Dodaj do ulubionych

Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzekł

03.09.09, 20:25
iz więcej do niej nie przyjdzie?
Czy ktoś wie o co poszło? Bo włączyłem na koniec programu?
Obserwuj wątek
    • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:29
      Było grubo - "mam w doopie" - powiedział Gudzowaty wyraźnie podkur...
      • zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:50
        trzecikot napisał:

> Było grubo - "mam w doopie" - powiedział Gudzowaty wyraźnie podkur...

znaczy, ze cham, czy miał rację
        • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:53
          Znaczy, że Olejnik uderzyła w czuły punkt, a jednocześnie z charakterystyczna
          dla niej manierą nie dawała mu szans na wyjaśnienia, kopiąc w kostkę kolejnym
          pytaniem. Też bym się podkur..., ale akurat Gudzowatego mi nie żal.
          • zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:31
            trzecikot napisał:

> Znaczy, że Olejnik uderzyła w czuły punkt, a jednocześnie z charakterystyczna
            > dla niej manierą nie dawała mu szans na wyjaśnienia, kopiąc w kostkę kolejnym
            > pytaniem. Też bym się podkur..., ale akurat Gudzowatego mi nie żal.

Myślę, ze nikomu nie żal.
            No bo zaprosić gościa na biesiadowanie (Oleksy) uchlać go i nagrać to jest
            większe chamstwo niż PiS-dogłowie
            • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:37
              Tutaj akurat się mylisz - nagrania dokonał Kossek - facet na etacie Gudzowatego
              i jednocześnie na etacie specsłużb. Bez wiedzy gospodarza. Gudzowaty stwierdził,
              ze ABW powinna mu oddać ponad półtorej bańki za pomad dwuletnie wynagrodzenie
              Kosska i jeszcze jednego tajniaka z ochrony, bo oni byli podwójnie opłaceni i to
              nie było fair ;)
    • baba53 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:32
      i miał rację gdyż wg jej metody przesłuchania nie moża skończyć jednego
      watku tylko jest sie atakowanym przez bzdurne pytanie blondyny.
      I Jej ciekawość o podsłuchy a facet nie mógł nic do końca powiedzieć
      tylko ckm z pytajnikami zust blodyny !
      ma facet jaja idobrze jej powiedział iz obraźiła go tym zachowaniem !
      Ciekawy gość z ciekawymi sprawami w głowie 1
      • pies_na_czarnych.o Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:35
        baba53 napisała:

> i miał rację gdyż wg jej metod

To po kiego ch.uja tam polazl? Przeciez jej metody sa znane od lat.
        Myslal, ze jakies ulgi dostanie?
    • blue_city [...] 03.09.09, 20:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • m.c.hrabia Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:46
      Starego agenta KGB Monika przycisnęła ,
      toi się w..k..ł.
      Na zadna pytanie nie odpowiedział.
      • fredericus Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:50
        m.c.hrabia napisał:

> Starego agenta KGB Monika przycisnęła ,
        > toi się w..k..ł.
        > Na zadna pytanie nie odpowiedział.

Nie dała mu szansy odpowiedzieć blondyna,kłapała ozorem jak opętana.
        Zresztą jak zwykle.To faktycznie dziennikarskie dno.
      • wyborca2323 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:54
        to ty jestes z KGB, nie dziwne jak sie czyta czasami twoje wpisy
        • m.c.hrabia Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:56
          A ty skąd jesteś? :)))ze stajni gzowatego?
          • pies_na_czarnych.o Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 20:59
            m.c.hrabia napisał:

> A ty skąd jesteś? :)))ze stajni gzowatego?

Pisdactwo stalo sie nagle przyjacielem Guzowatego, a wlasciwie
            przestali sie z tym kryc.
            :pp
            • pies_na_czarnych.o Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:00
              Tantiemy Kaczynskich zagrozone.
            • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:01
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,99811576,99811576,Okazuje_sie_ze_sponsor_SLD.html
              • remez2 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:03
                Zmyślasz. Czemu?
                • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:05
                  Cóż zmyślam?
                  • remez2 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:07
                    trzecikot napisał:

> Cóż zmyślam?
                    Że Aleksander G. jest sponsorem SLD.
                    • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:11
                      Jasne. Zaraz pewnie pojawią się skany dokumentów, że to nie on, tylko jakaś
                      podrzędna spółka, że on nic nie wiedział, ze on nie ma głowy do takich spraw.
                      Spójrz na listę płac w Bartimpeksie i spółkach zależnych. Poza tym tak się
                      składa, że raz byłem w Mariewie i dokładnie pamiętam, kogo tam widziałem
                      uchachanego po pachy. I to mnie nie dziwi. Dziwi mnie natomiast nagłe poparcie
                      licznych tutaj pisiąt dla Gudzowatego. Po raz kolejny nasuwa się wniosek, że
                      podstawową formą propagandy PiS jest wytykanie przeciwnikom swoich własnych przywar.
                      • remez2 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:28
                        Przepraszam ale piszesz nie na temat. Aleksander G. kolaboruje zawsze z
                        aktualną władzą.
                        Nie jest sponsorem SLD.
                        • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:30
                          Ok, masz rację. Były sponsor SLD. Lepiej? Co to zmienia?
                          • remez2 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:42
                            trzecikot napisał:

> Ok, masz rację. Były sponsor SLD. Lepiej?
                            Były sponsor UW, KLD, AWS, SLD, PiS, PO. Teraz prawdziwie.
                            > Co to zmienia?
                            Wiele i obaj o tym wiemy.
                            • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:44
                              forum.gazeta.pl/forum/w,28,99810676,99813051,Re_hle_hle_hleeee_.html?wv.x=2
                • fredericus Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:06
                  remez2 napisał:

> Zmyślasz. Czemu?

Bo to jest dla niego najprostsze.
                  • pies_na_czarnych.o Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:09
                    fredericus napisał:

> remez2 napisał:
                    >
                    > > Zmyślasz. Czemu?
                    >
                    >
                    > Bo to jest dla niego najprostsze.
                    >
                    >

Ja stawiam 10 do 1, ze on jest sponsorem Rodziny Kaczynskich.
                    • remez2 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:11
                      Masz rację.
          • normalnyczlowiek1 Ze stajni a właściwie obory jest POdobne do ciebie 04.09.09, 02:53
            m.c.hrabia napisał: A ty skąd jesteś? :)))ze stajni gzowatego?

---> bydło, o którym wsPOmniał Bartoszewski a Sikorski chciał dorżnąć.
            Przyzwoici ludzie nie są z niczyjej stajni!
        • zapijaczony_ryj_23456789_12345 Tłumaczyłem Ci JUż, ze KGB nie istnieje od kilkun 03.09.09, 21:33
          wyborca2323 napisał:

> to ty jestes z KGB, nie dziwne jak sie czyta czasami twoje wpisy

kilkunastu lat. Wyjmij dziecko rączkę z nocnika!
    • jacekm22 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:12
      O wiele ciekawsza i na innym poziomie ( wyzszym !!) , byla rozmowa
      J.Paradowskiej z A.Kwasniewskim o 20h30 w Superstacji .
      Kwasniewski nie wykluczyl sojuszu SLD z PIS ....
      • trzecikot Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:14
        No to jesteśmy w domu...
        • fredericus Re: PO wski ignorant nie wie nawet jak się pisze 03.09.09, 21:23
          nazwisko dzisiejszego rozmówcy w kropce " nad i" facet nazywa się
          Aleksander Gudzowaty naucz się tej pisowni.
      • remez2 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:31
        jacekm22 napisał:

> O wiele ciekawsza i na innym poziomie ( wyzszym !!) , byla rozmowa
        > J.Paradowskiej z A.Kwasniewskim o 20h30 w Superstacji .
        > Kwasniewski nie wykluczyl sojuszu SLD z PIS ....
        Nawet gdyby został szefem SLD do tego nie dojdzie.
        • pies_na_czarnych.o Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:33
          > Nawet gdyby został szefem SLD do tego nie dojdzie.
          >

Dobry polityk nigdy nie wyklucza sojuszow. Nawet z wrogiem.
        • jola.iza1 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:50
          remez2 napisał:

> jacekm22 napisał:
          >
          > > O wiele ciekawsza i na innym poziomie ( wyzszym !!) , byla rozmowa
          > > J.Paradowskiej z A.Kwasniewskim o 20h30 w Superstacji .
          > > Kwasniewski nie wykluczyl sojuszu SLD z PIS ....
          > Nawet gdyby został szefem SLD do tego nie dojdzie.
          >
          Chcesz nauczyć chłopca bycia w ciąży ??
          • remez2 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:57
            > Chcesz nauczyć chłopca bycia w ciąży ??
            Przyznaję, że .. nie rozumiem.
            • fredericus Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 22:01
              remez2 napisał:

> > Chcesz nauczyć chłopca bycia w ciąży ??
              > Przyznaję, że .. nie rozumiem.

To nic takiego....Twoi adwersarze też nie rozumieją o czym piszą- a pisać
              muszą.......
            • jola.iza1 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 22:06
              remez2 napisał:
              > Przyznaję, że .. nie rozumiem.
              Dobra, inaczej:)
              Chcesz przekazać("nawet gdyby został..") chłopcu, który uważa, że możliwe???
              Ty to wiesz i ja to wiem, ale chłopiec nijak nie zrozumii:)
              • remez2 Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 22:16
                Ok. :-)
    • konto_ehehehe Re: Guzowaty się obraził na MOnikę Olejnik i rzek 03.09.09, 21:34
      zapijaczony_ryj_23456789_12345 napisał:

> iz więcej do niej nie przyjdzie?
      > Czy ktoś wie o co poszło? Bo włączyłem na koniec programu?

ty nie możesz nic smarować bo nie ma tego w serwisie TVN24

wydalo sie że piszesz z daleka aby tylko zalgać polską rzeczywistosć
    • mariner4 Jak lubię Monikę, to 03.09.09, 21:40
      grała nie fair. Zasypywała go pytaniami nie dając odpowiedzieć. Jak zaczynał
      mówić, to ona mu przerywała i zadawała następne.
      M.
      • wyborca2323 Re: Jak lubię Monikę, 04.09.09, 17:56
        wersja oficjalna prawica.net/node/18281
        • oldnick5 Wersja autoryzowana 04.09.09, 18:43
          dzisiejsze-artykuly.netbird.pl/a/20388,1
          • remez2 Re: Wersja autoryzowana 04.09.09, 18:52
            Obawiam się, że jest w tym wiele prawdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka