xenocide 06.12.08, 21:55 Panu prezydentowi Lechowi Walesie nie spodobala sie notka na jego temat w Wikipedii i postanowil postraszyc sadem ;-)) wanted.eu.org/pl/komputery/wikipedia/walesa_o_wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamasz_dorna Inteligent :))) 06.12.08, 21:59 www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php? title=Grafika:Obiat.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Jednak ci troche brakuje wiedzy 06.12.08, 22:04 kamasz_dorna napisał: > www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php? > title=Grafika:Obiat.jpg do tak prostej czynnosci jaka jest wklejenie linku. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamasz_dorna Re: Jednak ci troche brakuje wiedzy 06.12.08, 22:19 ale wiesz o co chodzi z tym "obiatem" czy mam poprawiać link? :) xenocide napisał: > kamasz_dorna napisał: > > > www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php? > > title=Grafika:Obiat.jpg > > do tak prostej czynnosci jaka jest wklejenie linku. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 22:03 Kolejna grożba Bolka podobna jest do kolejnych,poważnych ostrzeżeń ChRLD nr 3518 wobec Tajwanu w minionych latach. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 22:05 zoil44elwer napisał: > Kolejna grożba Bolka podobna jest do kolejnych,poważnych ostrzeżeń ChRLD nr 351 > 8 > wobec Tajwanu w minionych latach. Powinien prokurature podac do sadu :-)) fakty.interia.pl/raport/przeszlosc_walesy/news/wszczeto-sledztwo-ws-zaginiecia-akt-walesy,1188480 Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 22:16 Siemiątkowski miał nosa albo już poznał dobrze cwaniaka z Popowa że otworzył komisyjnie,nawet filmując otworzenie przesyłki zwrotu dokumentów.Cwaniak z Popowa oddając dokumenty z UOP które Milczanowski przyniósł mu w zębach do Pałacu,opatrzył je adnotacją:Otworzyć tylko za zgodą prezydenta RP.Myślał agent że Polacy wybiorą go na drugą kadencję.Ale sprawa się rypła i prezydentem został Kwach.Cwaniactwo poszło się je..ć.No i są kłopoty. ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 22:21 zoil44elwer napisał: > Siemiątkowski miał nosa albo już poznał dobrze cwaniaka z Popowa że otworzył > komisyjnie,nawet filmując otworzenie przesyłki zwrotu dokumentów.Cwaniak z > Popowa oddając dokumenty z UOP które Milczanowski przyniósł mu w zębach do > Pałacu,opatrzył je adnotacją:Otworzyć tylko za zgodą prezydenta RP.Myślał agent > że Polacy wybiorą go na drugą kadencję.Ale sprawa się rypła i prezydentem zosta > ł > Kwach.Cwaniactwo poszło się je..ć.No i są kłopoty. > ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-pols > kie). Nie mogl popelnic wiekszej glupoty jak uwierzyc w swoja "madrosc" Mam nadzieje ze sprawa kradziezy dokumentow zostanie doprowadzona do konca. Inaczej bedzie mozna powiedziec ze Temida sie sk.....a Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 22:33 A Temida nie s..a się? Chłopie! Ile razy! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 22:09 Może byś najpierw sprawdził ? Pewnie nawet nie wiesz co zawiera jego notka. pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Wa%C5%82%C4%99sa#Wyr.C3.B3.C5.BCnienia Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 22:18 wikul napisał: > Może byś najpierw sprawdził ? Pewnie nawet nie wiesz co zawiera jego > notka. > > pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Wa%C5%82%C4%99sa#Wyr.C3.B3.C5.BCnienia Az 3 osoby z 7 byly przeciwne przyznaniu statusu pokrzywdzonego Lechowi Walesie to jest wlasnie w tej notce. Taki "czysty" bohater i mial az tylu przeciwnikow w sadzie lustracyjnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 23:14 xenocide napisał: > Taki "czysty" bohater i mial az tylu przeciwnikow w sadzie lustracyjnym ? Nie ma czystych bohaterów. No, poza oczywiście, Kaczyńskimi. Przy okazji : Nie jest problemem, że jeden polityk drugiemu nawrzuca, niech pyskują ile chcą, tylko słowa, problemem jest podłość, małość i „gnidowatość”, problemem są oskarżenie, pomówienia, włażenie z obłoconymi mokasynami do ludzkiego życia. Jeśli jeden drugiemu palnie chamem, czy nawet gnojem, mnie to nie razi, mnie to wisi - ich sprawa. Zaczyna mnie to interesować tylko wtedy, gdy jeden co ciska „gnojem” wygłasza kazanie temu co ciska „chamem”, ale i to zniosę. Natomiast gdy jeden, który zesrałby się ze strachu na fotelu dentystyczny, czego dowody mamy codziennie na wizji w postaci czarnej dziury zamiast zgryzu, mówi drugiemu, że 13 letnie dziewczynki radziły sobie z GESTAPO, to nie zastanawiam się nad słowami, mówię wprost – gnida, może ludzka, ale gnida. Część tych co już nie mogą, ja też nie mogę, woła w rozpaczy ile można? Ile można, niech już sobie gada co chce i do kogo chce, z wariatem nie wygrasz. Nie godzę się na takie postawy, kiedy gnida opluwa człowieka nie wolno milczeć, bo milczenie jest walkowerem. Jeśli gnidy zaczną wygrywać z ludźmi walkowerem, to daleko nie zajedziemy, grozi nam pomór. Gnida musi wiedzieć, że jak się następnym razem wychyli dostanie trzy razy bardziej. Widziałem tego bohatera co „dałby radę” na GESTAPO, nawet ta gnida łeb miała zwieszony po tym co usłyszała od ludzi i chociaż spode łba się odgraża, to już nie jest wrzask, to jest szept. Każda kolejna recenzja gnidy, zamyka gnidzie plugawe usta. Czuję się w obowiązku, do póki czuję się człowiekiem, gdy przestanę się czuć w obowiązku, poczuję się jak gnida. Nie chcę się tak czuć, chociaż święty nie jestem. kontrowersje.net/node/1070 Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Jak prezydent Lech Walesa grozil Wikipedii sa 06.12.08, 23:26 wikul napisał: > > Nie ma czystych bohaterów. I ok zgoda jednak zlo trzeba nazwac po imieniu a nie zamiatac pod dywan i udawac ze nie ma sprawy. No, poza oczywiście, Kaczyńskimi. Przy > okazji : Wisza mi Kaczory tak samo jak Donek. > Nie jest problemem, że jeden polityk drugiemu nawrzuca, niech > pyskują ile chcą, tylko słowa, problemem jest podłość, małość > i „gnidowatość”, problemem są oskarżenie, pomówienia, włażenie z > obłoconymi mokasynami do ludzkiego życia. Jeśli jeden drugiemu > palnie chamem, czy nawet gnojem, mnie to nie razi, mnie to wisi - > ich sprawa. Zaczyna mnie to interesować tylko wtedy, gdy jeden co > ciska „gnojem” wygłasza kazanie temu co ciska „chamem”, > ale i to > zniosę. Pozwolisz ze przypomne ci ze to slowa wlasnie niosa podlosc itd. Relatywizujesz natomiast to co pada z ust frontmanow PO, pamietaj ze kazdy ma inna wrazliwosc. Natomiast nie ma zgody na ponizanie urzedu prezydenta RP. Mozna Kaczorowi wiele zarzucic jednak przynajmniej jest uczciwym czego nie mozna powiedziec o jego poprzednikach. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen88 straszyc to on może ale swoje dzieci 07.12.08, 09:27 NIKOGO nie poda do sądu! NIKOGO. Odpowiedz Link Zgłoś