haen1950 01.05.09, 12:49 Nie wiem, po co mu to potrzebne? Wziął forsę od Ganley'a i teraz musi się wywiązać? Trudno zrozumieć inne motywy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom-pl Kapitalna sprawa. 01.05.09, 12:59 Wałęsie to nie zaszkodzi, a odpędzi mohery od Przekrętasu. Może uznają, że nie mają na kogo głosować - i zostaną w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kapitalna sprawa. 01.05.09, 13:21 W każdym razie zamęt na tej niby kato-prawicy coraz większy. Może to i wyjść na swego rodzaju dywersję. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jest jeszcze jedno wytłumaczenie 01.05.09, 14:35 antyprawak napisał: > Świńska grypa. Gorasza od świńskiej jest solidarusza grypa ! Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Jest jeszcze jedno wytłumaczenie 01.05.09, 18:39 A tak sie starał podlizać libertasiuchom... I tak go wygwizdali. I po co mu to było? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jest jeszcze jedno wytłumaczenie 01.05.09, 18:49 koperczak5 napisał: > A tak sie starał podlizać libertasiuchom... I tak go wygwizdali. I > po co mu to było? Zawsze uważałem go za przygłupa. Jak się okazało - był to jedyny pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Jest jeszcze jedno wytłumaczenie 02.05.09, 08:24 Na Wałęse nie potrzeba żadnych zyzaków. Sam sie skutecznie wykończył. Teraz nikt go już nie potraktuje serio. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Jest jeszcze jedno wytłumaczenie 02.05.09, 11:58 > Zawsze uważałem go za przygłupa. Jak się okazało - był to jedyny > pewnik. Trzeba było uważać też siebie. Miałbys 2. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 08:27 haen1950 napisał: > Nie wiem, po co mu to potrzebne? Wziął forsę od Ganley'a i teraz > musi się wywiązać? Pieprzysz haen1950. Wrogowie Kaczyńskiech sa jego przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 08:32 Bzdury. Właśnie ci niby wrogowie tak go w Rzymie potraktowali. Zrobił krzywdę sam sobie i swemu Jarosławowi. Jego szanse na PE bardzo zmalały po tym występie. Nielojalność wobec platformy też zostanie oceniona - po wyborach przestaną w niego inwestować. Ganley go zbajerował i podparł bajer stosownym czekiem. Inaczej tego wytłumaczyć nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 08:39 haen1950 napisał: > Bzdury. Właśnie ci niby wrogowie tak go w Rzymie potraktowali. Głupis! Bo niby co z tego wynika? Kiedyś Wałeśsa nie dął złego słowa powiedziec na Kaczyńskich, a wylewał pomyje na Michnika, Geremka, Mazowieckeigo, a ich propagandyści wyzwali mnie na forach od UBeckich swiń, Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 08:53 Inna sprawa że Michnik Geremek Mazowiecki załatwili mu nagrodę Nobla, a Kaczyńscy,Rydzyk, Giertych przyznali mu tytuł TW "Bolek". TUSK też zdaje sie o tym nie pamiętąc i wciska się L. Kaczyńskiemu bez mydła Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 11:54 dottore.anatra napisał: > Inna sprawa że Michnik Geremek Mazowiecki > załatwili mu nagrodę Nobla, > > a Kaczyńscy,Rydzyk, Giertych przyznali > mu tytuł TW "Bolek". > > TUSK też zdaje sie o tym nie pamiętąc > i wciska się L. Kaczyńskiemu bez mydła > Ty masz tak od dziecka, czy ostatnio ci się tak pod deklem pogibało ? Bolek tylko dzięki Kaczorom został prezydentem ! Zpamiętaj to sobie, nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 11:57 > Ty masz tak od dziecka, czy ostatnio ci się tak pod deklem pogibało ? > Bolek tylko dzięki Kaczorom został prezydentem ! > Zpamiętaj to sobie, nieuku. Śmierdzisz komuchami coiulu. Spadaj więc! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 13:54 dottore.anatra napisał: > > > Ty masz tak od dziecka, czy ostatnio ci się tak pod deklem pogibało ? > > Bolek tylko dzięki Kaczorom został prezydentem ! > > Zpamiętaj to sobie, nieuku. > > Śmierdzisz komuchami coiulu. Spadaj więc! Ja jestem komuchem I jestem z tego dumny. Ty jesteś solidaruchem, czyli konfidentem. No to ChCWD na pocieszenie kapucho. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 14:28 lech.niedzielski napisał: > Ja jestem komuchem socjalliberał czyli lewica kawiorowo - smokingowa ? A feee .... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 19:20 > Ja jestem komuchem I jestem z tego dumny. > Ty jesteś solidaruchem, czyli konfidentem. > No to ChCWD na > pocieszenie kapucho. Jak narazie TY kablujesz na solidaruchów, czerwona świnio. Ale pod niewłasciwy adres bo UBecy i SBecy sa u Was. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wałek się sprzedał :-D 02.05.09, 13:29 Pytanie jest tylko jedno ( zasadnicze !) - za ile :-> Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski [...] 02.05.09, 13:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wałek się sprzedał :-D 02.05.09, 14:23 Nie żartuj, dla Wałka SobAckie i inne rydzykowe szurnięte - święte to płotki :-D Multimilioner Ganley za użyczenie przed wyborami do EP Libertasowi międzynarodowego logo "Valesa" zapłacił ze trzy nesesery euro - z kasy Kremla .... albo CIA :-> Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_sympatyk_po Re: Ile wziął za ten damski teatr ? 02.05.09, 14:29 Ciekawe za jaka kase sie sprzedaje "duma narodu (kapusiów)" ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Dużo .... :-D 02.05.09, 14:41 tyle, żeby ta kwota zrekompensowała straty związane z zerwaniem związków z PO, czyli spory wagonik euro ( cash only ! ) :-> Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 17:00 Nie wygłupia się,tylko zrywa z hienami POpapranymi,co PO niektórych zabolało.Myśleli,że Bolek będzie im jadł z ręki,a tu taki numer wykręcił,dobrze wam patałachy,PO takim środowisku wszystkiego można się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wałęsa wygłupia się u libertasów 02.05.09, 17:06 Jakby Dyziowi wężowi było dobrze to by z PO nie uciekł ! No nie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś