Dodaj do ulubionych

Pizzernia DIABOLICA!

08.10.11, 20:01
Widzieliście Reklamę Cyfry + Jedyny taki skąd jesteś? Byłem!

Ja też !Dzień nie zwykły(wolny) sobota po spacerze w naszej pięknej miejscowości na spacerniaku nad wodą widziałem rynek, toaletę z przebieralnią, molo, kostkę brukową,, wodę i zgłodniałem skoro jak mnie najdzie chandra to zamówię pizzę telefonicznie nie! Przecież jestem blisko wejdę . Wchodzę budynek byle jak i byle co nie świadczy o jakości (JADŁEM ŻYJĘ) po prawej konsumenci kończą jeść, po lewej gostek z iTi chyba siedzi przy laptopie
MENU se weź sam i wybieram mija 15 minut bo z małżonką trzeba ustalić co zjem no wybrałem odnoszę NENU żadnej reakcji ze strony obsługi stoję jeszcze 5minut !! nie padło pytanie co podać wyszedłem bo nie wiem po co tam wszedłem.
Obserwuj wątek
    • serock_beta Re: Pizzernia DIABOLICA! 11.10.11, 11:16
      Ja tam miałem obsługę od razu i to na dodatek bardzo miłą! Dziewczyny prima sort! smile
      Ino ciasto w pizzy było nie dopieczone, ale co tam, żyję smile
    • pomponik0.2 Re: Pizzernia DIABOLICA! 29.12.11, 16:10
      Faktycznie pizza się popsuła, chyba się już zmądrzyli i oszukują. Ale cóż pieniądz ciągnie.Jak tak dalej będzie to będę odsyłała i podziękuję .
      • marynianka Re: Pizzernia DIABOLICA! 29.12.11, 20:58
        A o co chodzi? Ostatnio kupowałam na wynos i była ok. Za mało składników, czy nie świeża?
    • strabag44 Re: Pizzernia DIABOLICA! 13.01.12, 10:24
      A ja jestem zadowolony, co prawda zajadam tam jedynie sałatki - są bardzo dobre, obsługa także miła. Z czystym sumieniem mogę polecić.
      • fischi-kella Re: Pizzernia DIABOLICA! 13.01.12, 19:21
        moim zdaniem też spada jakość.
        • psychomaszyna Re: Pizzernia DIABOLICA! 14.01.12, 13:29
          Też mam odczucia, że się popsuło. Nie wiem czego dodają do ciasta, ale prawie wszyscy z którymi rozmawiają narzekają, że po pizzy z Diabolicy odczuwają zgagę.
          Pozostaje się przerzucić na pizzę domową.
    • strabag44 Re: Pizzernia DIABOLICA! 18.01.12, 11:04
      Widocznie obsługa bardziej mnie lubitongue_out
      • malwina142 Re: Pizzernia DIABOLICA! 18.01.12, 20:21
        Ja zamawiam pizzę z pizzerii Memo - to już chyba Wierzbica? Pizza całkiem całkiem. Dostawa do okolicznych wsi smile
        • white.kornelka100.1 Re: Pizzernia DIABOLICA! 16.11.12, 11:18
          Króra pzza lepsza i tańsza ta z Diaboliki czy memo ?

Jak drogi dojazd około 3-4 km ?
          • tomik.w Re: Pizzernia DIABOLICA! 17.11.12, 20:44
            a która lepsza?
      • pomponik0.2 Re: Pizzernia DIABOLICA! 26.01.12, 14:16
        Proponuję się przerzucić na domową pizzę. Na pewno lepsza i dużo dużo tańsza. Obsługa się popsuła a jakość to szkoda mówic . Nie radzę tam zaglądac.Znów kupiliśmy niesmaczną .Szkoda pieniędzy.
        • zembaty66 Re: Pizzernia DIABOLICA! 26.01.12, 18:08
          A ja tam muszę w końcu pójść, szkoda zarżnięcia lokalu nieprzychylnymii opiniami. Dotąd za najlepszą pizzę uważałem tę z Wierzbicy, na Pułtusk po prawej stronie...
      • pablo_okolice Re: Pizzernia DIABOLICA! 01.03.12, 21:33
        > Widocznie obsługa bardziej mnie lubitongue_out<
        Postaw kiedyś tej czarnuli dobrego drinka na dyskotece to wtedy cię "polubi"...
    • marynianka Re: Pizzernia DIABOLICA! 27.01.12, 23:37
      memo-diabolica 1:1 za obsługę, w obu niezadowolona z klientów
      memo-diabolica 1:0 za ilość składników
      Ale droga do toalety w memo bezcenna...
      Ogólnie mam takie wrażenie że w tych okolicach to takie wymarłe miasto...
      • marynianka Re: Pizzernia DIABOLICA! 23.03.12, 20:52
        Byłam niedawno w diabolice i tak jak oszukują na ilości składników to przesada, pizza była praktycznie pusta, same ciasto. ostatni raz kupiłam u nich pizze, jak spadnie im liczba klientów to może się dwa razy zastanowią, że oszustwo nie popłaca!
    • mireklegion Re: Pizzernia DIABOLICA! 30.01.12, 14:56
      Witam,
      niezrażony wcześniejszymi wpisami zamówiłem pizzę z Diabolici w niedzielę, dostawa pzryjechała bardzo szybko (ok. 20 min.), PIZZA wspaniała,
      brakowało mi troszkę ustalonego schematu zamawiania, ale poza tym było OK. i to wielkie OK

w sobotę jadłem w PIZZA HUT w M1 co bryndza, przypalona, twarda, sucha i czekałem w restauracji 50 min na podanie

dziękuję bardzo, wole tę malutką firemkę niż duży market z pizzą

dla mnie 1:0 dla Diabolicci w Serocku
    • rafal-elo Re: Pizzernia DIABOLICA! 09.03.12, 19:42
      > Postaw kiedyś tej czarnuli dobrego drinka na dyskotece to wtedy cię "polubi"...
      ha ha,
      Renia doświadczona,
      lubi jak jej się stawia
      i ona wtedy stawia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka