Dodaj do ulubionych

Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji

06.05.11, 00:38
Szanowni Państwo, w związku z tym że nie zgadzam się z treściami publikowanymi na stronach Gazety Wyborczej będącej własnością tej samej firmy, która jest właścicielem tego forum, uprzejmie informuję, że moje informacje o sesjach i komisjach ( poczynając od tych, które odbędą się w maju, info o sesji kwietniowej jeszcze na obydwu forach) będę zamieszczała na serockim forum www.iserock.pl/forumv2/index.php.
Mam nadzieję, że zechcą Państwo zajrzeć na tę stronę, poczytać i zamieścić swoje opinie na pojawiające się tematy.
Serdecznie pozdrawiam. Justyna Matuszewska.
Obserwuj wątek
    • psychomaszyna Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 06.05.11, 08:37
      Tym gorzej dla Pani radnej. Mieszanie wielkiej polityki z lokalną zawsze wychodzi na niekorzyść tych, którzy mieszają.
      A na razie wchodząc na podany link mamy:

Not Found

The requested URL /forumv2/index.php. was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Powodzenia.
      • serock2 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 06.05.11, 08:50
        należny usunąć w podanym adresie ostatnią kropkę po "php", czyli:
        www.iserock.pl/forumv2/index.php
      • gildia72 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 06.05.11, 08:54
        Popieram, też nie bardzo widze sens w takim uzasadnieniu. Bez względu na właścicieli (?) i sympatii politycznych, to forum zdecydowanie zostało wybrane przez społeczność serocką. Jeszcze parę miesięcy temu zaglądałam na reklamowane przez Panią Justynę forum, a tam... cisza i spokój. Po co, więc sztucznie napędzać klientów, skoro ludzie sami wybrali. Jaki związek z treściami tej, czy innej gazety ma miejsce wypowiedzi zwykłych ludzi. Czy teraz wszyscy mamy przenieść się stąd, bo inaczej nie będzie się Pani z nami kontaktowała? A pamiętam deklaracje, że jest Pani bezpartyjna... przed wyborami - najwyraźniej niejednego Pani na to nabrała.
    • serock2 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 06.05.11, 08:48
      Witam! Zamieszczanie przez Panią informacji nt. posiedzeń Rady jest Pani dobrowolną decyzja i za taką musimy być wdzięczni. Natomiast decyzja o przeniesieniu wątku jest moim zdaniem trochę niesprawiedliwa. Nikt z obecnych tu forumowiczów nie promuje treści ukazujących się w Gazecie Wyborczej. Sam serwis też w żaden sposób przy pomocy forum nie promuje swoich materiałów. Z całą pewnością rozpoczęła Pani wpisy na tym forum jeszcze w czasie kampanii wyborczej, gdyż jest to najliczniej odwiedzane przez mieszkańców forum dot. gminy. Co do strony i forum iserock.pl oraz jej twórców mam swoje zdanie, ale to jest najmniej ważne. Istotne jest to, że aktywność mieszkańców jest tam mniejsza. Biorąc pod uwagę, że miasto nie dba o to, aby mieszkańcy mieli źródło informacji o przebiegu sesji, nie ma forum na stronie miasta i tylko jedna osoba z piętnastu członków Radny zechciała przekazywać choćby częściowe informacje, uważam decyzję o przeniesieniu wątku na inne forum za błędną i w konsekwencji prowadzącą do obniżenia aktywności osób biorących udział w dyskusji. Ale to Pani decyzja. Pozdrawiam serdecznie smile
      • mackowy1 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 06.05.11, 09:05
        ja też nie zgadzam się z treściami publikowanymi przez "wybiórczą", nie tylko ze względów politycznych, wiec to akurat jestem w stanie zrozumieć.

Natomiast nie przyszło mi do głowy, żeby traktować to forum jako akceptację dla wydawnictwa GW. Inna kwestia, że - podobnie jak serock2 - mam swoje zdanie na temat właścicieli portalu, na który się Pani przeniosła i niestety tam zaglądać nie będę.

pozostaje więc pożegnać się serdecznie i życzyć powodzenia tak w komunikacji z mieszkańcami, jak w pracy Radnej

pozdrawiam

• aganiok32 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 06.05.11, 12:27
      Pani Justyno. Oczywiście uszanuję Pani wybór, ale mimo wszystko jednak zachęcałabym do pozostania na tym forum.
      Ja również niekoniecznie zgadzam się linią GW, ale muszę przyznać, że forum mają najlepsze wink
      Poza tym forum na ISerock jest martwe i raczej nie wróżę mu sukcesu.

• scot.f Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 07.05.11, 00:24
      Szanuję i popieram Pani decyzję... obiecuję komentować na I-Serock... oczywiście jak będzie mnie temat interesował -smile
      Proszę się nie martwić , te kilka osób ładujące kasę "Adasiowi', to faktycznie nie jest zbyt duże forum. Sam zaglądam tylko z przypadku, choć faktycznie przydałaby się zmiana forum dyskusyjnego na I-Serock.
      Uważam, że jak zawsze wszystko zależy tylko od Nas samych... I-Serock nie jest aktywne? bo my nie jesteśmy aktywni... jak to w życiu bywa. Nie lubimy wysiłku, sama pani doświadczyła...
      Ludzie czują sie nieswojo na Serockim portalu... niby są rozpoznawalni po Ip... tak jak by tu nie byli... Robi to wrażenie tzw."srania we własne gniazdo". Ale oczywiście to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać ...wiadomo, że powodów będzie wiele, a wymówek i usprawiedliwień jeszcze więcej... tylko jak mawiał Św. pamięci JFK...nie pytaj co Serock zrobił dla ciebie, pytaj co Ty zrobiłeś dla Serocka..Pozdrawiam.-smile
      A !, gratulacje za decyzję uruchomienia strony na Fb... tak się złożyło,że trafiłem szukając info, o radnych...
      • mackowy1 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 07.05.11, 08:35
        a może ktoś zrobi jakieś niezależne forum, na którym moglibyśmy dyskutować?
        niestety na iserock sporo osób nie zajrzy ze względów przywołanych wyżej. ja nawet podjąłbym się takiego zadania, ale jak ktoś się orientuje bardziej w temacie zakładania forów, to dajcie znać, chętnie pomogę wink
      • tomik.w Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 11.05.11, 09:15
        Nie czytam GW i nawet za bardzo nie zwróciłem uwagi na to , że to ich forum natomiast to forum w przeciwieństwie do iserock dało się znaleźć. Jest mi obojetne kto jest właścicielem forum. Ważne jest dla mnie, że jest znajdywalne i są tematy które mnie interesują. Mam tylko ?????? co do decyzji Pani radnej i jedno pytanie: Czy przed następnymi wyborami nie przeprosi się Pani z tym forum? Mam nadzieję, że będzie Pani konsekwętna. Mam nadzieję, że nie jest Pani następną "chorągiewką na wietrze". Z racji tego , że jestem nowym mieszkańcem Serocka będę się bacznie przyglądał, żeby wyrobić sobie zdanie i wiedzieć na kogo głosować w następnych wyborach.
        • justm33 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 11.05.11, 11:08
          Tak, będę konsekwentna. Jednak wydaje się, że bycie radną to jednak nie aktywność na jakimkolwiek forum, tylko praca w radzie. Do oceny za 3,5 roku.
          Natomiast co do kolejnych wyborów to kto wie, co będzie... Kto będzie kandydował i czy będzie miał siły? Pierwsza kadencja pozwala czegoś się nauczyć i popróbować jak ta praca smakuje. Kandydowanie do kolejnej to już zupełnie coś innego.
    • marynianka Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 07.05.11, 14:52
      a ja sie zarejestrowałam na nowym forum serockim, trzeba dać mu szansę smile Na forach GW ostatnio same klótnie, banowania i inne historie...
      • justm33 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 10.05.11, 14:09
        Moja decyzja z polityką ma niewiele wspólnego, aż tak wysoko nie sięgam. Po prostu dla zasady, nie popieram, nie muszę.

Jeżeli chodzi o forum, super pomysł, coś nowego, lokalnego, a do tego możemy mieć wpływ na to, jak to będzie wyglądało. Tylko ja też nie mam pojęcia jak to działa i jak się do tego zabrać.

Ponieważ zależy mi na kontakcie z mieszkańcami Serocka póki co zapraszam na iserock, ale również na: www.facebook.com/#!/pages/Justyna-Matuszewska-radna-Rady-Miejskiej-w-Serocku/214441435241153 tam będę zamieszczała różne informacje, nie tylko dotyczące pracy RM, również inne - społeczne, kulturalne itp. To co ciekawe, nowe i być może zainteresuje innych.
    • justm33 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 11.05.11, 11:11
      Sprawa wpisów na temat sesji i komisji jest już tak, czy inaczej, nieaktualna. Na stronie UMiG (bip) pojawiła się zakładka "protokoły". Miłej lektury. Pozdrawiam.
      • aganiok32 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 11.05.11, 11:15
        Brawo!
        • mackowy1 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 21.05.11, 13:31
          gdzieś tu był adres nowego forum, ktoś pamięta?
          bo chyba admin pokasował ;/
          • marynianka Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 21.05.11, 15:55
            Sa dwa:

www.serock.fora.pl/
            www.iserock.pl/forumv2/index.php
            • ppelagia Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 24.05.11, 14:37
              czy to przypadkiem nie jest to forum, na którym było tyle niewybrednych, chamskich tekstów? jeśli tak, to raczej radzę pozostać tutaj... to jest forum niezależne a to drugie raczej nie - tak coś mi się wydaje
              • www.serock.fora.pl Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 24.05.11, 19:46
                jeśli chodzi Ci o związek z iserock.pl, to nie. smile pisałam o tym już wcześniej, że zdecydowałam się założyć tamto forum tylko po to, żeby wszyscy, którzy mieli właśnie jakieś ale do forum na iserock (sama miałam ;p), czy ci, którzy z pewnych względów nie chcieli pisać tutaj (Pani Justyna), mogli się spotkać tam. pomysł zrodził się na tym forum. za bardzo nie orientuję się jeszcze w administracji forów, bo to moja pierwsza próba z, ale próbuję. jesli nie będzie zainteresowania, to skasuję. ale fajnie byłoby, jakby się rozkręciło...

jeśli admin nie skasuje tego posta, to zapraszam.
              • w.iwo Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 26.05.11, 00:31
                witam
                Obserwowałam przez jakiś czas zapał Pani Radnej i podziwiałam za odwagę... słyszałam też głosy w realu, że nie potrwa to długo... ja trzymałam kciuki
                no cóż... ucieczka od wyborców jest poddaniem się, widzę radnych którzy ograniczają się do standardowych działań po miesiącu od wyborów, nie informują innych o problemach i pozostają w marazmie aż do okresu przecinania wstążek wink

oficjalne funkcjonowanie na forum wymaga odwagi, publikując naraża się Pani na niekoniecznie miłe zdania mieszkańców... ale jednak ponieważ forum jest anonimowe pozwala na publikację szczerych wypowiedzi i żali i frustracji... tego nie znajdzie Pani na Facebooku, bo nikt pzry zdrowych zmysłach nie odważy się napisać wprost co mówią ludzie na ulicy, tylko wyśle Pani fotkę z uroczym kotkiem big_grin

na stronach internetowych w zasadzie nie ma mowy o bezstronności i nie tyle wynika to z niechęci czy specjalnych zabiegów, ale z tego że każdy z nas patrzy na pewne problemy subiektywnie... na stronach internetowych wycina się niepochlebne komentarze, na blogach niektóre wiszą kilka sekund...
                na forach wyborczej ma Pani możliwość zakwestionowania pracy moderatorów, napisania skargi na forum o forum, złożenia skargi do administracji, powołania się na regulamin... daje to większą gwarancję wiarygodności wypowiedzi...

co do linków do innych forów... moderator ma określony regulamin którego musi się trzymać... dziwię się, że link do innych forów jeszcze wiszą, ponieważ zwykle musimy je wycinać... dziwi ten fakt? czy jeśli w sklepie mięsnym ktoś powiesi kartkę z reklamą innego sklepu mięsnego : "u mnie słonina taniej" nie zdziwi kogoś jeśli ta reklama będzie wisieć nadal? ;D

w świecie biznesu zwykle strony internetowe zarabiają na reklamach, więc uczciwe byłoby żeby również płaciły za taką reklamę... (moderatorzy na tutejszych forach są społeczni, porządkują za free wink

tak więc jeśli mogę coś dodać, są wyborcy którzy lubią czytać wyborczą, dyskryminowanie ich ze względu określone gusta czytelnicze jest dziwne... przecież nie można w następnej kampanii wyborczej napisać, tylko dla tych co czytają Rzepę wink)))

pisanie i śledzenie komentarzy wymaga czasu i wysiłku, który wydaje się być nie zawsze doceniany, ale zapewniam Panią, że mimo tego ludzie pamiętają, kto próbował ich uświadomić, przekazywać informacje i dyskutować przez te lata pomiędzy kiełbasą wyborczą...

pozdrawiam i życzę siły w spełnianiu marzeń. iw
                • mackowy1 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 26.05.11, 09:29
                  Napisałem dużo, ale coś mnie wywaliło i się post nie zapisał, więc postaram się jeszcze raz - pokrótce.

w.iwo - moim zdaniem oceniasz ludzi po sobie, strasznie tego nie lubię, ale nie nie mnie oceniać.
                  Nie zgadzam się natomiast z żadnym zdaniem z Twojej wypowiedzi, bo jest mocno naciągana.

Każdy ma prawo do własnych wyborów i moim zdaniem decyzja Pani Justyny jest jej prawem. Dla mnie oczywistym jest, że każdy ma swoje poglądy, z którymi reszta nie musi się zgadzać. I jeżeli Pani Justynie z jakichś powodów stanowiska agory, jej publikacje, wydawnictwa są nieprzychylne, nieodpowiednie, to nie można przez to zamykać jej w schematy tchórzostwa i niechęci do wyborców, tym bardziej nietolerancji.

Nie jest niczym dziwnym i nadzwyczajnym, że większość gazet jest ukierunkowana na konkretne poglądy i przychylna pewnym ugrupowaniom politycznym. Jeśli np. ktoś jest przeciwny partiom zmierzającym do legalizacji aborcji, in vitro, czy związków partnerskich, a dana gazeta popiera to stanowisko, to jest rzeczą oczywistą, że nie chcę, nie powinienem, mam prawo - się z tym nie zgadzać. Nie ma tu naprawdę nic niewłaściwego. W moich oczach Pani Justyna swoją decyzją zyskała.

Pani Justyna poza tym nie zniknęła całkowicie z życia wirtualnego wink, tylko przeniosła je na inne płaszczyzny, więc tym bardziej nie rozumiem argumentu o tchórzostwie w stawieniu czoła wypowiedziom internautów.

Inna kwestia, że decyzja, aby funkcjonować w necie, wynika chyba z dobrej woli i zaangażowania Radnej, a nie z obowiązków. Obowiązek, to ma ona siedzieć na sesjach, komisjach i przyjmować interesantów na dyżurach. Dlatego między innymi nie rozliczamy innych radnych za ich bierność w Internecie. (wiec Pani Justyny też nie powinniśmy).

W innych miejscach są na bieżąco relacje z sesji, komisji, czy zapowiedzi tychże wydarzeń, więc tym bardziej Twoje słowa są nietrafione.

Z kwestią forów i kasowania adresów do innych - tez się nie zgodzę, bo sami tutaj wpadliśmy na pomysł założenia jakiegoś ogólnego forum, na którym moglibyśmy się spotkać wszyscy, po to, by proponować zmiany i dyskutować o naszym mieście, a nie po to, żeby kogokolwiek reklamować, czy na tym zarabiać. Ktoś się tego podjął - fajnie. Rozumiem, że są portale, które czerpią z tego zyski, ale w Serocku i innych małych miastach to się raczej nie sprawdza.
                  A zdanie, że moderatorzy tutaj są społeczni i za free porządkują wypowiedzi - wybacz... - śmieszne.

teza o czytelnikach jakiejś gazety i rzekoma dyskryminacja w stosunku do nich, także płytka. Każdy ma prawo decydować o tym, co czyta - jedni wybiórczą, inni Rzepę, a jeszcze inni Uważam rze. Każda z tych gazet jak wspomniałem jest politycznie ukierunkowana, więc wybieram tę, która odpowiada moim poglądom, albo czytam inne, żeby być na bieżąco ze zdaniem opozycji. Nie rozumiem o co halo. Nie sądzę, żebym Pani Justyna pojawiła się na tym forum przed wyborami tylko po to, by zdobyć większą ilość wyborców. Na tym polega i polityka i demokracja, że mamy prawo wybierać tych, których poglądy nam odpowiadają, więc trudno też, żeby np. ktoś z radnych porywał się na zdobycie rzesz o innych - niż jego - przekonaniach, tylko po to, żeby objąć stanowisko. (choć, prawdopodobnie i takie rzeczy mają miejsce). Ale kto mówi o dyskryminacji kogokolwiek? Tez nie czytam wybiórczej, bo mam kiepskie zdanie o niej, ale nie staje to na przeszkodzie, żebym dyskutował z innymi ludźmi, szanował ich i miał do nich sympatię.
                  Więc - naprawdę nie warto oceniać innych po sobie wink

No i na koniec, jak już mówiłem, nieobecność na tym forum nie oznacza nieobecności na innych portalach, więc ciesze się, że mam do wyboru, na którym z nich mogę aktywnie uczestniczyć wink

Wyszło jak mocna obrona Pani Justyny, choć bardziej chodziło mi o to, że nie zgadzam się z twoim zdaniem wink

mniejsza o, pozdrawiam serdecznie wink

• w.iwo Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 26.05.11, 21:32
                    ej Maćkowy, przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, bez emocji i powiedz gdzie tam jest zarzut tchórzostwa... melisa na uspokojenie i czytanie ze zrozumieniem...

dam info w skrócie, żeby było zrozumiałe:
                    1. fantastycznie że P.Justyna pisała tutaj, szacun
                    2. trzymałam za nią kciuki
                    3. docenić trzeba że była na tyle odważna że pisała na tym forum (wiele osób irytuje publikowanie informacji z komisji...)
                    4. dygresja na temat innych form działalności radnych w necie (kontrola, moderacja, wycinanie, możliwość skarg, anonimowość,)
                    5. żal że zrezygnowała
                    6. zdziwienie jeśli chodzi o wytłumaczenie powodów rezygnacji
                    7. nadzieja na to że dalej będzie się kontaktować

jaśniej nie potrafię ;D chyba że w realu
                    • cowkiller Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 27.05.11, 11:40
                      Moi drodzy po co to całe bicie piany,tego typu informacje chcący może uzyskać, jest tam przecież 15 naszych ,,pracowników,, .Ja z przyjemnością przeczytałbym ,to dzięki moim zabiegom , interwencji np posadzono konkretnie to drzewko.Oddzielmy pracę od pijaru.Na poziomie Gminy polityka PARTYJNA powinna być BE.Przed wyborami zadałem uważam istotne pytanie o 8 radnych,intencje tego pytania zostały bardzo żle odczytane,z tego co widzę nawet na tym forum wybrażenia o mocy 1 radnego i jego możliwościach skutecznego załatwienia problemu są delikatnie mówiąc przeceniane.Cenić się powinno także tych co robią a się tym nie chwalą,a może przedewszystkim ich.Życzę nowej radnej dużo załatwionych spraw,choć zastanowiło mnie stwierdzenie , że pierwsze 4 lata będą prawdopodobnie przeznaczone na naukę.Rozmawiajmy nie kłóćmy się , może wtedy z naszego zaangażowani coś będzie.
                      • krolewnasniezkaa Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 27.05.11, 17:22
                        cowkiller napisał:

> Cenić się powinno także tych co robią a się tym nie chwalą,a moż
                        > e przedewszystkim ich.

zgadzam się z tymi słowami!! i to bardzo. Oczywiście pewne sprawy wymagają rozglosu, ale w wielu ten rozgłos jest zbędny. I nie piję tu do nikogo konkretnie, tylko piszę ogólnie. Z tak powszechnym dostepem do internetu każdy właściwie może swoje "zasługi" ogłosić na dużą skalę, ale nie każdy chce. Jeszcze oprócz tego dochodzi kwestia jak to ktoś robi.
                        • serock2 Re: Zmiana miejsca zamieszczania moich informacji 31.07.11, 17:14
                          I jak by to rzec, obawy związane z upadkiem komunikacji pomiędzy Panią Justyną a wyborcami stały się faktem. Nie ma już miejsca gdzie by można było zadawać pytania o tym co na Radzie się dzieje. A miało być inaczej...
                          Na iserock.pl, gdzie swoje posty przeniosła Pani Justyna wiatr hula i to już od maja. Cichuteńko...
                          Na serock.fora.pl też nikt nie zagląda.
                          Rzecz jasna mógłbym iść na dyżur, ale po pierwsze na forum odpowiedź może uzyskać więcej osób, a po drugie nie zawsze mogę.
                          A chciałbym wiedzieć:
                          - czy coś się dzieje w temacie zapewnienia opieki dzieciom do 3 lat w naszej gminie?
                          - czy jest szansa na rozbudowę przedszkola/zwiększenie liczby miejsc?
                          - co dalej z komunikacją w gminie?
                          - jakie są szanse na zmianę lokalizacji Biblioteki Publicznej?
                          Tylko tyle smile
                          • psychomaszyna Pusto wszędzie 31.07.11, 23:08
                            Nawet na Facebooku pustki, a ostatnie posty z końca maja. Wnosząc z obserwacji przebiegu spotkania z posłem Błaszczakiem, które miało miejsce w Serocku i gdzie była Pani Justyna, można przypuszczać, że mogą mieć na to wpływ zbliżające się wybory parlamentarne (oczywiście mogę się mylić).
                            Jestem ciekaw, czy we wrześniu nie nastąpi aktywizacja działalności i komunikacji ze strony Pani Justyny, która będzie chciała nas przekonać, jak jej ugrupowanie polityczne bardzo dba o nas.
                            • fredekzpoczty Re: Pusto wszędzie 01.08.11, 17:51
                              błąd czy celowe wprowadzanie w błąd? na facebooku pojawiły się posty i na iserock wczoraj odpowiedziała na ZADANE pytanie odnosnie planu, poza tym p.Justyna sympatyzuje z PiS lecz nie jest jego członkiem, lecz osoba niezależną (o czym pisała tutaj przed wyborami) a jesli chcemy informacji pytania należy zadawać tam gdzie p.Justyna bywa i udziela na nie odpowiedzi. a na sesjach ostatnio nuuuuuudyyyyyy , może po wakacjach bedzie "ciekawiej"
                              • psychomaszyna Re: Pusto wszędzie 02.08.11, 23:13
                                Po pierwsze napisałem: o ile wiem. Po drugie wystarczy porównać aktywność w Internecie przed końcem maja, a teraz. Jak ktoś nie uznaje tego faktu, to nie ma pola do dyskusji.
                                Czy Pani Justyna jest osobą niezależną od PIS? Nie wierzę.
                                Poza tym struktury PIS w powiecie legionowskim to chory przykład dominacji jednej rodziny. Odrzucające.
                                • johnywalker69 Re: Pusto wszędzie 03.08.11, 16:49
                                  wierzysz czy nie to niema znaczenia, JA WIEM że jest niezależna a Fredek ma rację...
                                  poza tym aktywność jest taka jak pozwala zwykłe życie, bądź jak są sprawy ważne do przekazania...( no chyba że chcesz słuchać o zmianach nazw ulic ), bądź jeśli są zadawane pytania. ale na ile znam Justynę to nigdy nie rzucała sów na wiatr, więc nie będzie tutaj pisała co chyba Ciebie najbardziej boli...
                                  • psychomaszyna Re: Pusto wszędzie 03.08.11, 21:52
                                    Są powody dla których wątpię w Twoją obiektywność. Jeżeli chcesz wiedzieć dlaczego mogę Ci napisać na priv.

A co do braku kogokolwiek na forum, to życie pokaże kto ma rację.
                                    • johnywalker69 Re: Pusto wszędzie 03.08.11, 22:20
                                      ależ to oczywiste że nie jestem obiektywny , i wie to praktycznie każdy stały bywalec forów serockich... natomiast moja "znajomość " i wiedza o p.Justynie daje mi pewność tego co napisałem... nie zmienia to faktu Jej (mojej również) sympatii dla PiS , ale nie przekreśla niezależności od tej formacji... jako administrator masz dostep do moich danych, więc wiesz bez wątpliwości kim jestem , co powinno dać pewność że wiem co piszę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka