porannakawa20 31.12.08, 18:49 GŁUPCOM NIE NALEŻY ZADAWAĆ PYTAŃ TYLKO MÓWIĆ CO MAJĄ ROBIĆ. A JELENI NALEŻY DOIĆ . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
front_progejowski To credo PO ? 31.12.08, 19:13 porannakawa20 napisała: > GŁUPCOM NIE NALEŻY ZADAWAĆ PYTAŃ TYLKO MÓWIĆ CO MAJĄ ROBIĆ. > A JELENI NALEŻY DOIĆ . Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: To credo PO ? 31.12.08, 20:18 Pani Kazi z punktu usługowego - Haft, Plis i Mereżka będzie się zastanawiała kiedy wprowadzić ojro. Pan Wacek i ten nieznanego imienia i nazwiska bo dowód zgubił 14 lat temu po wypełznięciu z kanału ciepłowniczego również. Ich decyzje podparte doświadczeniem i opiniami ekonomistów majom być ałtorytatywne. Bo one wszyskie majom równe żoładki. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Premier Tusk kpi ze społeczeństwa 31.12.08, 19:55 www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=10404 Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 PO-tłuczeni boją się porażki 31.12.08, 20:31 Żałosny jest ten Tusk. Już niedługo przestanie działać antykaczyzm. Ludek zapyta niebawem coś zrobił Donaldzie dla nas? I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: PO-tłuczeni boją się porażki 31.12.08, 20:44 wojciech.2345 napisał: > Żałosny jest ten Tusk. Już niedługo przestanie działać antykaczyzm. > Ludek zapyta niebawem coś zrobił Donaldzie dla nas? > > I co wtedy? To wtedy wszystkie rodziny żołnierskie chórem odpowiedzą - Wyprowadził nas z Iraqu! Czego Kaczyńscy nie potrafili bo niedojdy lub nie chcieli bo zwykłych ludzi nienawidzą. I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: PO-tłuczeni boją się porażki 31.12.08, 20:57 Dobre sondaże są 2 lata od objęcia władzy. Potem jest już nieciekawie. Ciekaw jestem jak np. za rok lemingi będą sobie radziły na tym forum. Może obudzi się we mnie sadysta. Teraz sobie odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: PO-tłuczeni boją się porażki 31.12.08, 22:06 wojciech.2345 napisał: > Dobre sondaże są 2 lata od objęcia władzy. Potem jest już nieciekawie.> Ciekaw jestem jak np. za rok lemingi będą sobie radziły na tym forum.> Może obudzi się we mnie sadysta. >> Teraz sobie odpuszczę. Kaczyńscy mieli dobre? Hłe, hłe! Dobre w sam raz do kopniecia w zwieracze. I poooooolecieli w to szambo. Mimo - jak piszesz - dobrych po dwóch latach. Kiedy oni mieli dobre? Jak się z Lepperem całowali? Hłe, hłe? Wtedy? A już tak dobrze im szło. Już i Jasinski, i Kryże obsadzeni we właściwych miejscach zostali. A i Farfał, a i spec od rybołóstwa i gospodarki morskiej, a i Fotyga całą sobą tańcowała. I nagle - klops! Odgrzewany! Odpowiedz Link Zgłoś
jaslon do Iraku na ochotnika 31.12.08, 21:04 >> Wyprowadził nas z Iraqu! >> I co wtedy? Wtedy odpowiedzą: odciął nas od kasy !!! kominiarz jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: PO-tłuczeni boją się porażki 31.12.08, 20:59 wojciech.2345 napisał: > Żałosny jest ten Tusk. Już niedługo przestanie działać antykaczyzm. > Ludek zapyta niebawem coś zrobił Donaldzie dla nas? > > I co wtedy? Po roku moze smiało odpowiedzieć. Wycofałem wojska z Iraku. Odsunąłem Paskuda i Parię inaczej Sprawnych od władzy Młodzi nie będą zaiwaniać na nierobów co po 15 latach za biurkiem nw kopalni chcieli cyckać swoje dzieci i wnuki! Zapoczątkowałem to, ze młodzi nie będą musieli się migać od wojska. I skończy o ile Weciak nie zawetuje. No i niestety. Nie udało się skończyć budowy 3 mln mieszkań zaczętych przez PiS. Lustracji zresztą też. Nie udało się też zamknąć w więzieniach tylu cYklistów co zamknął ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: PO-tłuczeni boją się porażki 31.12.08, 21:03 zapijaczony-ryj napisał: ,> Młodzi nie będą zaiwaniać na nierobów co po 15 latach za biurkiem nw kopalnichcieli cyckać swoje dzieci i wnuki! ___________________________________________ Polska ma nadal wysokie bezrobocie, które jeszcze teraz może wzrosnąć. Jakie rozwiązanie ma w rej sprawie rząd Tuska? Przecież te łatwiejsze przejścia na emeryturę to maskowanie bezrobocia. Nie widzisz tego? Tusk nie rozumie czym jest państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj Najłatwiejsze nic nie robić i odkładać na rok 31.12.08, 21:24 wojciech.2345 napisał: > zapijaczony-ryj napisał: > ,> Młodzi nie będą zaiwaniać na nierobów co po 15 latach za biurkiem nw > kopalnichcieli cyckać swoje dzieci i wnuki! > ___________________________________________ > Polska ma nadal wysokie bezrobocie, które jeszcze teraz może wzrosnąć. > Jakie rozwiązanie ma w rej sprawie rząd Tuska? Przecież te łatwiejsze > przejścia na emeryturę to maskowanie bezrobocia. Nie widzisz tego? > > Tusk nie rozumie czym jest państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: PO-tłuczeni boją się porażki 31.12.08, 22:08 wojciech.2345 napisał: > Tusk nie rozumie czym jest państwo. Kaczyńscy rozumieli! Tera Qrva My! My sompiersi! Hłe, hłe! Kaczyńska żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
absolutt Re: Referendum w sprawie euro 31.12.08, 21:02 już się w Polsce odbyło, więc nie wypisuj farmazonów. Zapytasz kiedy? Poszukaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś