1marzka 21.02.12, 13:56 Słyszałam o Pani Stomatolog dobre opinie, czy ktoś dysponuje numerem telefonu do gabinetu ? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda731 Re: Stomatolog na ul. Traugutta 28.02.12, 13:20 Naprawdę nikt nie był u Pani stomatolog na Traugutta? Odpowiedz Link
1marzka Re: Stomatolog na ul. Traugutta 28.02.12, 16:28 Sama zdobyłam, a że nie jestem chytra, to się podzielę 606 762 085 Odpowiedz Link
gildia72 Re: Stomatolog na ul. Traugutta 12.03.12, 10:41 I jak wrażenia, podziel się opinią o Pani stomatolog. Może kto wie czy przyjmuje również dzieci? Odpowiedz Link
mackowy1 Re: Stomatolog na ul. Traugutta 15.03.12, 17:14 a ktos byl u nowego stomatologa w bialym bloku? poprzednia dentystka juz tutaj nie dziala, jest nowa- ciekawy jestem opinii. Odpowiedz Link
5kociak Re: Stomatolog na ul. Traugutta 04.07.12, 19:23 Szukam dobrego dentysty w Serocku ? Jeśli ktos wie prosze o info Odpowiedz Link
verso.5 Re: Stomatolog na ul. Traugutta 04.07.12, 21:21 Polecam nowy gabinet "Mident" na ul. Pułtuskiej 26 lokal 2. Pani doktor jest naprawdę dobra. Tel. 500-327-444 Odpowiedz Link
1marzka Re: Stomatolog na ul. Traugutta 05.07.12, 09:37 Po kilku wizytach, z czystym sumieniem mogę polecić Panią doktor z Traugutta. Osoba bardzo dobrze zorientowana w najnowszych technologiach stomatologii i ortodoncji. a przy tym bardzo miła. Gabinet doskonale wyposażony, bije po oczach czystością. My leczymy się rodzinnie i sądzę, że zostaniemy pacjentami Pani doktor przez kolejne lata. Odpowiedz Link
5kociak Re: Stomatolog na ul. Traugutta 11.07.12, 11:32 Dzięki a ceny przystepne u pani doktor na Traugutta?? Odpowiedz Link
1marzka Re: Stomatolog na ul. Traugutta 11.07.12, 16:58 Nie znam cen u innych stomatologów w okolicy, ale w porównaniu z Warszawą zdecydowanie tak. Odpowiedz Link
wanda731 Re: Stomatolog na ul. Traugutta 14.10.12, 09:21 Czy nadal Pani doktor jest godna polecenia? I jeszcze jedno czy Pani doktor ma pomoc stomatologiczną czy pracuje sama? z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link
wanda731 Re: Stomatolog na ul. Traugutta 22.10.12, 22:11 Hm, czy nikt już nie leczy zębów u Pani doktor na Traugutta? Odpowiedz Link
1marzka Re: Stomatolog na ul. Traugutta 22.10.12, 23:40 Leczyliśmy się u Pani doktor rodzinnie i czuję, że jesteśmy pod dobrą opieką. Następny przegląd za kilka miesięcy Pani doktor pracuje sama, ale nie wiem po co miała by być pomoc. Przed wizytą wszystko jest przygotowane i zorganizowane. Pani doktor spokojnie i pewnie wykonuje wszystkie czynności. Sterylne narzędzia rozpakowuje bezpośrednio przed użyciem, a wszystkie preparaty są w postaci aplikatorów, ale to już chyba standard w dobrych gabinetach. Jak już wspomniałam, my zakończyliśmy leczenie, wrócimy na kontrolę za kilka miesięcy. Odpowiedz Link
wanda731 Re: Stomatolog na ul. Traugutta 22.10.12, 23:49 Bardzo dziękuję za opinię, bardzo mi pomogła, pozdrawiam. Odpowiedz Link
wanda731 Re: Stomatolog na ul. Traugutta 03.01.13, 00:33 witam ponownie. czy ktoś nowy poleca, bo korzystał z usług stomatologicznych Pani z Traugutta? pozdrawiam. Odpowiedz Link
paulaz0 Re: Proszę o wpisy ! 26.01.15, 17:21 p. dr faktycznie miła, dobrze zorganizowana, super gabinet i nowe technologie, jednak jakość wykonywanych usług marna. mi wszystkie plomby robione przez p. dr się wykruszyły, zęby poułamywały. do tego wynajdowała ubytki gdzie ich nie było. Sprawdziłam u innego lekarza i byłam w szoku. Odpowiedz Link
grajfrutt Re: Proszę o wpisy ! 09.02.15, 22:18 Hmmm, ja również raczej nie polecę. Pani jest bardzo miła,sympatyczna, ale to chyba wszystko Chodziłam do niej przez rok z synkiem (wtedy 3,5 letnim) bo zauważyłam plamki na zębach, pani doktor potwierdziła ubytki, ale że synek trochę sie bał dentysty to najpierw miało byc "malowanie" żeby go zachęcić iprzekonać do leczenia. Chodziłam, malowałam, płaciłam, teraz synowi ukruszył się ząb - próchnica postępuje, na kolejnej wizycie poprosiłam o zaplombowanie, no bo dziura w zębie, a pani mówi że onza mały (!!!) na borowanie i plombowanie, że ona na siłę nie leczy i żebym poszła do innego dentysty co leczy dzieci (?!). Pytam przy okazji kiedy mogę córce (dopiero ma 8 zębów) "pomalować" ząbki, a pani mówi że generalnie to ona sceptycznie podchodzi do tego typu profilaktyki i generalnie w nią nie wierzy.... po ROKU malowania i brania za to pieniędzy... Tej kasy mi nie szkoda, trudno, ale zębów syna tak, teraz nie ma kilku plamek ale przynajmniej 4 dziury do normalnego leczenia Odpowiedz Link
zza_buga Re: Proszę o wpisy ! 13.02.15, 12:34 Podpisuję się. U naszego dziecka też było lakierowanie zębów, chociaż inny ząb wymagał pilnej interwencji. Nie wiedzieliśmy, czy pani wyciąga kasę za wizyty czy też zwyczajnie boi się borować zęba dziecku. O liczbie odwołanych i przesuniętych wizyt nie wspomnę. Przestaliśmy korzystać po kolejnej odwołanej przez panią doktor wizycie, mój czas też kosztuje. Odpowiedz Link