Dodaj do ulubionych

Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!!

23.12.03, 10:49
info.onet.pl/846008,12,item.html
- Nie potrzebny nam żaden Husajn ani Bin laden sami się wystrzelamy na
terytorium wroga...to zdarzenie zasługuje na uznanie kompromitację roku
szkoda tylko że w tym wszystkim zginął niewiny człowiek... mnie ręcę
opadają... brak słów!
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 11:02
      i znowu udało ci się pokazać swoją mizerię umysłową i uczuciową.
      niczego już nie potrafisz uszanować.nawet tragicznej śmierci polskiego
      żołnierza.
      jesteś obrzydliwy.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 11:14
        venus99 napisał:

> i znowu udało ci się pokazać swoją mizerię umysłową i uczuciową.
        > niczego już nie potrafisz uszanować.nawet tragicznej śmierci polskiego
        > żołnierza.
        > jesteś obrzydliwy.

- chciałeś to przemilczeć? śmierć tragiczna i dodatku w wyjatkowo głuoich
        okolicznościach miała ona miejsce..idę o zakład że gdybys tyb tam był i to ty
        bys czyścił tę broń to efekt byłby ten sam...
        • venus99 Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 11:34
          durniu,o komentarz chodzi a nie o fakt.
          ciągle musisz okazywać swoje mierne kwalifikacje umysłowe?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 11:47
            venus99 napisał:

> durniu,o komentarz chodzi a nie o fakt.
            > ciągle musisz okazywać swoje mierne kwalifikacje umysłowe?

-m zadzrościsz mi? jeśli moje są mierne to w takim razie twoje kwalifikcaje
            umysłowe są ŻADNE!
            • venus99 Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 11:54
              oszołku,a co z argumentami?
              skąd u ciebie taka kompletna mizeria umysłowa?
              od kogo nabyłes?
              czyżby po por.Dubie?
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 12:03
                venus99 napisał:

> oszołku,a co z argumentami?
                > skąd u ciebie taka kompletna mizeria umysłowa?
                > od kogo nabyłes?
                > czyżby po por.Dubie?

-od ciebie!!!! tyś jest w swej głupocie mistrz nad mistrze!
                • venus99 Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 12:06
                  oszoł,nie wiedziałem,że mam taki wpływ na ciebie ale gdyby to była prawda to az
                  tyle osób nie pisałoby na tym (i innych forach) że jestes nieskończonym idiotą.
                  ale nie martw sie.tacy tez żyja.
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 12:09
                    venus99 napisał:

> oszoł,nie wiedziałem,że mam taki wpływ na ciebie ale gdyby to była prawda to
                    az
                    >
                    > tyle osób nie pisałoby na tym (i innych forach) że jestes nieskończonym
                    idiotą.
                    > ale nie martw sie.tacy tez żyja.

-a kto tak pisze? przecież większość tych innych to są twoje wcielenia! a teraz
                    jeśli łaska wracaj do tematu..powiem wprost szkoda że tym nieszczczęśnikiem nie
                    okazałeś się ty...
                    • venus99 Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 13:32
                      widzisz,wiedziałem,że mam do czynienia z rydzykowym katolikiem ze względu na
                      nieprzebrane dowody twojej prawdziwie katolickiej miłości do bliźniego.
                      lubię cię oszoł za twoją głupotę i fanatyzm jaki ciągle demonstrujesz.
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 15:08
                        venus99 napisał:

> widzisz,wiedziałem,że mam do czynienia z rydzykowym katolikiem ze względu na
                        > nieprzebrane dowody twojej prawdziwie katolickiej miłości do bliźniego.
                        > lubię cię oszoł za twoją głupotę i fanatyzm jaki ciągle demonstrujesz.

-jeśli myślisz że tym tekstem mnie obraziłeś to się mylisz bowiem głupsi ode
                        mnie nie są w stanie wyprowadzić mnie z równowagi a na miłosierdzie trzeba
                        sobie zasłużyć!
    • Gość: CGN Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.12.03, 11:16
      Jaki niwinny? Zawodowy morderca - dostal na co zasluzyl.
      Tyle, ze pokarana powinna byc tez reka Kwasa, ktory go tam zaprowadzil...
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 11:28
        Gość portalu: CGN napisał(a):

> Jaki niwinny? Zawodowy morderca - dostal na co zasluzyl.
        > Tyle, ze pokarana powinna byc tez reka Kwasa, ktory go tam zaprowadzil...

-jeśli ten zołnierz pojechal do Iraku bo szukal przygód to nie żal mi go ale
        wtdaje mi się że on pojechał bo alternatywą wobec wyjazdu byłoby wylądowanie na
        bezrobociu...
        • Gość: CGN Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.12.03, 11:38
          A usprawiedliwisz np. prostytutke albo wlasciela burdelu (agencji
          towarzyskiej), jak oni tez maja alternatywe: kurestwo albo bezrobocie?
          Usprawiedliwisz zlodzieja ze kradnie, bo nie moze znalezc uczciwej pracy?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 11:49

> A usprawiedliwisz np. prostytutke albo wlasciela burdelu (agencji
            > towarzyskiej), jak oni tez maja alternatywe: kurestwo albo bezrobocie?
            > Usprawiedliwisz zlodzieja ze kradnie, bo nie moze znalezc uczciwej pracy?

- usprawiedliwiam ale to wcale nie znaczy ze rozgrzeszam.. zyczę ci byś nigdy
            nie musiał w swoim życiu dokonywać takich wyborów
            • Gość: CGN Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.12.03, 11:52
              O: usprawiedliwiam ale to wcale nie znaczy ze rozgrzeszam.. zyczę ci byś nigdy
              nie musiał w swoim życiu dokonywać takich wyborów
              C: OK. Ja tez usprawiedliwiam podobne poczynania, ale nie kiedy czlowiek
              zostaje zawodowym morderca, chocby w mundurze polskiego najemnika w Iraku... :(
              Lepiej gdyby ow zolnierz zostal meska qurva (przed AIDSem bronia kondony, a
              trudno sie cywilom irackim obronic przed czolgami i samolotami najezdzcy)...
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 11:56

> O: usprawiedliwiam ale to wcale nie znaczy ze rozgrzeszam.. zyczę ci byś
                nigdy
                > nie musiał w swoim życiu dokonywać takich wyborów
                > C: OK. Ja tez usprawiedliwiam podobne poczynania, ale nie kiedy czlowiek
                > zostaje zawodowym morderca, chocby w mundurze polskiego najemnika w Iraku... :
                (
                > Lepiej gdyby ow zolnierz zostal meska qurva (przed AIDSem bronia kondony, a
                > trudno sie cywilom irackim obronic przed czolgami i samolotami najezdzcy)...

-condomy bronią przezd AIDS? bzdura! Jak można mówić coś takiego podczas gdy
                sami producenci tego mówią iż ta guma nie chroni w 100% przed
                niechcianą ...ciążą (1 przypadek na sto)..jeśli istnieje ryzyko zajścia w ciążę
                mimo prezerwatywy (fakt ze bardzo nikłe) to tym bardziej większe jest ryzyko
                złapania AIDS! a co do wosjk polskich w Iraku powinny być natychmiast wycofane!
                I przeszkolone w zakresie obchodzeniem sie z bronią w czasie jeggo konserwacji
                czyszczenia itd
                • Gość: CGN Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.12.03, 12:14
                  -condomy bronią przezd AIDS? bzdura! Jak można mówić coś takiego podczas gdy
                  sami producenci tego mówią iż ta guma nie chroni w 100% przed
                  niechcianą ...ciążą (1 przypadek na sto)..jeśli istnieje ryzyko zajścia w ciążę
                  mimo prezerwatywy (fakt ze bardzo nikłe) to tym bardziej większe jest ryzyko
                  złapania AIDS!
                  C: Nic nie chroni na 100%. Dziewica moze byc zgwalcona, ksiadz skuszony przez
                  Szatana itp. itd. AIDSem mozna sie zas zarazic nie tylko przez stosunek
                  plciowy...

- a co do wosjk polskich w Iraku powinny być natychmiast wycofane!
                  C: Tu zgoda na 100%! :)

- I przeszkolone w zakresie obchodzeniem sie z bronią w czasie jeggo
                  konserwacji czyszczenia itd
                  C: Po co? Nie lepiej, jak sie sami pozabijaja, ci najemnicy w sluzbie syjonizmu
                  i amerykanskiego imperializmu?
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 12:16

> -condomy bronią przezd AIDS? bzdura! Jak można mówić coś takiego podczas gdy
                    > sami producenci tego mówią iż ta guma nie chroni w 100% przed
                    > niechcianą ...ciążą (1 przypadek na sto)..jeśli istnieje ryzyko zajścia w
                    ciążę
                    > mimo prezerwatywy (fakt ze bardzo nikłe) to tym bardziej większe jest ryzyko
                    > złapania AIDS!
                    > C: Nic nie chroni na 100%. Dziewica moze byc zgwalcona, ksiadz skuszony przez
                    > Szatana itp. itd. AIDSem mozna sie zas zarazic nie tylko przez stosunek
                    > plciowy...
                    >
                    > - a co do wosjk polskich w Iraku powinny być natychmiast wycofane!
                    > C: Tu zgoda na 100%! :)
                    >
                    > - I przeszkolone w zakresie obchodzeniem sie z bronią w czasie jeggo
                    > konserwacji czyszczenia itd
                    > C: Po co? Nie lepiej, jak sie sami pozabijaja, ci najemnicy w sluzbie
                    syjonizmu
                    >
                    > i amerykanskiego imperializmu?

- nie ale gdybyś byl bezrobotny to za lepsze rozwiązanie uznałbys wyjazd do
                    Iraku nawet w charakterze okupanta...
                    • Gość: CGN Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.12.03, 12:45
                      Nie sadze. Wolalbym inne, bardziej honorowe zajecie!
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 20:28

> Nie sadze. Wolalbym inne, bardziej honorowe zajecie!

- prawdziwy z ciebie ideowiec..podziwiam cię..zdrowych wesołych świąt! Takich
                        ludzi jak ty Polsce potrzeba!
    • oszolom.z.radia.maryja Kupczyk, Wasilewski..kto następny? 23.12.03, 12:15
      Tfu! odpukuje to w niemalowane drewno..puk puk!
      • Gość: 08/15 Re: Kupczyk, Wasilewski..kto następny? IP: *.it-net.pl 23.12.03, 12:51
        a odróżniasz śmierć w wyniku ataku wroga od śmierci w wyniku wypadku przy
        czyszczeniu broni? W Polsce każdego roku zdarzają się takie wypadki, czy to
        znaczy, że nalezy wogóle zlikwidowac wojsko? A jak jakiegoś żołnierza w Iraku
        potrąci samochód, to też uznasz, że to powód do wycofania naszych wojsk? A może
        do zakazu używania samochodów?
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Kupczyk, Wasilewski..kto następny? 23.12.03, 13:11
          Gość portalu: 08/15 napisał(a):

> a odróżniasz śmierć w wyniku ataku wroga od śmierci w wyniku wypadku przy
          > czyszczeniu broni? W Polsce każdego roku zdarzają się takie wypadki, czy to
          > znaczy, że nalezy wogóle zlikwidowac wojsko? A jak jakiegoś żołnierza w Iraku
          > potrąci samochód, to też uznasz, że to powód do wycofania naszych wojsk? A
          może
          >
          > do zakazu używania samochodów?

-masz rację tylko że u naso takie wypadki zdarzają się dosć często...
          Amerykanin przed czyszczeniem broni musi oddać strzały w scianę albo w ziemię
          w piasek.. nasi tego nie robią..a powinni!
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! 23.12.03, 16:33
      rodzina ma przerąbane święta. Chłopak miał zaledwie 20 lat a więc 4 lata mniej
      ode mnie...straszne...
    • Gość: Jakow Re: Następny zabity polski żołnierz w Iraku!!! IP: 212.21.228.* 24.12.03, 00:29
      Jeste jeszcze sprawiedliwosc na tym swiecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka