Dodaj do ulubionych

Seks, narkotyki i PiS

14.05.09, 10:07
Jeśli to zostanie udowodnione, to - szczęśliwie dla Polski - będzie to koniec tej formacji i nie pomogą płynące obecnie szeroką ławą z ust polityków PiSu wyborcze szumowiny propagandowe... Wczoraj w związku z Euro np. E. Jakubiak dała kolejny popis swych wybitnych możliwości w zakresie politycznego słowotoku.
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 10:24
      Kaczmarek nie jest dla mnie wiarygodny, ale....
      wlasnie, ale JESLI to sie okaze prawda to ladujac na smietniku polityki zabierze
      ze soba Kaczynskiego i jego najblizszych
    • uszatek_1 Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 10:29
      ...najciemniej jest pod latarnią....a któż może mieć pewność,że Jarek K. i Zbyszek Z. są HETERO...?
    • cillian1 Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 10:40
      jak się nie potrafi nic robić dobrze, to przynajmniej można podpi...ć do mediów, że ktoś coś lubi/nie lubi. Takie były rządy pisiarni. Mieli cholernego farta, że wbili się w dobre czasy dla Polski, ech cholerny przypadek.
    • mista_onanista Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 10:43
      mama nadzieję że ten małe gnojki - Kaczyńscy i ich przydupasy - trafią w końcu do pierdla, i to na długie lata...
    • uzman Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 10:49
      Trzeba naprawdę być chorym z nienawiści do PiS-u, by wierzyć Kaczmarkowi.
    • plastelina2005 Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 10:57
      Trzeba naprawdę chorym z nienawiści do ludzi, by wyrabiać to co wyrabiała spółka Kaczyński-Ziobro-Kamiński.
      Wyszło, że Pati to tylko przykrywka. Zbynek interesował się Wojtkiem. Nie potępiam. Ba, nawet czekam, by Zbynek wystąpił na platformie PiS w czasie gejowskiej parady.
    • 333a3 Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 10:58
      Olejniczak ma żonę i dwoje dzieci. A Jarosław Kaczyński - Ziobrę ?
    • wojtekviki Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 11:03
      Hmm rewelacje(zeznanie pod przysięga)prokuratora Kaczmarka moga byc wiarygodne,podobno nie ma nic do starcenia,a PiS dużo.Jarosław"Porażka"Kaczyński,i jego wierni"pretorianie"albo "towarzysze"nie są czyści,nie sa prawi i sprawiedliwi.Jak bardzo prokuratura była upolityczniona dowiadujemy sie teraz, czy nie jest to złamanie ustawy"O apolityczności służb mundurowych i prokuratury"?
    • wlodzimierz.ilicz Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 11:10
      PiS programowo posługuje sie teczkami, inwigilicją i szantażem.
      Podejrzewa wszystkich o knowania i spiski.
      Nic dziwnego, że potrzebował haków z życia osobistego polityków.
      To całkiem prawdopodobne.
    • ulther Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 11:38
      Orientacja seksualna polityka nie jest wazna - wazne sa jego poglady i skutecznosc w dzialaniu. Olejniczak moze sobie byc gejem - nic mnie to nie obchodzi.
    • cillian1 Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 11:46
      ale gej ma 0 skuteczność w zapładnianiu ;)
    • anvill Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 11:59
      Hehehe skąd to zainteresowanie Jarka i Zbyszka innymi gejami w sejmie czyżby szukali trzeciego do trójkąta
    • onselo Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 12:26
      Kaczmarek to zwyczajna łachudra!!!!!!!!!
    • cillian1 Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 12:29
      serio serio? Jak Wy pisiaki na takie genialne stwierdzenia wpadacie?
    • milena-kurzepa Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 12:45
      Nie interesuja mnie preferencje seksualne u polityków a tylko to co robia i jak służą krajowi i społeczenstwu. W przypadku "pisd" widac totalna nienawisc do kazdego kto jest z innej formacji politycznej (pozostałosci po pzpr-wszak wiekszosc pisuarów to fucking komusze scierwa) ,zero ujemne (lol) myslenia "pro publico bono" i toatalne lekcewazenie społeczenstwa.
      P.S. jak juz o preferencjach seksualnych to raczej do gejbombera zero i jarkacza pasuje mi wizerunek "kochajacych inaczej" co i tak jest najmniejszym problemem w ich przypadku.... :P
    • rysiazwei Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 12:46
      Kaczmarek jak zwykla łże jak najęty. Moja ścierka kuchenna ma więcej honoru niż ten człowiek (?).
      • kolor Ale zboki w PIS!!!!!!!! 14.05.09, 12:47
        No ale skoro Jarek i Zbynio to stare kawalery...
    • wawak1 Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 14:42
      Coraz dobitniej wychodzi na czym stała IV RP: na podłości, nienawiści i małości.

kaczynski.mybrute.com/
      • scoutek Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 14:49
        wawak1 napisał:

> Coraz dobitniej wychodzi na czym stała IV RP: na podłości, nienawiści i małości

a ostrzegalismy
        • e-zboczeniec Re: Seks, narkotyki i PiS 14.05.09, 15:12
          czy są homo czy hetero nie ważne, ważne że osiągają to co chcą czyli mówi się o
          nich, oni istnieją póki o nich się mówi więc byle tak dalej a kaczki i ich
          kaczuszki zawładną światem
    • danpol4 Re: Seks, narkotyki i PiS 15.05.09, 12:31
      Kazda partia szuka na przeciwnika haka i to jest normalne. PiS na PO, PiS na Samoobronę , LPR i SLD. PO na PiS i całą lewicę. I tak już będzie zawsze.
      Teraz każdego mozna sprowadzic do parteru, wystarczy napisać do prokuratora , że jest: pedofilem , pedałem, bierze lub daje łapówki i to wszystko jest prawdą. Weźmy takiego Cymańskiego, obserwowałem go kiedyś w sejmie jak byłem tam z wycieczka szkolną : na widok podkasanych gimnazjalistek cały się slinił, no bo każdy podstzrzały facet to na 90 % kandydat na pedofila. Ziobro nie dawał w łape lekarzom jak ojca miał chorego, napweno dawał , a jak nie on to ktoś z jego rodziny. A czy wysoko postawieni ludzie z PO , lewicy nie biora w łape ? Biora bo w Polsce tylko ryby nie biorą. To jest kwestia kultury osobistej i nawyków pozyskanych w czasie komuny. Jak moze być dziecko lepsze od ojca ex. komucha.
    • olszymow Re: Seks, narkotyki i PiS 15.05.09, 19:46
      Ciekawych polityków wybiera naród najbardziej katolicki w Europie. Znowu o. RYDZYK i jego ekipa wcisną tego ,, mołodca,, z Wrocławia do EUOPARLAMENTU.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka