seth.destructor 23.11.08, 16:40 Właśnie przeczytałem o tym, że konwój, w którym jechał Prezydent Lech Kaczyński, został ostrzelany w Gruzji. Na szczęście nikomu nic się nie stało. Ale co by było gdyby? Czy byłaby wojna z Rosją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seth.destructor Link 23.11.08, 16:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5979471,Zatrzymano_kolumne_samochodow_z_L__Kaczynskim_w_Gruzji.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt A dlaczego 24.11.08, 08:04 na tym zdjęciu ten facet ostatni z prawej w czerwonej ku...tce tak jakoś beztrosko i luźno usmiechniętym jest on? Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 16:43 jaka wojna??? Medwiediew zostalby honorowym obywatel Polski :] Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 17:41 Na FK vox populi głosi, że pąprezydęt to ustawił, by wydać się bohaterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Śmierć Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 17:43 W taki sam sposób koło Putina biegają tygrysy. Gdyby to FSB zaaranżowała to by nie spaprali sprawy, to profesjonaliści. Gruzini sami to zaaranżowali, chcą cudzymi rękami wyjmować węgle z ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: dwa michały 23.11.08, 18:32 Słucham... i niedowierzam! Qrcze te dwa durnie na poważnie dążą do sprowokowania konfliktu! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dwa michały 23.11.08, 18:41 Zdaje się. Nie wiesz, kto w tym kraju może wypowiedzieć wojnę? Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: dwa michały 23.11.08, 20:05 Patrzę... słucham... Staram się pojąć cały ten błyskotliwy majstersztyk, sens jakiś znaleźć... No nie potrafię nijak dostrzec w tym choćby namiastki polotu dżygita czy ułańskiej fantazji. Toż to wręcz bezmyślny siermiężny prymityw! Obaj prezydenci jawią mi się tu niczym dwaj malcy zabawiający się ołowianymi żołnierzykami. Sam już nie wiem... Czy ci prezydenci naprawdę są na mentalnym poziomie dziecka czy też to ja nazbyt poważnie staram się świat postrzegać... Najniższe ukłony! Zadumany M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dwa michały 23.11.08, 20:29 Są, i dlatego pytam, kto może wypowiedzieć wojnę, bo przecież toto nieobliczalne jest. Ale zdaje się, że Sejm musi kontrasygnować? Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: dwa michały 23.11.08, 22:00 pl.wikipedia.org/wiki/Stan_wojny Wikipedia twierdzi, że Sejm. ale... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: dwa michały 24.11.08, 02:08 yoma napisała: > Są, i dlatego pytam, kto może wypowiedzieć wojnę, bo przecież toto nieobliczaln > e > jest. Ale zdaje się, że Sejm musi kontrasygnować? Toto coraz czesciej przypomina, ze to ono jest naczelnym wodzem :(( Szybka reakcja rzadu jest wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 19:36 >Na szczęście nikomu nic się nie stało.< Na szczęście? >Ale co by było gdyby? < Wybory. ---------------------------------------------------------- Nie cierpię wegetarian bo zżerają pokarm mojemu pokarmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 20:12 Nie wybory, tylko pogrzeb i dni żałoby, ale Wam przeszkadza polak prezydent...O czym Wy tu pitolicie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 20:28 Pogrzeb, żałoba w rodzinie i wybory, a nam Yomie przeszkadza kaczka prezydent. O. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 22:31 ciupazka napisała: > Nie wybory, tylko pogrzeb i dni żałoby, ale Wam przeszkadza polak > prezydent...O czym Wy tu pitolicie? A ile tej żałoby by było, tydzień? a potem i tak wybory. Ja tam nikomu żle nie życzę, ale po jaką cholerę pchał się, gdzie nie powinien? I jeszcze ludzi naraża, ochrone, dziennikarzy. Tam nawet konwoje z pomocą humanitarną jeżdzą ostrożnie, i to za dnia. Zachciało się bohatera odgrywać, a okres ochronny na kaczki jest wiosną, a nie teraz. ................................................................. 1. Nie zdejmujemy butów wchodząc do cudzego domu 2. Nie podajemy gościom kapci Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 22:55 Ani Polak a ni Chińczyk nie przeszkadza, przeszkadza nieodpowiedzialny głupiec. Ja po głupcach żałoby nosił nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 22:43 komuś oprócz Gosiewskiego by sie chciał iśc bic o kaczke? przecież gdyby co, to jest backup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Śmierć Prezydenta IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.08, 22:50 swiat komentuje:"ponoc, miano ,podobno" a wy juz o stypie? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Śmierć Prezydenta 23.11.08, 22:56 Gość portalu: Peter napisał(a): > swiat komentuje:"ponoc, miano ,podobno" a wy juz o stypie? No co, pomarzyć nawet nie można? ................................................................. 1. Nie zdejmujemy butów wchodząc do cudzego domu 2. Nie podajemy gościom kapci Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Śmierć Prezydenta 24.11.08, 05:37 A tak wygląda oczywista oczywistość: Orszak prezydencki, którym jechał Nasz Orzeł Kaukazu z przyjacielem Miszą S., z dziennikarzami na przedzie, dojechał do linii demarkacyjnej z południową Osetią. Osetyńscy pogranicznicy zatrzymali orszak, by uniemożliwić mu wjazd na teren Osetii. Na wszelki wypadek puścili w powietrze ostrzegawczą serię z kałasznikowa. Wtedy orszak prezydencki zawrócił do Tbilisi. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tirol1 Re: Śmierć Prezydenta 24.11.08, 10:19 Wtedy Tusk by zostal prezdyentem i by były płatne szpitale i ludzie by sie wkurzyli rewolta w kraju i po platformie Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Na szczęście nikomu nic 25.11.08, 08:57 się nie stało. Ja wiem czy na szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś