krutikow Re: Requiescat in pace. (*) 26.12.08, 13:25 (*) (*) (*) (*) Niesamowite, kto by pomyslal, ze 4 lata po Ojcu przyjdzie pozegnac Syna.....znalam ich obu, bardzo mi przykro. Uklony i wyrazy wsparcia dla Zony i dzieciakow. Odpowiedz Link Zgłoś
kacper-5 Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 13:31 Ze smutkiem przyjęłam wiadomość o smierci dobrego, szlachetnego człowieka, kochającego życie i ludzi, zawsze uśmiechniętego, jakim był Maciej Kuroń. Rodzinie i przyjaciołom składam wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
pati3003 Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 14:12 Szok... Ogromna strata... Głębokie wyrazy współczucia dla rodziny..... Odpowiedz Link Zgłoś
pczarnecki Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 14:14 Smutne,bardzo smutne.Wyrazy współczucia dla bliskich Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne uczmy sie ich kochac tak szybko odchodza(*) 26.12.08, 15:13 Macku pozdrow Ojca od Polakow ktorzy go kochali, badzcie szczesliwi Po Drugiej Stronie Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: uczmy sie ich kochac tak szybko odchodza(*) 26.12.08, 15:18 pies_na_prawizne napisał: > Macku pozdrow Ojca od Polakow ktorzy go kochali, badzcie szczesliwi > Po Drugiej Stronie Ładnie napisane. Przyłączam się. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 15:35 gotuj tam Maćku po drugiej stronie takie same smakołyki aniołom jak nam tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.antonina Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 18:30 jaka szkoda i jaki żal!Wyrazy współczucia dla całej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
biber (*) 26.12.08, 20:11 Tak naprawdę Maciej Kuroń cały czas żyje. Żyje dla mnie w "konfiturze z melona i cytrusów", "galaretce malinowo-porzeczkowej na surowo", "śliwkach marynowanych z gorczycą", "konfiturze z czerwonej cebuli", "zielonych pomidorach konserwowanych po syberyjsku" i w "bakłażanach marynowanych w occie i oliwie" [*] Odpowiedz Link Zgłoś
pawelski.1 Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 22:30 Szkoda, wielka szkoda, dobrzy ludzie zawsze odchodzą za wcześnie. Będziemy o Tobie pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
saame Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 22:55 Maćku....byłeś taki ciepłym, przytulnym człowiekiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 23:03 Łączę się w smutku z rodziną, za szybko Panie Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 26.12.08, 23:16 maciej kuron- wielce sympatyczny oraz bardzo miły dobry i szlachetny człowiek. moje głebokie wyrazy wspólczucia dla najblizszych. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Maciej Kuroń 27.12.08, 11:13 Panie Macieju! Jeżeli istnieje takie coś jak Niebo - Pan pozdrowi swoich rodziców. Kocham Was - Kuroniowie,za przywróconą wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita21 Re: Maciej Kuroń 27.12.08, 16:50 Jest mi niezwykle przykro i żal, że odszedł tak wspaniały Człowiek ! I wcale nie dlatego, że był synem Jacka ! Był po prostu sobą - prawdopodobnie kochał to co robił, a co ważniejsze - potrafił swoją pasją zarażać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Maciej Kuroń nie żyje + 27.12.08, 19:31 był zył zmarł jak każdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Najlepsi odchodza pierwsi... 27.12.08, 23:33 To niesprawiedlie i nieludzkie. Po jego smierci pozostaly same ludzkie otreby. Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 28.12.08, 13:44 Był bardzo sympatycznym i ciepłym człowiekiem, promieniował dobrocią. Tacy ludzie się nie zdarzają często. Odpowiedz Link Zgłoś
mellissa5 Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 28.12.08, 21:55 Wyrazy wspóczucia dla rodziny. Wielka szkoda,że tak wspaniały człowiek nie żyje. Anna Bem Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 29.12.08, 11:16 Szkoda! Tak młodo i niespodziewanie....Żal wielki! (*) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmann Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 30.12.08, 19:05 Miałem przyjemność poznać GO osobiście na początku grudnia. To wielka niesprawiedliwość, że tacy ludzie tak młodo umierają... Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 07.01.09, 20:26 kajmann napisał: > Miałem przyjemność poznać GO osobiście na początku grudnia. > To wielka niesprawiedliwość, że tacy ludzie tak młodo umierają...===Miej pretensje do Pana Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
relaj Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 04.01.09, 23:22 Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
79er twardy facet, z humorem rozwalal problemy 07.01.09, 16:43 twardy facet, z humorem rozwalal problemy, ktore inni uwazali za nierozwiazywalne, pamietam go z okresu jego zeglowania w slynnej 165 WDH a potem kiedy dowozilismy go na noszach na egzaminy wstepne na Historie na UW, nie specjalnie powazalem jego ojca z jego partyjna i zetempowska przeszloscia, ktore nigdy nie opuscily jego umyslu i pogladow, ale Maciek to byl facet z klasa nie majacy jak wiekszosc jego rowiesnikow nic wpolnego z calym tym bagazem przeszlosci i bardzo dobrze, 79er Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Maciej Kuroń odznaczony pośmiertnie 07.01.09, 17:22 przez Prezydenta ... tiny.pl/63qm Dziś był pogrzeb. -- @ nie chce mi się @ tiny.pl/cqwt @ >> Tylko mali ludzie boją się o prestiż, wielcy go mają >> Karel Capek Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Maciej Kuroń odznaczony pośmiertnie 07.01.09, 20:25 ave.duce napisała: przez Prezydenta ... Dziś był pogrzeb. ==== Jutro odkopia szanownego nieboszczyka i mu blaszke przypna! Prezydent tak sobie zyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
iwogrzegorzewski Re: Maciej Kuroń nie żyje (*) 18.02.09, 13:07 Dopiero wczoraj dowiedziałem się o śmierci Macieja Kuronia. To bardzo smutna wiadomość której trudno było się spodziewać. Moje kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś