haen1950 01.04.09, 11:43 Obserwując kretynizm prawników polskich typu Karpiniuk trudno uwierzyć, że to Prima Aprilis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piglowacki Jak byś Heniuś słuchał transmisji ... 01.04.09, 12:08 ... z przesłuchania: www.sejm.gov.pl/real.htm to byś baranku boży wiedział, że mimo „kretynizm prawników polskich typu Karpiniuk” dzisiaj komisja ZŁAPAŁA mafię Zi0br0 za JAJA. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Jak byś Heniuś słuchał transmisji ... 01.04.09, 12:28 napisz coś bliżej i uraduj serce bo umknęło mi w nawale zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Jak byś Heniuś słuchał transmisji ... 01.04.09, 13:25 Dorota Jakowlew „sygnalizowała” (bo tajemnica śledztwa) co wyrabiały w czasie i po przesłuchaniu łapsy wybitnego PiC aplikanta Zi0br0 z tego SPEC ZESPOŁU ds. udupienia Kaczmarka & Krauze & Netzela z byłym asystentem SZCZYLA Zi0br0 Pawełkiem Wilkoszewskim na czele. Gdzieś w GW jest tekst o tych przesłuchaniach. Jutro o 9.30 przesłuchanie Katarzyny Kwiatkowskiej, wizytator Prokuratury Apelacyjnej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jak byś Heniuś słuchał transmisji ... 01.04.09, 13:31 Napisałem, bo widziałem. Przez cały czas kłócili się o tajność zeznań i procedury. Piglowacki zapewne nie wie, że fakt tajny nie jest faktem publicznym. Politycy niedługo też będą tajniakami. Będzie glosowanie na pseudonimy. Wcale nie żartuję, dziewięciu na dziesięciu ma nazwiska nic ludziom nie mówiące nawet w swoich okręgach wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Jak byś Heniuś słuchał transmisji ... 01.04.09, 13:53 haen1950 napisał: > Napisałem, bo widziałem. Przez cały czas kłócili się o tajność > zeznań i procedury. Baranek boży poczeka na stenogram przesłuchania i się dowie (jak przeczyta) czego nie widział i co mimo tajności udało się ujawnić komisji: orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/Main6?OpenForm&SKSS > Piglowacki zapewne nie wie, że fakt tajny nie > jest faktem publicznym. Baranek boży jak Jaruś ma we krwi „odwracanie Pusia ogonem”. Czyżby baranek boży zrozumiał, dlaczego Kalisz od ponad czterech miesięcy walczy z Donkowym „państwem miłości” o transmitowane przesłuchanie prawicowych SBeków ??? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jak byś Heniuś słuchał transmisji ... 01.04.09, 14:07 Już ci pisałem. Kalisz od ręki powinien był wystąpić o likwidację tych tajności. Widocznie to wszystkim pasuje, żeby przypadkiem komuś los Pęczaka się nie przyśnił. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki GIWI, czy dla podłych kłamców … 02.04.09, 11:48 … w regulaminie forum GW jest jakiś paragraf ??? Zobacz Giwi jak ten podły kłamca > hean1950 < na forum podle kłamie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93135367&v=2&s=0 I to nie może wynikać z przesłyszenia bo podły kłamca > hean1950 < od kilku miesięcy przy każdej nadarzającej się okazji Kaliszowi koło pióra robi: INSYNUUJĄC, …, POMAWIAJĄC, …, IMPUTUJĄC, …, OSKARŻAJĄC, …, MANIPULUJĄC, …, MATACZĄC, …, ODWRACAJĄC Pusia OGONEM, …, jak nie przymierzając sam Genialny Strateg czy Rewolucjoniści mOralni jego. I złapany na kłamstwie podły kłamca udaje, że deszcz pada, jemu „się nie chce tłumaczyć”, cuś o „ocenie faktów, wydarzeń, ludzi” podły kłamca ściemnia. Ja wiem Giwuś, że podłym kłamcom ręki się nie podaje, że ostracyzm można zastosować, ale na forum tylko dzisiejsi forumowicze będą wiedzieli, że > hean1950 < to podły kłamca. Znakomitym rozwiązaniem byłoby przyczepienie do podłego kłamcy > haena1950 < nieusuwalnej stopki np.: „haen1950 w wątku j.n. podle skłamał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93135367&v=2&s=0 Takie rozwiązanie byłoby też bardziej dotkliwe dla innych formowych geniuszy, którym zamykasz nicki, a oni wracają na forum z next numerkami. ;-))) podumaj Giwuś. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Heniuś, robiąc koło pióra Kaliszowi, ostatnio kilkadziesiąt postów napisał jeden z tytułem „Kalisz topi sprawę Blidy.” sam założył. Oto przykłady (pisownia Heniusia): 16.02.09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=91416825&v=2&s=0 …”Kalisz topi sprawę Blidy. Gdy go słucham w TOKFM to widzę jednak nieszczęsnego kauzyperdę, który wziął za sprawę forsę. Wynajduje wszystkie trudności żeby nie ujawnić i ukarać sfory psów, ktore zagoniły Blidę do jej łazienki.”… …”Staszak ciągnie śledztwo łódzkich prokuratorów w nieskończoność. Kalisz im dzielnie sekunduje. Dla Kaczorów forsa na nową brykę dla Kalisza jest bez znaczenia. To widać, słychać i czuć.”… …”Kalisz nie jest jej adwokatem. Jest adwokatem Kaczyńskich.”… 16.03.09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=92762793&v=2&s=0 …”Kalisz to taka sama szmata jak wszyscy oni.”… …”Gdyby Kalisz miał trochę w jajcach to by publicznie oglosił niemożność doprowadzenia komisji do końca i zrezygnował z jej kierowania.”… …”Od początku jego robota cuchnęła. Sherlock Holmes zawsze zaczynał od oględzin miejsca zbrodni. Kalisz zaczął od idiotycznych przesłuchań stada prokuratorów. Kretyństwo umyślne.”… …”Kalisz zachowuje się, jakby Jaguara zafundowała mu Fundacja Solidarności.”… 19.03.09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=92912008&v=2&s=0 …”Komisja Kalisza od początku cuchnęła ukręceniem łba sprawie. Składam to na zmowę elit, obojętnie skąd się wywodzą. Kalisz idealnie się do tego nadawał.”… …”Nie chcę oskarżać Kalisza, że wziął od Kaczorow w łapę, ale ewidentnie zachowuje się w tej sprawie dwuznacznie. Taki prawnik wie co robi i starannie robi nas w trąbę. Nikomu krzywda się nie stanie.”… …”W nagrodę za te morderstwo Ziobro będzie paniskiem w Brukseli. Kalisz mu to umożliwił”… itd., itp. od kilku miesięcy chyba w ramach uprzedzającego czarnego PR, żeby podejrzenie o uwaleniu Komisji Kalisza na bożka Heniusia nie padło. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nic tak skutecznie nie wyeliminuje przeciwnika, jak umiejętnie podrzucone mediom oszczerstwo – by Anitka Gargas = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Poza tym Heniuś nie wiesz co się … 02.04.09, 12:06 … w Sejmie dzieje: orka.sejm.gov.pl/Druki6ka.nsf/wgdruku/683 i że Donkowe „państwo miłości” jest PRZECIWNE pełnej jawności Komisji Śledczych: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20090401&id=po22.txt = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Debilia komisji śledczych 02.04.09, 11:41 rozpoczęła next przesłuchanie: www.sejm.gov.pl/real.htm Odpowiedz Link Zgłoś