Dodaj do ulubionych

czemu spotkania w sprawie Lidera + są o 17 ?!?!

08.11.05, 10:50
Czemu władze gminy organizują spotkania z mieszkańcami o godzinie 17 ??
większość mieszkańców pracuje do 16 a nawet do 18 i dojeżdża do pracy więc
czemu spotkania w sprawie Lidera + odbywają o 17 ? może władze wcale nie są
zainteresowane obecnością na nich mieszkańców? A Lider + to bardzo ciekawy
program wymagający zaangażowania mieszkańców.
Obserwuj wątek
    • aganiok32 Re: czemu spotkania w sprawie Lidera + są o 17 ?! 08.11.05, 11:14
      a co to jest Lider+? napisz cos wiecej albo daj link smile
    • aganiok32 Re: czemu spotkania w sprawie Lidera + są o 17 ?! 08.11.05, 11:17
      Byłam na stronie Serockiago urzędu i nic więcej na ten temat nie ma, oprócz
      tego, że są o 17...faktycznie bez sensu. Spotkania z mieszkańcami powinny
      odbywać się najwcześniej o 18, żeby każdy mógł skorzystać. Ja np musiałabym
      brać urlop.
      • bezlacznik Re: czemu spotkania w sprawie Lidera + są o 17 ?! 09.11.05, 11:06
        ale tak bez bicia czy gdyby bylo o 18 to duzo wiecej osob by przyszlo??Mysle, ze
        warto by osoby zainteresowane skontaktowaly sie z koordynatorem z gminy i
        napewno ta osoba udzieli pomocy
        • barbarag234 Re: czemu spotkania w sprawie Lidera + są o 17 ?! 09.11.05, 11:31
          spotkania w sprawie Lidera + były już 2 i w przyszłym tygodniu jest ostatnie,
          wszystkie 3 odbywają się o godziny 17. Nie wiem czy dużo więcej osób by
          przyszło na 18 ale ja na pewno, ponieważ kończę prace o 16 więc przez 2 godziny
          wyrobiłabym się z Warszawy a na 17 nie mam szans. Co do kontaktu z UMiG w
          Serocku to wysłałam już do nich dwa maile w tej sprawie niestety pozostały bez
          odpowiedzi...
    • aganiok32 Re: czemu spotkania w sprawie Lidera + są o 17 ?! 08.11.05, 11:39
      już sobie poczytałam o tym programie....
      • barbarag234 Lider + 08.11.05, 14:18
        Program Lider + to program unijny mający na celu ożywienie społeczno-
        gospodarcze gmin wiejsko-miejskich oraz wiejskich. Można z niego pozyskiwać
        fundusze na ciekawe inicjatywy mające na celu integracje i aktywizacje
        społeczna. U nas w gminie jest realizowany w ramach "Partnerstwo Zalewu
        Zegrzyńskiego" wiec ma na pewno w jakiś sposób pobudzić rozwój turystyki ale co
        więcej nie wiem i sie pewno nie dowiem bo te spotkania są o 17 ;/
        • bezlacznik Re: Lider + 09.11.05, 11:09
          mysle, ze powinnas sie skontaktowac z UMG w Serocku i koordynator napewno Ci
          pomoze, jedno spotkanie nie przesadza o niczym.
          • barbarag234 Re: Lider + 09.11.05, 11:32
            spotkania w sprawie Lidera + były już 2 i w przyszłym tygodniu jest ostatnie,
            wszystkie 3 odbywają się o godziny 17. Co do kontaktu z UMiG w Serocku to
            wysłałam już do nich dwa maile w tej sprawie niestety pozostały bez
            odpowiedzi...
            • aganiok32 Re: Lider + 09.11.05, 13:35
              Pewnie nikt nie czyta tych maili...
              • pkownacki Re: Lider + 09.11.05, 14:20
                ja jestem koordynatorem programu z ramienia Wieliszewa (głownego autora
                projektu) i moge w każdej chwili wyslac informacje dotyczące tego projektu
                choćby na adres gazetowy - mam wyslac??
                • aganiok32 Re: Lider + 09.11.05, 14:49
                  Ja dziękuję, poczytałam już o tym projekcie.
                • barbarag234 Re: Lider + 09.11.05, 15:47
                  a ja bym poprosiła o informacje o tym programie.
            • barbarag234 Re: Lider + 09.11.05, 16:16
              dostałam odpowiedz z UMiG w Serocku smile a spotkania są o 17 bo tak zostało
              przyjęte w harmonogramie...
              • aganiok32 Re: Lider + 09.11.05, 16:28
                bardzo "inteligentna" odpowiedź smile dlatego tak długo myśleli
                • pkownacki Re: Lider + 10.11.05, 08:15
                  mysle, ze jednak duzo wiecej osob na godzine 18 by nie przyszlo - a te spotkania
                  nie są ostatnimi i obecnosc na nich nie jest wymogiem by moc dzialac w liderze,
                  wiec - jesli tylko Panie chca dzialac to prosze to zglosic do koordynatora w
                  Serocku - Pani Magda Radzikowska - napewno uzyskaja Panie pomoc jak mozna
                  wlaczyc sie z ramienia Serocka do LGD...

• gusiek15 spotkania z mieszkańcami powinny być pózniej 11.11.05, 08:24
                    Wydaje mi się, że tu nie chodzi o Lidera tylko o pewną zasadę, że spotkania z
                    mieszkańcami powinny być organizowane w terminach dla nich dogodnych aby każdy
                    mógł swobodnie przyjść nie zwalniając się z pracy. Najwcześniej o godzinie 18
                    ale 19 tez byłaby dobra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka