ser-ock 03.04.12, 20:42 Forum się rozrasta, coraz więcej wpisów, może warto byłoby przenieść to forum na jakąś stronę aby łatwiej byłoby korzystać i łatwiej na nie trafić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok32 Re: Forum 03.04.12, 21:18 były już takie pomysły. Zdaje się, że dwa fora były niezbyt popularne i chyba już nie funkcjonują. Ja lubię forum gazetowe i nigdzie nie zamierzam się przenosić Odpowiedz Link
ser-ock Re: Forum 04.04.12, 08:36 Ale to nie kwestia lubienia czy nie tylko wygody. Strasznie dużo tu trzeba się naklikać. Odpowiedz Link
gildia72 Re: Forum 04.04.12, 09:17 Bez przesady, chyba nie ma sensu zmieniać czegoś co się sprawdziło. Zgadzam się z wypowiedzią Aganiok - były próby przeniesienia forum i spełzły na niczym - oba tamte fora umarły śmiercią naturalną. Odpowiedz Link
victor2541 Re: Forum 04.04.12, 21:40 a mnie brakuje możliwości wpisywania komentarzy przy aktualnościach pojawiających się na stronie www.serock.pl może wówczas włodarze będą mieli szybszy feedback (informację zwrotną) na temat swoich wysiłków ale obawiam się, że mogły by się tam pojawic czasami niezbyt pochlebne opinie ... a to się przecież nie podoba Odpowiedz Link
ser-ock Re: Forum 05.04.12, 08:39 może urząd powinien założyć swój profil na facebooku... Odpowiedz Link
your-duzymisio Re: Forum 05.04.12, 21:38 ser-ock napisał: > może urząd powinien założyć swój profil na facebooku... To już byłaby dla Pana Burmistrza zbyt wielka ekstrawagancja. O wszystko można go podejrzewać ale nie o to, że nowoczesny jest Starosta Grabiec, wicestarosta Kubicki, wójt Kownacki to tak, ale nie burmistrz Sokolnicki. Odpowiedz Link
ppelagia Re: Forum 20.04.12, 18:11 Jestem za profilem Tam będziemy mogli porozmawiać jak równy z równym, a nie jak w pokoju pana burmistrza jak "duży" z małym. Świetny pomysł. Tak jak jest w Wieliszewie na przykład. Uczmy się od lepszych Odpowiedz Link