.0.* 23.10.03, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki taki Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 62.233.173.* 23.10.03, 22:08 O co ten raban?!Dziewczyna powiedziała prawdę!A że obrazili się przy okazji czarnokieckowi?/w czerwonych pończochach/ to już ich sprawa.!?Ciekawe czy pod sutanną majtki też maja czerwone czy czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re:Obraziła homoseksualistów ??? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 22:11 To są chyba jakieś żarty. Błachowiak powinna przeprosić ludzi noszących kolorowe skarpetki a nie pedałów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re:Obraziła homoseksualistów ??? IP: 65.38.217.* 23.10.03, 22:20 O co ten halas? Czy w Polsce nie ma wiekszych problemow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry A czym obraziła ? Że nazwała ich po imieniu ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.ne.client2.attbi.com 23.10.03, 22:20 Jestem za nazywaniem rzeczy i zjawisk po imieniu. Nie sadze, zebym obrazil jakiegos policjanta gdy powiem "gliniarz" czy rodzica gdy powiem np "wapniak". Pedal to pedal. Lesba to lesba i tyle. Poki co to wlasnie homoseksualisci daza na sile do zmiany znaczenia slow: para, kobieta, mezczyzna, rodzina czy malzenstwo. Czemu mam aprobowac ludzi, ktorym odbyt myli sie z narzadami plciowymi, i do tego sa rznosicielami nieuleczalnej choroby AIDS? Protestujaca poslanka, niejaka Jurga-Nowacka powinna przeprosic spoleczenstwo, a nie sama domagac sie przeprosin. Mnie zalezy na spoleczenstwie zdrowym, tak fizycznie jak i psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość x Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:30 To jest właśnie cynizm SLD. Teraz pani poseł będzie głosować oczywiście za "pedalskimi" małżeństwami. Proponuję tak to nazywać oficjalnie w tak zwanych konsultacjach ze społeczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żigolo Ale ona jest, delikatnie mowiąc, niesymetryczna... IP: *.warsnet.pl 23.10.03, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasło na dziś Inne rośliny lub czasopisma. Pedały też! IP: 80.48.129.* 23.10.03, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.dialup.online.no 23.10.03, 22:38 Podoba mi sie slowo pedal i chociaz jestem tylko heteroseksualny to nic nie mialbym przeciwko temu gdyby ktos nazwal mnie pedalem. mnie kojarzy sie tylko z rowerem. czesto w "polskich czasach" wysluchiwalem dowcipy o "pedalach" nigdy jednak nie przyszlo mi do glowy, ze jest to slowo ublizajace- jako mlody, ponetny chlopczyk, zastanawialem sie nad sensem uzywania tego slowa w zestawieniu z rzeczywistoscia swiata homofili. Bardzo lubie rower do dnia dzisiejszego i chociaz u nas mroz i zima to wybralem sie nowo otwierana trasa E18 wlasnie na rowerze oczywiscie zaopatrzonego w pedaly. Wycieczka byla wspaniala- wiele kilometrow piekna trasa jeszcze zamknieta dla ruchu samochodowego, "dywagowalem" ile to przyjemnosci sprawily mi dwa PEDALY ... przy rowerze. Mysle i chyba nie bede odkrywczy gdy stwierdze, ze homofile rowniez lubia PEDALY. Sprawa nie jest warta nawet tego czasu ktory uzylem na moj krutki innleg. A tak naprawde to lubie Pania- pani Blochowiak i jako przedstawicielke tej piekniejszej czesci ludzi i Pani dzialania jako posla. Niech Pani tak trzyma dalej i nie zmienia sie wbrew sobie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Targowski Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.hcob.wmich.edu 23.10.03, 22:40 W okresie Stalinizmu, nie czerwone skarpetki nosili bikiniarze jako protest przeciw a w drobne paski, wprawdzie kolorowe ale dokladnie rozno-kolorowe paski. Przewodzil w tym Leopold Tyrmand, autor Zlego i innych ksiazek, w tym inicjator jazzu w katakumbach, tez jako sprzecow wobec wladz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Brawo Anita, masz rację. Popieram twój pogląd. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSki Re: Błochowiak NORMALNA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:41 Sorry ale to był normalny tekst - fakt, że palnięty bez zastanowienia. Szkoda, żę tak jak gejów nie broni nikt podatników płacących 40% podatku - którzy też są w mniejszości - a nie krzyczą, choćby ,że ich pieniądze są przejadane na różne głupoty, a z państwa, które opłacają niewiele dostają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Blachowaiak - Prawda o czlowieku IP: 138.49.34.* 23.10.03, 22:43 1. Kobieta - wzor delikatnosci 2. SLD - wzor postepu, dobrych zasad 3. Anita - mloda wrazliwa 4. Blachowiak - wzor inteligencji 5. Posel - Nasza przyszlosc! Boze bron nas przed takimi i jej podobnymi liderami. Prosta jak zyciorys Bolka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:53 Hehehe ... Mało się nie polałem - totalna konsternacja wśród czerwonej dziczy, pedałów i innych kurew. Jaja jak melony. Po prostu - moulin rouge. Palce lizać. Nie ma to jak skonsternowana czerwona ciemnota po krótkim spięciu - we wszystkich odmianach zachowują się jak pajace. ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAJ Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.aster.pl / 10.70.3.* 23.10.03, 22:54 DLACZEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: ZLOTE MYSLI POLSKIE... IP: *.proxy.aol.com 23.10.03, 23:03 ....ja was prosze rodacy...bo jak to pojdzie w swiat...to beda znow ..opowiadac polish joke....wiecie czym sie rozni polak od pedala...skarpetkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statystyczny Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 62.233.172.* 23.10.03, 23:06 Czego sie czepiacie? Przecież kiedyś tak mówino, a ponadto ja tez nie lubie pedałów i nie chcę by stawiano ich w tym samym szeregu jak wszystkich, a że są kalecy na umyśle i swoich upodobaniach to nie moja wina i nikt niech nie mówi że są tacy sami jam my. PROTESTUJĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicorz Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 23:10 To jest całe SLD. Gęby wytapetowane komunałami, a co w środku im siedzi dowiadujemy się z tzw. niefortunnych wypowiedzi. Pani Błochowiak rozdaje prezerwatywy, jest za związkami homoseksualnymi, bo koniunktura wymaga. A w zaciszu domowym boki zrywa z dowcipów o pedałach i ciotach. A że inteligencją nie grzeszy i zbyt bystra nie jest, to się dała Michnikowi podpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś