pies_na_czarnych 24.01.09, 10:45 "Życie jest prostsze kiedy ma się broń". Szczury wychodza z kanalow. :(( www.tvn24.pl/12690,1582988,0,1,zycie-jest-prostsze-kiedy-ma-sie-bron,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tensamjest Re: Zaczyna sie Meksyk. 24.01.09, 13:07 a taki Jackiewicz /PIS/ nie musiał użyć broni by zabić Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zaczyna sie Meksyk. 24.01.09, 13:17 w katolandzie przytacza sie ,cytuje oszolomow - idiotow nie brakuje ,ale ,zeby ich oszolomstwo od razu przytaczac w mediach .... , Nadchodzi kryzys , Polacy potrzbuja pistoletow ,karabinow . Pytam kretyna , oszoloma ,pod muszka , kiedy zginelo wiecej USA Amerykanow ? w czasie II wojny swiatowej , czy w latach pokoju , na terenie USA , w latach 1945 - 2000 . Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte przecież trzeba zastrzelić ten kryzys! 24.01.09, 13:28 albo chociaz godziwie odreagować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Zaczyna sie Meksyk. 24.01.09, 13:16 Moje poparcie dla Czumy jest w tej chwili już żadne. Mogę się założyć, że on jest też za karą śmierci. Kretynów pokroju JKM jest w Polsce pod dostatkiem. Tusk widocznie w ich się zapatruje. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte JEST zwolennikiem kary śmierci 24.01.09, 14:08 CAŁKOWITEGO zakazu aborcji zaspokajania WSZYSTKICH roszczeń i żądań Kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
indris JEST zwolennikiem kary śmierci... 24.01.09, 14:39 ...i może sobie nim pozostać, bez żadnych skutków dla Polski. Zwolennikami ks były i Kaczory, ale miały na tyle rozumu, że nie próbowały jej przywrócić, nawet gdy Kaczor Większy był premierem. Podobnie z CAŁKOWITYM zakazem aborcji: próby tego zablokowały również Kaczory, ryzykując nawet konflikt z o. Rydzykiem. Tym bardziej nie będzie tego forsować PO. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte wiem, ale niekoniecznie chcę takiego 24.01.09, 14:46 ministra sprawiedliwości, dodatkowo skumanego z Mikkem Korwin będzie teraz eksploatowany przez media, całkiem przestanę oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
indris Meksyku nie będzie 24.01.09, 13:30 Sam Czuma zapytany w telewizji o sprawę zreformowania dostępu do broni powiedział, że nie jest to najpilniejsza sprawa. Platforma i Tusk są do pomysłów "amerykanizacji" dostępu do broni nastawieni co najmniej z rezerwą. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Meksyku nie będzie 24.01.09, 14:25 W Teksasie mozna zastrzelić intruza na własnym obejściu i jest najmniejsza przestępczość w USA. Komunistyczna mentalność polityków powoduje, że przestępca ma zdecydowanie większe możliwości od ofiary. Z drugiej strony posiadacz broni musi miec swiadomość, że musi zabic agresora bo przynajmniej prokuratura nie bedzie miała swiadka oskarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.czesiek Re: Meksyku nie będzie 24.01.09, 14:32 W Teksasie ludzie to tylko przyjezni. Miejsowi nie potrafia wskazać Teksasu na mapie. Jedyne znane im miejsca na świecie to bar i ławeczka na stacji benzynowej, centrum kultury i wymiany poglądów na temat piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Meksyku nie będzie 24.01.09, 14:33 I bardzo dobrze. Nikogo nie obchodzi nic co na zewnątrz i dzięki temu sa zdrowski zwłaszca od wielu dyskutantów na FK Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Oż kurde, Korwin ma rację 24.01.09, 14:49 Sam widziałem jak pod każdym blokiem stoją dresiarze i każdy jeden ma kałasznikowa w łapie, a zamiast maluchami to ruskimi czołgami jeżdżą. Prawo do własnego panzerfausta dla każdego obywatela! Odpowiedz Link Zgłoś