man_sapiens 08.12.08, 13:24 a różne "karły moralne" zalewały się żółcią. Już choćby dlatego warto pamiętać, że Lech Wałęsa jest wielki - i koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech.niedzielski Re: Miałem bardzo przyjemny weekend 08.12.08, 14:17 man_sapiens napisał: > a różne "karły moralne" zalewały się żółcią. Już choćby dlatego warto > pamiętać, że Lech Wałęsa jest wielki - i koniec, kropka. > Fakt. Muszę przyznać, że dzielnie sobie poczynał wspierając organy porządku publicznego Ludowej Ojczyzny ... . Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Miałem bardzo przyjemny weekend 08.12.08, 15:19 ech.niedzielski napisał: > man_sapiens napisał: > > > a różne "karły moralne" zalewały się żółcią. Już choćby dlatego > warto > > pamiętać, że Lech Wałęsa jest wielki - i koniec, kropka. > > > Fakt. Muszę przyznać, że dzielnie sobie poczynał wspierając organy > porządku publicznego Ludowej Ojczyzny ... . Wszystkiego najlepszego. Polecam ci Ranigast - podobno pomaga żołądkowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Miałem bardzo przyjemny weekend 08.12.08, 19:25 man_sapiens napisał: > ech.niedzielski napisał: > > > man_sapiens napisał: > > > > > a różne "karły moralne" zalewały się żółcią. Już choćby dlatego > > warto > > > pamiętać, że Lech Wałęsa jest wielki - i koniec, kropka. > > > > > Fakt. Muszę przyznać, że dzielnie sobie poczynał wspierając organy > > porządku publicznego Ludowej Ojczyzny ... . > > Wszystkiego najlepszego. Polecam ci Ranigast - podobno pomaga żołądkowcom. Na obrzydzenie konfidentami ? Nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Miałem bardzo przyjemny weekend 09.12.08, 09:17 Koledzy po fachu ci obrzydli? A fe,postaraj się jakoś,musisz (niekoniecznie)z tym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Lech Walesa wielki mafiozo, to fakt 09.12.08, 09:14 Bo ja wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś