jola.iza1 15.08.09, 18:57 Przykro mi, że kobiety, ale?? Co ci urzędnicy zrobili..??? Te stanowiska należy zlikwidować!! Panie phemierze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
docteur.ravic Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 19:00 jola.iza1 napisała: > Przykro mi, że kobiety, ale?? > Co ci urzędnicy zrobili..??? > Te stanowiska należy zlikwidować!! > > Panie phemierze?? Glosowałeś na PO?? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 19:43 Zrób przegląd w Pałacu, tam wszystkie odpadki ostatnich 4 lat znajdziesz. Cos się uczepiła "phemiera"? Dostała takiej manii, że chce tylko...od pHemiera? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 19:45 Premier daje(posady)tylko swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:05 zoil44elwer napisał: > Premier daje(posady)tylko swoim. A prezydent cudzym? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:09 Oba dwa po tych samych fałszywych pieniądzach. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:19 I kto to mówi? Ten, co by jaja dał sobie uciąć dla kasy? "Gierkowski górnik", hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:37 etta2 napisała: > I kto to mówi? Ten, co by jaja dał sobie uciąć dla kasy? "Gierkowski > górnik", hahahaha. Wiele się o nim naczytałem, ale wierzyć mi się nie chciało, że za to nienawidzi Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:42 Tylko niektórych Polaków,szczególnie tych z partii liberałów-aferałów(UW-KLD-PO) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:46 zoil44elwer napisał: > Tylko niektórych Polaków,szczególnie tych z partii liberałów- aferałów(UW-KLD-PO > ) A dlaczego akurat ich? Ja też ich nie lubię, ale szanuję demokratyczny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:24 Julka przejdzie do historii jako żarliwa choć bezskuteczna śledczy szukająca zbrodni PIS-u,w czym nawet dorsz jej nie pomógł,choć do końca nie wiadomo czy to głupota czy zacietrzewienie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:39 bodo.2 napisał: > Julka przejdzie do historii jako żarliwa choć bezskuteczna śledczy szukająca > zbrodni PIS-u,w czym nawet dorsz jej nie pomógł,choć do końca nie wiadomo czy t > o > głupota czy zacietrzewienie Julka do historii przejdzie raczej za swój strych, niż za dorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:16 Radziszewska, Pitera, Czuma, Hall, Vincent. Same miernoty, mi się to kojarzy z kompetencją ministrów z Samoobrony/LPR/PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:23 Napieralski rozwali to towarzycho:) Ech, zakłamana PiSdziacko-LSDowska przewrotność! antyprawak napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:28 To już Platusowo-PISdzielska logika, której ja nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:25 Jasne, twoje aŁtorytety to Miller, Kwach i ich przydupasy. Wybitne umysły RP, że o tych wczesniejszych gierkach nie wspomnę. Że też ci nie wstyd wystawiać komuszego nochala.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:39 Komuchy pogrzebane już w 89 póżniej dwukrotnie wygrali wybory parlamentarne.W przeciwieństwie do prawaków wcale nie zmieniając szyldów i twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:43 zoil44elwer napisał: > Komuchy pogrzebane już w 89 póżniej dwukrotnie wygrali wybory parlamentarne.W > przeciwieństwie do prawaków wcale nie zmieniając szyldów i twarzy. To prawda. Podobnie jak Kwaśniewski dwukrotnie wygrywał wybory prezydenckie, w tym raz w pierwszej turze, Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:44 niedościgniony wzór kobiecej figlarności,godny POwialania,tylko który tam się zdecyduje na pomoc w prokreacji?może Niesioł,ależ to była by Chimera ,Cud nie z tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 20:59 Prof Niesiołowski lepi się do posłanki dr Muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Radziszewska, Pitera?? 15.08.09, 21:03 za wysokie progi,tamte by nie żałowały Odpowiedz Link Zgłoś