Gość: yeti IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 10:02 Znany skandalista Anrew Lepper utrzymuje wysoką formę. Właśnie pojawił się na mównicy z własnym sprzetem nagłaśniającym. Czekamy niecierpliwie na ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: Lepper nadal w formie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 10:05 Po ostatniej aferze w pogotowiu każdy dba o formę hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Lepper nadal w formie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 10:44 Ciekaw jestem kiedy dojdzie do pierwszej bójki w naszym sejmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Lepper nadal w formie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 10:52 Gość portalu: yeti napisał(a): > Znany skandalista Anrew Lepper utrzymuje wysoką formę. Właśnie pojawił się na > mównicy z własnym sprzetem nagłaśniającym. Czekamy niecierpliwie na ciąg dalszy > . Panowie, miejcie szacunek! Wszak to wasz poseł któremu reszta parlamentu nie potrafi odebrać immunitetu!!! Kiedy wreszcie parlamentarzyści przejrzą na oczy?!? Kiedy po prostu ustanowią prawo któremu będą podlegać? Kiedy człowiek zaburzający porządek obrad zostanie wyprowadzony z sali przez policję i postawiony przed sądem za uniemożliwianie pracy sejmu wybranego przez wiekszość!!! Mam tego dość! Chyba poproszę o azyl polityczny... gdziekolwiek. Bocian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Lepper nadal w formie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 11:02 Ale dramatycznie napisałeś. Proponuję traktować to jak rozrywkę. Włosi mieli Cicciolinę i przezyli. My mamy Leppera. Jak sobie używał na Buzku i Balcerowiczu to ten sk. Miller bredził coś o "barwnym języku". Jak się przejechał po Cimosiu to podniósł sie wrzask co ten cham sobie mysli. Nawet prokuratura się ruszyła. Dopóki prawo będzie traktowane instrumentalnie dopóty takie rzeczy będa się powtarzać. Keep smiling. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Lepper nadal w formie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 11:27 Gość portalu: yeti napisał(a): > Ale dramatycznie napisałeś. Proponuję traktować to jak rozrywkę. Włosi mieli > Cicciolinę i przezyli. My mamy Leppera. Jak sobie używał na Buzku i > Balcerowiczu to ten sk. Miller bredził coś o "barwnym języku". Jak się > przejechał po Cimosiu to podniósł sie wrzask co ten cham sobie mysli. Nawet > prokuratura się ruszyła. Dopóki prawo będzie traktowane instrumentalnie dopóty > takie rzeczy będa się powtarzać. Keep smiling. Yeti, ale to jest parlament ustanawiający prawa, przepisy, itd., dla 40 milionowego Państwa - między innymi dla mnie. I mnie już nie śmieszy a przeraża że ludzie o których myślałem że sa w miarę inteligentni (niezależnie od opcji politycznej) nie sa wstanie sobie poradzić z prostym chamem który powinien dostać porządną szkołę w jakimś zakładzie a nie robić co chce z parlamentem i drwić z demokracji i jej wad! Pozdrawiam krainę śniegów! Odlatuję na południe bocian Odpowiedz Link Zgłoś