Dodaj do ulubionych

Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledczej

IP: 195.145.80.* 09.12.03, 10:42
Bedzie nowa "gwiazda" komisji!
Obserwuj wątek
    • Gość: zeus Leppiej to raczej nie bedzie, ale smieszniej na pewno IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 11:01
      swoja drogą ta komisja dzis to cyrk.. Diabeł, clown Zero, Anitka
      i Andrju... cyrk...
      • Gość: gerth Na pierwszego świadka wezwie Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 11:06
        A sweoja drogą to ciekawe jak miernota na negacji porządnego
        człowieka wykreował swój wizerunek

• Gość: Kris Hej Wisła gol, lalalalalalalala IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 09.12.03, 13:47
          • Gość: Kris WISŁA MOJA MIŁOŚĆ IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 09.12.03, 13:47
        • Gość: Piotr na Madagaskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 20:38
          Nie bedzie zadnego wzywania swiadkow. Na rozpoczecie bedzie
          wniosek, aby niektorych zasluzonych wyslac na urlop na
          Madagaskar.
        • Gość: -) Świnia świni dupę ślini IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 09.12.03, 21:57
      • Gość: robol Nareszcie ktoś kompetentny IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.12.03, 13:32
        Dotychczas to był żałosny cyrk i poziom oglądalności spadł niebezpiecznie.
        Teraz dopiero się zacznie HAHAHA
        Że czerwonych trzeba wieszać to i bez komisji i sądów wiadomo ale za resztę też
        trzeba się wreszcie zabrać. Choćby za buzibuzi z Milerem...
        Od bardzo dawna wiadomo że do sądzenia łobuzów najbardziej się nadają inne
        łobuzy
    • perski_dziadzio Przestępca niepospolity 09.12.03, 11:07
      "Pospolitym przestępcą nie jestem" - oświadczył ów kandydat na
      członka komisji.
      Na razie. Pa.
      Wasz Dziarski
    • Gość: Xionc Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: 213.77.7.* 09.12.03, 11:11
      Ciekawe czy SLD-UPki, chcąc totalnie rozpiździć komisję, zgodzą się na
      dokoptowanie Jędrka Leppieja?

To juz byłaby totalna ściema...

O ile wiem to Szamboobrona już nie jest w pierwszej trójce ugrupowań
      parlamentarnych. Więc... może zrezygnować z udziału tych przygłupów w polityce?

Zawsze powtarzałem że w demokracji rządzi lud a nie motłoch. Większość a nie
      mniejszość. To co my teraz mamy w Polsce?
    • Gość: ob paranoja-on powinien siedziec,a nie wytkac innym bledy IP: *.goniadz.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 11:17
      ta kandytadura raczej przejdzie. sld wpadnie na pomysl by
      zupelnie osmieszyć komisje. ponadto lepper do dobry destruktor.
      w jakim kraju my zyjemy?mafii, sowieckich sluzb specjalnych i
      polityków-oszustów?
      • Gość: koko Re: paranoja-on powinien siedziec,a nie wytkac in IP: 57.79.9.* 09.12.03, 11:30
        Zyjemy w kraju w ktorym tych durniow wybralismy sami.W Polsce
        tylko kurwa,zlodziej,przestepca i SLD-owiec dyryguja reszta
        inteligentnej choloty.A moze ta inteligencja pretensjonalna jest
        naprawde cholota?.
    • Gość: gosc1 Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.cache.ed.ac.uk / *.cache.ed.ac.uk 09.12.03, 11:30
      Gazeta dodaje liczebnosci tym co robia siebie samym Lepiej:
      w ten sosob mamy dodatkowo :)
      LLepera, Leepera, Lepeera i Leperra
    • Gość: Andrzej. Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 11:36
      Ale będą jajaaaaaaaaaaaaa w Klewkach wszystkie krowy rycza ze
      śmiechu.
    • Gość: Anna Lepper przejdzie glosami SLD IP: *.porta-eko-cynk.pl 09.12.03, 12:09
      No prosze swoj swego zawsze poprze..............to juz nie Sejm to farsa a
      Lepper w charakterze Robin Hooda - on jest niewinny on tylko dbał o biednych.
      Już mi słów zabrakło - ale Panowie z SLD jak to mowił jescze 6 lat temu p.
      Jaskiernia w skali uczciwości od 1- 10 dałbym sobie 10 tak teraz Lepera
      obwołają nowym trybunem narodu
    • qndzia Leeper czy Lepper 09.12.03, 12:16
      Leper po angielsku oznacza trędowaty. Taki do końca trędowaty
      pan Frodo Lepper nie jest. Jeśli dostanie się do komisji
      sejmowej to będą jajca jak berety. Renatę Beger proponuję
      wsadzić do budki suflera, żeby mogła przewodniczącemu
      podpowiadać i łypać na niego z budki qrwikami z oczu.
      • Gość: behi Bruce Lee per Lepper /nt IP: *.int.warszawa.sint.pl 09.12.03, 12:56
    • Gość: Lee Perry Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: 217.153.152.* 09.12.03, 12:23
      Leeper? A może Lee Perry?
    • Gość: nonie Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.acn.pl 09.12.03, 12:36
      Ej no chyba raczej Lepper;-))) (a nie Leeper:-)))
    • Gość: Obserwator Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 13:09
      Przynajmniej ktoś się dobierze do tego Michnika!
      • anika31 Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc 09.12.03, 13:11
        Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> Przynajmniej ktoś się dobierze do tego Michnika!
        NIe sadziłam że Lepper jest zainteresowny Michnikiem, sadzilam ze poprzestal
        na p. Beger
        • ponury.zniwiarz Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc 09.12.03, 18:13
          anika31 napisała:

> Gość portalu: Obserwator napisał(a):
          >
          > > Przynajmniej ktoś się dobierze do tego Michnika!
          > NIe sadziłam że Lepper jest zainteresowny Michnikiem, sadzilam ze poprzestal
          > na p. Beger

andrzej jest tak samo zainteresowany michnikiem jak i genetyka. on, podobnie
          jak i dlugi roman az rwa sie do pokazywania swego "oblicza" w tv. i tylko o to
          chodzi, bo coz lepper moze powiedziec na jakikolwiek temat sensownego? moze o
          produkcji burakow z dwa zdania i tyle :-)przy okazji utarguje cos za prace w
          zgodzie z wytyczona przez sld linia. tak mi sie wydaje
    • Gość: Xionc Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: 213.77.7.* 09.12.03, 13:31
      No i mamy nową solidarność!

Domniemany przestępca (Jaskiernia) popiera domniemanego przestępcę (Lepper).
      A żeby ich wszystkich szlag kurwa trafił...
    • Gość: adam Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.usc.es 09.12.03, 13:33
      wywalili Beger bo nie miala immunitetu a teraz popra Leppera
      bo ... nie ma immunitetu?
      • Gość: robol na ch... mu immunitet IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.12.03, 13:38
        a na Ch... mu immunitet, i tak będzie premierem.
        Mam dosyć tego poj kraju w którym nie ma miejsca dla porządnych i uczciwych
        a polityk znaczy kurwa i złodziej
        • Gość: S. Flores Re: na ch... mu immunitet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:35
          Gość portalu: robol napisał(a):

> a na Ch... mu immunitet, i tak będzie premierem.
          > Mam dosyć tego poj kraju w którym nie ma miejsca dla porządnych i
          uczciwych
          > a polityk znaczy kurwa i złodziej

Chciałbym dobrze rozumieć. Czy wg. Ciebie Lepper to polityk - a więć kurwa i
          złodziej, czy może Lepper nie jest politykiem ale będzie kurwą i złodziejem,
          wtedy kiedy będzie już premierem. A może Lepper to taki zuch i nawet, jak już
          będzie premierem to i tak nie będzie politykiem?
          • Gość: robol Re: na ch... mu immunitet IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.12.03, 14:53
            wszystko w tym zwariowanym kraju jest możliwe. Jeśli czegoś jeszcze nie
            zaznaliśmy to na pewno przed nami. Wstyd i hańba...Już się utarło że nie ma w
            Polsce polityków a jest stadko łobuzów
            Lepcio przynajmniej uczciwie przyznaje się do bycia gumofilcowym umysłem i
            bandycką osobowością a to imponuje prostemu narodowi
            Założę się że trafi do Komisji, SLD go poprze i w ten sposób rozmydli nawałę
            afer które rozpętała. Będziemy mieli kolejny cyrk i tanie sensacje na codzień
            zamiast troski o przyszłość rozsypującego się kraju.
            Jesteśmy już tak rozpędzeni w upadku że jeden debil więcej nie zaszkodzi
            Z przyjemnością usłyszę podczas transmisji że B. musi odejść, na pewno spece
            od mediów podpowiedzą naszemu trybunowi jakieś nowe absurdalne hasła i będzie
            wesoło
            • Gość: S. Flores Re: na ch... mu immunitet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:25
              Gość portalu: robol napisał(a):

> Lepcio przynajmniej uczciwie przyznaje się do bycia gumofilcowym
              > umysłem...

Podobno Olechowski broniąc Wałęsy mówił żeby go nie słuchać tylko patrzeć
              co robi. Ta sama technika zastosowana wobec Leppera dowodzi, że bynajmniej
              nie jest on gumofilcowym umysłem, tylko niezwykle skutecznym sojusznikiem
              SLD.

• Gość: S. Flores Jaskiernia - czlowiek do zadań specjalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:42
      Dowiedzieliśmy się od Jurka, że nie widzi on powodu żeby nie uszanować woli
      posłów samoobrony. Tak to nasz spec od owijania gówna w okrągłe słowka ma
      nadzieję, że Lepper rozwali tę komisję.

Szczerze im życzę, żeby się znowu przeliczyli. Tak jak z wyborem Nałęcza na
      przewodniczącego i Błochowiak, która narobiła im więcej obciachu, niż zdołała
      pomóc swoją dyspozycyjnością.

Pozdrwiam,
      S. F.
      • Gość: marysia Re: Jaskiernia - czlowiek do zadań specjalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:59
        Post w samo sedno. SLD już od dłuższego czasu w pietkę goni. Działają po omacku
        i forsują działania, które bardzo szybko się przeciw nim obracają.
        • Gość: S. Flores Re: Jaskiernia - czlowiek do zadań specjalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:27
          Gość portalu: marysia napisał(a):

> Post w samo sedno. SLD już od dłuższego czasu w pietkę goni. Działają po
          > omacku i forsują działania, które bardzo szybko się przeciw nim obracają.

Witaj w klubie optymistów. ;-)
    • Gość: kanadyjczyk Re:To jest komedia, zlodziej w komisji!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 09.12.03, 13:44
      SLD, zlodziejska i przestepcza organizacja liczy, ze zlodziejski
      autorytet zdestabilizuje komisje co jest i niezbedne dla
      przedluzenia jej prac. Przciez zblizaja sie wybory do parlamentu
      europejskiego. Komu wiec zalezy na czasie? Tylko tej bandzie
      kretaczy!!!!
    • Gość: Ayran Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:51
      To nas przybliża do wyjaśnienia sprawy. Podobno po rozmowie z Rapaczyńską Rywin
      rozmawiał nie z premierem tylko z Bogdanem Gasińskim.

Ay.
      • Gość: hydy Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: 80.48.74.* 09.12.03, 16:38
        Gość portalu: Ayran napisał(a):

> To nas przybliża do wyjaśnienia sprawy. Podobno po rozmowie z Rapaczyńską
        Rywin
        >
        > rozmawiał nie z premierem tylko z Bogdanem Gasińskim.
        >
        >
        > Ay.

Ay, daj spokój; żarty żartami, ale jak wróciłem z roboty, włączyłem kompa i
        pezeczytałem tego newsa to skóra mi ścierpła...
        Boże, o tym, że SLD to sqrwysyny wiedziałem już dawno dawno temu, kiedy jeszcze
        nazywali się PZRP, ale to co teraz odp...dalają przechodzi ludzkie pojęcie...
        oni żeby prawda nie ujrzała światła dziennego gotowi są zrobić wszystko, nawet
        podpisać cyrograf z Samooborą...
        to jest przerażające...
    • Gość: Kąślik Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.europe.hp.net 09.12.03, 14:24
      Nadal będzie ośmieszanie komisji, sejmu i Polski. Ona miała
      kurwiki w oczach i owies w głowie, a on poza gigantycznym
      przerostem ambicji i bezgraniczną głupotą nie dokończył jeszcze
      czytania elementarza (książki jego życia).
      • Gość: robol Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.12.03, 14:37
        nie jest ani lepszy ani gorszy od reszty hołoty przy korycie. Byli prawi, są
        lewi, był ten co między nogami...
        Wszystkich na dziurawą barkę i na środek bałtyku. Tylko środowiska naturalnego
        szkoda
    • Gość: lepperiada TO BALCEROWICZ TRZYMA WŁADZĘ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:25
      • Gość: jachu Lepper???? IP: *.icpnet.pl 09.12.03, 14:42
        SLD zależy na ośmieszeniu komisji. A inna rzecz: podstawówka
        jest podobno obowiązkowa, ale nie jest ona w stanie usunąć
        głupoty z mózgu. Taki tępawy demagog, a ma tylu wielbicieli!!A
        recepta jest prosta (podobnie otumanili pospólstwo Lenin i
        Hitler): "Ci co są u góry i z pieniędzmi to wszyscy złodzieje.
        Dajcie mi władzę, odbiorę im wszysto i dam wam za darmo". Ha ha
        ha!!
    • Gość: miza58 Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: 217.98.111.* 09.12.03, 14:58
      kpiny z ludu !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kokos KOMPROMITACJA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:19
        HAŃBA, PONIŻENIE, WSTYD, ZŁOŚĆ, BÓL, GORYCZ, ZNIECHĘCENIE, DEPRESJA,
        SKANDAL, ZBOCZENIE - oto parę słów na temat.

ARCYZŁODZIEJ w komisji badającej PRAWORZĄDNOŚĆ ???!!!!?!?!?!?!?!?!?!

TAKTAKATAK - oto Polska właśnie. I to dzięki NAM WSZYSTKIM !!!!! A
        szczególnie dzięki elektoratowi złodziei i oszustów - złodziei i oszustów.
        Wiem, że mam rację nazywając tak prawie 25% moich rodaków. Przecież TYLKO
        złodzieje i oszuści ŚWIADOMIE wybierają takich samych jak oni. Pozostałe 75%
        ma to wszystko w głębokim poważaniu.
        Jest jeszcze paru pomyleńców idealistów - wariatów w domu wariatów ! Reszta
        wyjechała i ja też wyjadę jeśli...............

........................................................... wybiorą leppera na PREZYDENTA !!!

Albo......PW

• Gość: basta Jaka KOMPROMITACJA ??? IP: 151.152.101.* 09.12.03, 22:29
          Gość portalu: kokos napisał(a):

> HAŃBA, PONIŻENIE, WSTYD, ZŁOŚĆ, BÓL, GORYCZ, ZNIECHĘCENIE,
          DEPRESJA,
          > SKANDAL, ZBOCZENIE - oto parę słów na temat.
          >
          > ARCYZŁODZIEJ w komisji badającej
          PRAWORZĄDNOŚĆ ???!!!!?!?!?!?!?!?!?!
          >
          > TAKTAKATAK - oto Polska właśnie. I to dzięki NAM
          WSZYSTKIM !!!!! A
          > szczególnie dzięki elektoratowi złodziei i oszustów - złodziei
          i oszustów.
          > Wiem, że mam rację nazywając tak prawie 25% moich rodaków.
          Przecież TYLKO
          > złodzieje i oszuści ŚWIADOMIE wybierają takich samych jak oni.
          Pozostałe 75%
          > ma to wszystko w głębokim poważaniu.
          > Jest jeszcze paru pomyleńców idealistów - wariatów w domu
          wariatów ! Reszta
          > wyjechała i ja też wyjadę jeśli...............
          >
          > ...........................................................
          wybiorą leppera na
          > PREZYDENTA !!!
          >
          > Albo......PW

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          Na lepszego to trzeba sobie zasluzyc.
          Amerykanie moga miec Busha to my Lepera.
          Kazdy ma takiego durnia za prezydenta jakiego sobie wybierze.
          >
          >
    • Gość: Kozakmaster Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: 217.97.133.* 09.12.03, 14:59
      Lepper??? Lepper przywódcą narodu!!!
    • Gość: :( Lepperiada trwa... IP: *.lublin.ws 09.12.03, 15:00
      To naprawde zenujace,on zamiast w komisji powinien siedziec w
      wiezieniu.Jak mozna popierac jego kandydature?
    • Gość: myślący Błochowiak, Beger, Lepper, Boże za co nas karzesz ??? IP: *.uml.lodz.pl 09.12.03, 15:06
      .
    • Gość: grzesio usa Re: Leeper kandydatem Samoobrony do komisji śledc IP: *.ny325.east.verizon.net 09.12.03, 15:06
      Towarzysze wykreowali Leppera wiec dlaczego maja go nie poprzec
      przy wejsciu do komisji. Moze towarzysz marszalek Borowski (syn
      towarzysza Aron Bermana)pojdzie po rozum do glowy i wykopie
      Leppera bo jak kazdy wie miejsce Leppera jest w chlewie.
    • Gość: wiktor BŁOCHOWIAK, BEGER, LEPER, HOJARSKA, ŁYŻWIŃSCY, ŁAPIŃSK IP: *.uml.lodz.pl 09.12.03, 15:07
      dlaczego nas to spotyka ??????
      • Gość: kokos DLACZEGO MY ?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:26
        to kara za nasze grzechy - krzywe zwierciadło w którym SAMI się oglądamy.

A SLD ŚMIERDZI KOSTNICĄ popierając leppera - już głębiej w szambo wleźć nie
        można.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka