Dodaj do ulubionych

Szkoły jazdy.

11.02.11, 10:11
Witajcie,
w najbliższym czasie zamierzam podjąć się zrobienia prawa jazdy. Chciałam się dowiedzieć co sądzicie o serockich ośrodkach szkoleniowych (Gryglas, Magnus)? Czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami? Jak tu jest z praktyką (tj. jazdami) - tzn. czy dużo ćwiczy się na placu, czy jeździ się tylko po Serocku tudzież okolicznych dróżkach? Chciałabym się rzeczywiście czegoś nauczyć (aby nie bać się wyjechać autkiem np. do Warszawy) - czy jest to tu możliwe?
Czy warto korzystać z serockich ośrodków czy może warto skorzystać z jakiejś szkoły np. w Legionowie?

Dzięki za spostrzeżenia smile
Obserwuj wątek
    • tomek7826 Re: Szkoły jazdy. 11.02.11, 16:16
      Witam serdecznie smile
      mogę ci polecić z całą odpowiedzialnością szkołę nauki jazdy "Ruch". Bilbord wisi na budynku obok sklepu nocnego w serocku. Osobą prowadzącą jest nauczyciel z CSP Legionowo. Może widziałaś biały samochód ( Opel Astra) z L jeżdżący po serocku, często na placu OSP w Serocku możesz spotkać jak ćwiczą tam manewry. Najpierw technikę jazdy masz na samochodzie Opel Astra (jest większy niż yaris bądź punto) lecz później przesiadasz się na yaris'kę ewentualnie pandę to jeździ się dużo przyjemniej ponieważ ćwiczyłaś na większym aucie kopertę i inne manewry to potem bez problemu wszystko robisz mniejszym.
      Sam się tam szkoliłem oraz kilku moich znajomych. Wszyscy jesteśmy zadowoleni i uwierz mi nie będziesz żałowała tej decyzji, dobry kierowca z ciebie będzie.
      Chodzą informacje po serocku, że ci od gryglasa są bardzo "natrętni" w stosunku do kobiet, a o MAGNUSIE nie chce się wypowiadać.. kilku znajomych też tam było i BARDZO żałowali..

Dzwoń pod numer 602-728-225
      • annie13 Re: Szkoły jazdy. 12.02.11, 09:17
        Dzięki za inf. smile
        • el.ek Re: Szkoły jazdy. 14.02.11, 11:29
          dla mnie również najlepsza szkoła jazdy to "RUCH" .
          NIe polecam Gryglasa
    • anulka8512 Re: Szkoły jazdy. 14.02.11, 20:10
      Ja również polecam szkołę nauki jazdy "Ruch". Zapisałam się na kurs do Gryglasa, lecz w ostatniej chwili zrezygnowałam i przeniosłam się do szkoły "Ruch" i nie żałuję podjętej decyzji. Instruktor naprawdę świetnie uczy jazdy, a poza tym bardzo sympatyczny.
      • gildia72 Re: Szkoły jazdy. 17.02.11, 14:13
        Podpisuję się obiema rękami - przemiły, profesjonalny, zaangażowany instruktor.
    • bishke Re: Szkoły jazdy. 18.02.11, 15:08
      Na kat. B nie wypowiem się, natomiast robiłem A u Gryglasa. Nie polecam. Jazdy na rozpieprzonej hondzie która miała conajmniej 10 lat i najlepsze czasu już dawno za sobą(przynajmniej ja na takiej jeździłem) - było to w 2009 roku, może się coś zmieniło od tamtej pory.
      • chce_dobrze Re: Szkoły jazdy. 18.02.11, 15:17
        pan z RUCH'u robi też kategorie A
        • tomek7826 Re: Szkoły jazdy. 15.03.11, 20:05
          i jak? gdzie robisz prawko?
          • natalia504 Re: Szkoły jazdy. 16.03.11, 15:30
            A jak wygladaja ceny w szkole "Ruch" bo tez sie zbieram.... smile
            • tomek7826 Re: Szkoły jazdy. 17.03.11, 20:53
              Musisz zadzwonić i się dopytać. Ja 1300 lecz nie żałuję wydanych pieniędzy bo jednak warto było np technika wyprowadzania samochodu z poślizgu (gryglas tego nie ma...) i inne ciekawostki z których napewno będziesz zadowolona
              • di-laila Re: Szkoły jazdy. 18.03.11, 08:29
                mmm, ciekawe, a nie wiesz, czy można sobie wykupić kilka godzin z takich technik?
                ktoś ma namiary na tę szkołę?
                • annie13 Re: Szkoły jazdy. 20.03.11, 12:35
                  mail: ruch.serock@op.pl lub tel: 22 7827747, 602728225
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka