zarembajozef
10.03.13, 20:15
Witam !
Nazywam się Józef Zaremba. Jestem właścicielem serockiej Mrówki, która otworzy się 16 marca 2013 o godz. 8.00
Stwierdziłem, że dobrze będzie wystąpić pod imieniem i nazwiskiem, bo liczę na Wasze szczere komentarze w kwestii tego miejsca, tak abyśmy wiedzieli co poprawić i czego Wam jeszcze brakuje.
Jeśli mieszkacie w Serocku już dłużej to zapewne zauważyliście jak zmieniał się przez ostatnie lata dawny GS. W 2003 roku otworzyłem tutaj pierwszy market budowlany. W 2009 kupiłem cały ten teren a market rozrósł się na dwie hale. Później wspólnymi siłami doprowadziliśmy do powstania Biedronki, której parkingi są non-stop pełne samochodów.
Teraz następnym krokiem jest Mrówka, bo chcemy, abyście mogli w jednym miejscu zrobić wszystkie zakupy - spożywcze w Biedronce i inne kilka kroków dalej - w Mrówce. Dzięki temu już nie trzeba będzie jeździć po całym Serocku i okolicach.
Zapraszam Was w sobotę 16 marca aby przetestować to co przygotowaliśmy. Bardzo się staraliśmy (ja, moja rodzina i moi pracownicy) aby stworzyć schludne i wygodne miejsce z bardzo dobrymi cenami.
Ps. Podczas otwarcia Mrówki szykujemy dla Was konkursy i niespodzianki . Czekają liczne nagrody , między innymi 40 calowy telewizor Samsung .
Zapraszamy i czekamy na Wasze uwagi!