usatysfakjonowany 19.08.09, 18:30 i jak wyglądają ci co stali murem za Skrzypczakiem ? np taki Szczygło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych.o Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 18:37 Jeneral doszedl do wniosku, ze z pijanym presydetem nie dogada sie wiec musial przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
usatysfakjonowany Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 18:39 rozkaz wykonał wobec PISu w pijanym widzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 18:42 Nie zadawaj takich pytań, bo "szczygły" są poza wszelkimi cywilizacyjnymi normami współżycia. Przecież to szczygieł urządził totalną awanturę, gdy nasi żołnierze ubili paru Talibów, kazał aresztować jak bandziorów, pewnie lepiej się czuje, jak Talibowie ubiją naszego.....Dziś tuski odkręcają sprawę, by żołnierze nie bali się strzelania do wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 18:54 > Nie zadawaj takich pytań, bo "szczygły" są poza wszelkimi > cywilizacyjnymi normami współżycia. Przecież to szczygieł urządził > totalną awanturę, gdy nasi żołnierze ubili paru Talibów, kazał > aresztować jak bandziorów, pewnie lepiej się czuje, jak Talibowie > ubiją naszego Można winę zwalić na PO i już słupki rosną. Ciemny lud wszystko kupi. :( Odpowiedz Link Zgłoś
usatysfakjonowany Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 18:55 dewiza -byle zaszkodzić Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 18:52 Typowo PiSdziacka akcja:( Raban i awantura, a gdy kurz opadnie okazuje się, że wszystko cacy. Ten, to chociaż przeprosił! Przyznaję, że ja również w pewnym momencie dałem się zwieść Skrzypczakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
usatysfakjonowany Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 20:14 do robienia wrzawy -pierwsi Odpowiedz Link Zgłoś
masuma PISowski generał przeprasza? Panie też? 19.08.09, 21:05 Po przeczytaniu tego artykułu zastanawiam się, CO taki facet robi na TAKIM stanowisku?! www.nie.com.pl/art20506.htm Polski Profumo Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: PISowski generał przeprasza? Panie też? 19.08.09, 21:09 Po kilku tygodniach zadzwoniłam do jego, byłam przekonana, byłej żony, myślałam, że jest u dzieci – mówi S. – Powiedziałam, że wkrótce planujemy ślub, a ona mi na to, że Skrzypczak nigdy się nie rozwiódł. Że nie jestem pierwsza, której obiecuje małżeństwo. Podała nazwiska innych, numery telefonów... Wrócił, jak obiecał. Przeprosił, że musiał pojechać do dzieci. Bez mrugnięcia okiem zapewniał, że jest rozwiedziony. Iwona zażądała, aby pokazał orzeczenie o rozwodzie. Powiedział, że ma schowane w sejfie. Dała mu tydzień, aby je przyniósł i pokazał. Nie zrobił tego. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: PISowski generał przeprasza? Panie też? 19.08.09, 21:32 I takiemu sq... powierza się największe tajemnice państwowe?! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Niezły ten generał! 19.08.09, 21:13 Jarek go pewnie wziął żeby posłuchać o przygodach:)))) Nie tylko wojennych:) masuma napisał: > Po przeczytaniu tego artykułu zastanawiam się, > CO taki facet robi na TAKIM stanowisku?! > > www.nie.com.pl/art20506.htm > Polski Profumo< Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 21:33 Który jest pisowski?? Jakoś nie rozumiem, ja, prawnuczka, wnuczka, córka ?? Byłeś w wojsku?? A może tak tylko, po klawiaturze?? W zasadzie nie powinnam pytać, teraz to je prywatne wojsko, oki, zawodowe. Skoro tyle kasy biorą, niech na te wojnę sami sobie kupią różowe okulary przeciwodłamkowe, buty( te z piaskowego Iraku, nijak się mają do kamienistego Afganistanu) I jeszcze niech sobie kupią NAJAJNIKI?? A na koniec, zielone slipki . Piękna, kolorowa armia:( Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: PISowski genarł przeprasza 19.08.09, 21:59 Przepraszać, to może, jak bąka puści w towarzystwie. W wojsku pisze się RAPORT Odpowiedz Link Zgłoś
usatysfakjonowany Re: PISowski genarł przeprasza 20.08.09, 06:43 raport zdał braciom Odpowiedz Link Zgłoś