fredericus 18.06.09, 23:27 Ożesz...to na razie tylko wiadomość medialna.Ale jeżeli to prawda? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6735017,Zatrzymany_za_posiadanie_narkotykow_Atamanczuk_zostanie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post I właściwie facet ma rację. 18.06.09, 23:37 "Przemyślałem wszystko i doszedłem do wniosku, że nie mogę zawieść swoich wyborców." Ludzie go wybrali, a podpisane oświadczenie jest tyle warte co weksle w Samoobronie czyli nic. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: I właściwie facet ma rację. 18.06.09, 23:40 trzymilionowy.post napisał: > "Przemyślałem wszystko i doszedłem do wniosku, że nie mogę zawieść swoich wybor > ców." Ale co on przemyślał? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: I właściwie facet ma rację. 18.06.09, 23:44 Że powinien zwalczać restrykcyjne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: I właściwie facet ma rację. 18.06.09, 23:46 Że woli dostawać dietę niż nie dostawać, a kadencja jeszcze trochę potrwa :-) Ten zarzut mu postawiony w kwestii posiadania małej ilości trawki jest moim zdaniek komiczny i wynika z naszego złego prawa. Wiadomo, że on go nie zmieni i dla jaj oraz kasy tam idzie pokazuje też absurd idiotycznego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: I właściwie facet ma rację. 19.06.09, 05:22 To, ze dal sie zatrzymac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: I właściwie facet ma rację. 19.06.09, 08:41 who.is.who napisał: > To, ze dal sie zatrzymac ;-) Tzn. mógł dać się zatrzymać lecz wcześniej połknąć co trzeba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: I właściwie facet ma rację. 19.06.09, 16:07 Nie bylbym taki pewny! Odstawiliby go do pana pRezydenta, a ten - po doswiadczeniach z niejakim Pilka - bezblednie wykrywa nacpanych! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Sami swoi 19.06.09, 16:17 Jeśli ktoś się śmiał z widma POPISu, to właśnie ma potwierdzenie, że to nie żart. Odpowiedz Link Zgłoś