sldubek 26.06.09, 15:34 Rostowski bedzie okradal samotne matki. Ciec w resortach nie bedzie. By sie zylo Tuskowi lepiej!!! www.dziennik.pl/gospodarka/article405854/Minister_zabierze_miliard_samotnym_matkom.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sldubek Re:A dlaczego ja mam dokładac samotnym matką? 26.06.09, 15:44 A dlaczego ja mam dokladac nierobom i darmozjadom w resortach PO i leniwych biurokratom z PO ???? Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re:A dlaczego ja mam dokładac samotnym matką? 26.06.09, 15:51 a jak by te nieroby i darmozjady były z PiS-u, LPR, SO lub z SLD to dokładałbyś do nich z radością. nie kompromituj się. czas zrewidować państwowe rozdawnictwo w tym również oczywiście odchudzić biurokrację o 60-80%, wywalić bzdurne przepisy i biurwy zajmujące się głównie plotkami i piciem herbaty na koszt tych którzy faktycznie coś robią. każda sprzątaczka jest osobą bardziej przydatną gospodarce niż urzędas dzierżący w ręku "magiczną" pieczątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Rostowski a samotne matki 26.06.09, 17:51 To w Polsce większość ojców wymarła,czy mamy wielotysięczny przypadek dzieworództwa?A może czas najwyższy tatusiów plemnikodawców,bo nic więcej potomstwu nie dają zagonić do utrzymywania swojego potomstwa.Płacisz za rozrywkę,kino,mecz,koncert to płać i za dzieci.Była przyjemność?To płać. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Rostowski a samotne matki 26.06.09, 19:40 > utrzymywania swojego potomstwa.Płacisz za rozrywkę,kino,mecz,koncert > to płać i za dzieci.Była przyjemność?To płać. Ale czemu to ma nie dotyczyć mężów pracownic najemnych, a tylko mężów samozatrudnionych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: Rostowski a samotne matki 26.06.09, 22:44 Rostowski niech się dobierze do sakiewek proboszczów ,maharadżów zwanych dla niepoznaki biskupami itp ojcom malwersantom Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Vicek to prawdziwy liberał z PO 26.06.09, 23:19 Okrada najbiedniejzych, tak jak wzorowy Platfus zawsze powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi okradanie nedzarzy , dawanie ich kasy miliarerom 27.06.09, 09:18 to esencja kapitaklizmu, ktory zaistaliowaly w PL mafijne solidaruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Rostowski z rodziny Rostchildow :) 27.06.09, 02:53 to by sporo tlumaczylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mondry-tusek Re: Rostowski z rodziny Rostchildow? 27.06.09, 07:30 Ale on coś tak rosyjskim akcentem zaciąga. Dziwny jest ten jego język. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: Rostowski z rodziny Rostchildow :) 27.06.09, 09:19 w kazdym razie z rodzimy zlodziei... Odpowiedz Link Zgłoś