bu.2m 24.07.09, 13:49 www.tvn24.pl/-1,1611327,0,1,konczy-sie-nam-kasa-z-unii,wiadomosc.html Powinna płonąć jak pochodnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 24.07.09, 13:50 Ciekawe, kto z kaczystów będzie teraz odwracał kota ogonem w worku, tłumacząc tamte teksty Gęsickiej ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
bu.2m Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 24.07.09, 13:51 Dadzą przed kamery JOJO a ten zabredzi tak jak w przypadku Nelly, że ta pani do PiSu nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
drugirainman Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 24.07.09, 13:52 ona nie ma wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 24.07.09, 16:38 drugirainman napisał: > ona nie ma wstydu Odkąd spiździała! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 24.07.09, 14:22 ave.duce napisała: > Ciekawe, kto z kaczystów będzie teraz odwracał kota ogonem w worku, tłumacząc > tamte teksty Gęsickiej ;) > > :p Forumowe pisiorki mowia, ze forsa na lody poszla :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Przewrotne babsko! 24.07.09, 13:57 W PiSdziackich spotach z przed kilku miesięcy martwiła się, że nie zdążymy wydać unijnej kasy:) Pomyśleć, że kiedyś uważałem ją za jedną z nielicznych, sensownych osób w śród kaczystów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Przewrotne babsko! 24.07.09, 14:35 Też zrobiłam ten błąd (i co do Kluzik-Rostkowskiej, choć i tak bliżej mi do niej niż do Radziszewskiej) :( :p Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Przewrotne babsko! 24.07.09, 14:54 Byc może popełniam błąd, ale Rostowską traktuję do dziś poważnie. Jakoś tak, jeszcze mi nie podpadła i wśród paprotek jest najbardziej z boku. Chyba zdaje sobie sprawę z szydery, w którą wpadła. Bo Natalka, to odlot kompletny:) Pani statystyk (gro życia zawodowego) pouczająca ekonomistów:))) Takie, to PiSdziackie kino:) ave.duce napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Przewrotne babsko! 24.07.09, 16:42 No to mamy tak samo. A co n/t Radziszewskiej sądzicie, kolego Dupetku? Nie śpiesz się z odpowiedzią, bo znikam na kilka godzin na dobre, a potem > będę zaglądać :))) :p Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Przewrotne babsko! 16.11.09, 14:33 dupetek napisał: > Byc może popełniam błąd, ale Rostowską traktuję do dziś poważnie. Jakoś tak, > jeszcze mi nie podpadła i wśród paprotek jest najbardziej z boku Moim skromnym zdaniem popełniasz duży błąd. Każde wystąpienie publiczne pani K-R przebiega według jednego schematu - myśmy wszystko przygotowali, zostawiliśmy dla PO pełne szuflady gotowych projektó, a oni ich nie chcą realizować. A jak już coś zrobią, to nie chcą przyznać, że to nasze. Ten sam schemat eksploatuje zresztą pani Jakubiak Ela. A sięgając wstecz - pani KR była pierwszą zastępczynią w resorcie nieodżałowanej minister Kalaty i przez pół kadencji przesiedziała cichutko jaj mysz pod miotłą, żeby broń Boże nie urazić swojej szefowej, bo to mogło zagrozić koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Przewrotne babsko! 16.11.09, 14:34 o sorry - jakoś tak nie spojrzałem, że to leciwy już wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.zabanowany Jej wstyd został w szatni siedziby PiSu. 24.07.09, 14:38 bu.2m napisał: > www.tvn24.pl/-1,1611327,0,1,konczy-sie-nam-kasa-z-unii,wiadomosc.html > Powinna płonąć jak pochodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 24.07.09, 15:52 a gdzie jest lista tych inwestycji ? podaj link ... nie podasz.. a to szkoda... bienkowska zabrala 480 mln zl Podkarpaciu na waly powodziowe - efekt powodz ze stratami na ponad 1mld / juz za to powinna dostac tr. stanu/ zbiornik retencyjny na wisloce skreslony z realizacji, zbiornik retencyjny w kotl.klodzkiej nie uwzgl. w planach ... wystarczy ? czy za trudne dla POlglowkow . Racja Gesickiej dalej na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
semionkolcow Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 24.07.09, 19:48 Gęsicka to taka light odmiana Wróbel czy Kempy Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: Bienkowska właśnie spala się ze wstydu 25.07.09, 13:47 Fundusze z UE. Czas się niepokoić Konrad Niklewicz 2009-06-27, ostatnia aktualizacja 2009-06-26 21:14 Do końca września użyjemy lwią część z 16,8 mld zł unijnych funduszy planowanych na ten rok - obiecał rząd. W marcu. Do dziś wydano mniej niż 4 mld -tylko Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Perełki z dzisiejszego wystapienia naszej gwiazdy 16.11.09, 14:20 "Rząd podpisuje kontrakty na płatne odcinki autostrad, a niewymieniane zbutwiałe podkłady kolejowe powodują zmniejszenie średniej prędkości pociągów" [cytat niedokładny, ale naprawdę było to jedno zdanie ;) ] "Pytanie: Jak ocenia Pani ugodę z Eureko w sprawie PZU" Odpowiedź: Donald Tusk wszystko podporządkowuje swojej kampanii prezydenckiej" Normalnie Radio Erewań ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 16.11.09, 14:24 Dziś na konferencji prasowej nadal twierdziła, że słabo nam idzie wykorzystywanie środków unijnych! Nie dosłuchałam do końca, nie byłam w stanie, nie dało się. Czy ta baba ma choć odrobinę godności? Czy musi tak kłamać w żywe oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 16.11.09, 14:33 od poczatku 2009 Polska podobnie jak trzy najbiedniejsze kraje UE / , lotwa,bulgaria,rumunia/ doplaca wiecej do UE niz otrzymuje -ewidentny i niezaprzeczalny sukces PO tusk z bienkowska i calym sztabem dupkow do dymisji i przed trybunal stanu Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 16.11.09, 14:35 Bzdury pleciesz jak każdy pisdak. Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: Gęsicka właśnie spala się ze wstydu 16.11.09, 16:46 to jest prawda ,niestety ,rozumiem ze za trudna dla platfusich POmiotow rzad PO do dymisji - i przed Trybunal Stanu Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Łże rząd Tuska nt wykorzystania środków unijnych 16.11.09, 20:54 etta2 napisała: Nie dosłuchałam do końca, nie byłam w stanie, nie dało się. Czy ta baba ma choć odrobinę godności? Czy musi tak kłamać w żywe oczy? ---> Dlaczego nie potrafią przedstawić kompleksowo na co te pieniądze poszły? A może głównie na doradztwo, jak doradzać, by doradcy dobrze doradzali kandydatom na doradców, odnośnie wykorzystania środków unijnych? Z reklam np. Krzyżowej i "ściany wschodniej" widać wyraźnie, że głównym ich celem była promocja twarzy PO a nie przedsięwzięć gospodarczych lub społecznych. Kto zna autorów? Przecież to przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: Łże rząd Tuska nt wykorzystania środków unijn 17.11.09, 13:13 łze , jak PO od momentu ekspose Tuska- wczoraj ogladalem tasiemcowy wywiad Bienkowskiej z Paradowską w Superstacji - podobno wykorzystano 103% dotacji - dwa dni temu wywiad z europosem - i stwierdzenie ze POlska doplaca do Unii ,we wrzesniu nawet GWprawda ostrzega ze na , 16 mld Polska wykorzystala zaledwie 3,8 - w trzy m-ce bienkowska wyczarowala 12mld zl ? jaki jest prawda w tych bzdurnym systemie informacji , liczy sie to co zamierzamy wydac czy to co wydalismy na konkretne zrealizowane inwestycje -jesli to ostatnie -to gdzie one są? a jesli przydzielono kase na wielkie plany bienkowskiej to gdzie ta kasa jest? na kontach inwestorow ? Odpowiedz Link Zgłoś