serocka_opinia 22.12.09, 15:13 Czy polecacie któryś serwis z miasta czy lepiej udać się do W-wy lub Legionowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk.9 Re: Serwis komputerowy 23.12.09, 00:27 straszne ceny w serocku mają za wszystko... Odpowiedz Link
serocka_opinia Re: Serwis komputerowy 23.12.09, 10:34 chodzi o usługi, akcesoria ?? proszę o więcej informacji Odpowiedz Link
kk.9 Re: Serwis komputerowy 23.12.09, 22:48 bardziej chodzi mi o akcesoria, kartę graficzną kupiłem 1.5 razy taniej niż tu, Odpowiedz Link
obserwator_wl Re: Serwis komputerowy 29.12.09, 16:53 moja znajoma chciała bym polecił jej firmę z okolicy do przeinstalowania i skonfigurowania oraz dalszej opieki 15 komputerów ... szczerze to nie wiem czy warto polecać serockie firmy ... R-BIT - cenię sobie usługi tego Pana ale zawsze mają dużo pracy - co innego drugi sklep ten na Pułtuskiej - gdy człowiek pyta jaka może być przyczyna każą przynosić i zapraszają po odbiór - jak się nie wie to przecież nie można świecić oczami przed klientem i zadzwonić do kogoś kto się na tym zna ... no i zostaje jeszcze Pan Wroniak z Borowej Góry - osobiście nie korzystałem z usług ale słyszałem dobre i złe komentarze - polecacie lub odradzacie kogoś ?? chciałbym pomóc znajomej Odpowiedz Link
dorotka0602 Re: Serwis komputerowy 04.01.10, 16:33 Korzystalam kilka razy z usług miłego Pana z Dębe - firma N-COMP Zainteresowanym mogę podac namiary na prv. Pozdrawiam, dorotka0602 Odpowiedz Link
justm33 Re: Serwis komputerowy 05.01.10, 12:46 Nie polecam firmy na Pułtuskiej. Kupiłam u nich komputer i działał jakieś pół roku, potem to już był tylko ciąg napraw i nic. Pracuję na tym komputerze i był to dla mnie olbrzymi kłopot. SZCZERZE ODRADZAM. Natomiast firma R-BIT ( przy Rynku )pomogła mi w kryzysowej sytuacji skutecznie, więc chętnie będę korzystała z ich usług. Odpowiedz Link
obserwator_wl Re: Serwis komputerowy 20.01.10, 12:22 w ostatnim czasie zrobiłem wywiad na mieście wśród znajomych i jestem pewien jednego jeśli miałbym coś serwisować to nie w serocku - chyba że to jakaś mała usterka, zasilacz itp. wiem też, że na pewno nie w Barticomie - zastać właściciela albo kogoś w sklepie jest jak trafić 6 w lotka Odpowiedz Link