kiko44.1 24.04.09, 20:26 Pitera się upiera, a tymczasem: pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_autorskie#Autorskie_prawa_osobiste Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mondrytusek Pitero nie krytykuj Fotygi, bo jesteś gorsza... 24.04.09, 20:32 Julka Pitera to ruda plama w rządzie Dondona. Dziwie się, że marna nauczycielka zajmuje wysokie stanowisko rządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44.1 Re: Pitero nie krytykuj Fotygi, bo jesteś gorsza. 24.04.09, 20:34 Pitera - baba bez klasy ,kultury i kompetencji Odpowiedz Link Zgłoś
eh845nkw [...] 24.04.09, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kirk12 To wredne babsko nie zatrudniłoby Fotygi 24.04.09, 21:06 jako ambasadora, ja też bym tej paskudy nie zatrudnił jako nauczycielki polskiego. W zasadzie, gdyby nie Tusk, to mogłaby być wyłącznie strachem na wróble na polu u Łyżwińskiego. mondrytusek napisał: > Julka Pitera to ruda plama w rządzie Dondona. Dziwie się, że marna nauczycielka > zajmuje wysokie stanowisko rządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Ty nie mógłbyś skrytykować nikogo na forum 25.04.09, 10:48 poza kikoo, gdybyś trzymał sie swojej teorii ze nie można krytykować gorszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Tusk specjalnie takie 24.04.09, 20:57 szantrapy wybiera żeby Małgośka nie była zazdrosna. Trzeba docenić jego poświęcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
eh845nkw Re: Tusk specjalnie takie 24.04.09, 21:00 haen1950 napisał: > szantrapy wybiera żeby Małgośka nie była zazdrosna. Trzeba docenić > jego poświęcenie. He,he,he.Szantrapa powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mondrytusek Re: Tusk specjalnie takie lubi? 24.04.09, 21:02 Bez przesady. On kocha się w Dodzie. No chyba nie powiesz, że Pitera jest piękna. No i z rozumem coś nie tak jak trzeba. Pitera to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk [...] 24.04.09, 21:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Pitera wciąż nie kapuje...................... 25.04.09, 00:27 jej - przekupa, w dodatku głupia! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Za to w PiSIu kapujOM wszyscy 25.04.09, 10:15 kapujOM sieM między sobOm nawet. Ucho, szklanka, sciana- śziana, szklanka, ucho, a za pazuchą gwóżdź. szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=4502630 PiS_dogłowi tak majom, niektóre to juz na studiach podsłuchiwali i kapowali kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Pitera wciąż nie kapuje...................... 25.04.09, 13:09 Za to ty kapujesz na tym forum nieustannie donosząc do adminów. Obrzydliwa mentalność pisdacka posadzać kogos i lamentować jak ktos nas posądza. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Jeśli to nazywasz kapowaniem? 25.04.09, 13:32 awuk napisał: > Za to ty kapujesz na tym forum nieustannie donosząc do adminów. > Obrzydliwa mentalność pisdacka posadzać kogos i lamentować jak > ktos nas posądza. To na stój to forum o moderacji. A to jak kłamią to przeczytaj sobie mojś odpowiedz i przeczytaj na końcu jak mi odpowiedzieli. Jak bym miał kapować to bym zacytował tą odpowiedź na którymś z forów i byśmy ryli ze smiechu. I właśnie dlatego nie dostałem odpowiedzi na foru, tylko na maila, mimo, ze prosiłem. Więc zanim nazwiesz kogoś kapusiem to się zastanów pacanie ci pleciesz. "zakapować admina"- ty chyba naprawdę masz coś nie teges z głową, Admi9n moze wszystko co chce wysłać w kosmos i ustawić jak chce! Ty naprawdę nie widzisz jakie admini cuda wyczyniają i za co daja bany? Jak bym napisał list to redakcjina admina, albo na ciebie na forum to by było kapowanie. Zajrzyj do słownika. Miłego dnia . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Jeśli to nazywasz kapowaniem? 25.04.09, 13:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=94378278 Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Jeśli to nazywasz kapowaniem? 25.04.09, 14:19 zapijaczony-ryj napisał: > Więc zanim nazwiesz kogoś kapusiem to się zastanów pacanie ci pleciesz. > "zakapować admina"- ty chyba naprawdę masz coś nie teges z głową, > Admi9n moze wszystko co chce wysłać w kosmos i ustawić jak chce! > Ty naprawdę nie widzisz jakie admini cuda wyczyniają i za co daja bany? > Jak bym napisał list to redakcjina admina, albo na ciebie na forum to by było kapowanie. > Zajrzyj do słownika. > Miłego dnia . Co sie wpier'dalasz między brandzel a cholewkę ? Zaczepiam cie, pajacu, że wyskakujesz z wyzwiskami ? Myslałem ze twój nick to artystyczna przesada, jednak widać że to świeta prawda. megaslownik.pl/slownik/polsko_angielski/72541,kapowanie Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Nie myśl, będzie Ci łatwiej 25.04.09, 15:40 awuk napisał: > Co sie wpier'dalasz między brandzel a cholewkę ? Zaczepiam cie, > pajacu, że wyskakujesz z wyzwiskami ? Myslałem ze twój nick to > artystyczna przesada, jednak widać że to świeta prawda. > PACANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Nie myśl, będzie Ci łatwiej 25.04.09, 16:01 zapijaczony-ryj napisał: Wydaje ci sie pajacu że jak tobie łatwiej bez myślenia to innym też ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Nazwałeś mnie gnojku kapusiem, naubliżałem mi jak 25.04.09, 16:08 najgorszy menej lub najgorsza PiS_dogłowia menda : Co sie wpier'dalasz między brandzel a cholewkę ? Zaczepiam cie, pajacu, że wyskakujesz z wyzwiskami ? Myslałem ze twój nick to artystyczna przesada, jednak widać że to świeta prawda. I jeszcze masz czelność mieć pretensje? Czy nie widzisz, ze nieadekwatność socjologiczna Twojej alienacji może rzutować raczej minorowo na symptomatyczne, aczkolwiek promilowe kazusy negatywnej percepcji kontaktów między ludzkich-Chamie jeden! A od mojego nicka to wara. Ja Cię pierwszy Chamie nie zaczepiłem, bo nigdy nie zaczepiam pierwszy...i nie mam PiS_dogłowia Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Nazwałeś mnie gnojku kapusiem, naubliżałem mi 25.04.09, 16:13 ryjku, a nie było to do kikuta? Bo u mnie to tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Nazwałeś mnie gnojku kapusiem, naubliżałem mi 25.04.09, 16:18 Ja ciebie ? W którym miejscu ? Oprzytomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj Re: Nazwałeś mnie gnojku kapusiem, naubliżałem mi 25.04.09, 17:15 awuk napisał: > Ja ciebie ? W którym miejscu ? Oprzytomnij. W tym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=94490795&a=94511241 I w tym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=94490795&a=94513011 Ja zazwyczaj jestem przytomny. A co do mojego nicka to nie raz PiS_dogłowym tłumaczyłem, ze jeśli się zaloguję jako genialny_strateg to wcale nie musi oznaczać, ze jestem idiotą, choć mój nick by jednoznacznie na to wskazywał Odpowiedz Link Zgłoś