m4verick 20.04.10, 20:06 Potrzebuje testy na Prawo Jazdy po polsku? Przyjezdza ktos z PL i chcialbym aby sie zapoznal z tymi testami zanim pojdzie zdawac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easy.kobra22 Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 22.04.10, 18:45 Jak chce zdawac na wesolo, to mam takie hehe aha44.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=97856&Itemid=33 Odpowiedz Link
tomq12 Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 29.05.10, 14:50 aktualne testy znajdziesz na www.testy-na-prawo-jazdy.com.pl Odpowiedz Link
habibihani Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 25.05.10, 06:49 Jesli jeszcze szukasz to pisz do mnie Odpowiedz Link
m4verick Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 26.05.10, 18:32 habibihani masz te testy? pisac, ale na jaki email? Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 27.05.10, 20:50 m4verick, napisz na gazete, napewno dostanie Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 27.05.10, 20:52 A ja potrzebuje testy na prawo-jazdy po angielsku, jezeli ktos dysponuje takimi, bardzo bylabym wdzieczna... Odpowiedz Link
tomq12 Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 29.05.10, 14:53 Polecam testy na prawo jazdy na stronie www.testy-na-prawo-jazdy.com.pl Sam je przerabiałem, są aktualne. Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 31.05.10, 06:16 tomq12 napisał: > Polecam testy na prawo jazdy na stronie rel="nofollow">www.testy-na-prawo-jazdy.com.pl Te testy sa swietne, ale nie dla tej osoby, ona raczej potrzebuje takie testy, co sie daje na computerze po angielsku, wtedy mogla by sie nauczyc, i byloby jej lzej zdawac... nie zna angielskiego a musi zrobic prawo-jazdy, by moc poruszac sie, do pracy, itd. Odpowiedz Link
nowagwinea Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 02.01.14, 04:21 habibihani, masz jeszcze te testy na prawo jazdy? Odpowiedz Link
tomq12 Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 29.05.10, 14:49 Cześć, aktualne testy na prawo jazdy znajdziesz na Za każdym odświeżeniem strony ładuje się nowy aktualny test na prawo jazdy. Powodzenia. Odpowiedz Link
m4verick Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 02.06.10, 23:23 tomq12 napisał: > Cześć, aktualne testy na prawo jazdy znajdziesz na > Za każdym odświeżeniem strony ładuje się nowy aktualny test na prawo jazdy. > Powodzenia. Dzieki za testy, ale ja potrzebuje testy na prawo jazdy amerykanskie, dokladnie z Illinois. Odpowiedz Link
habibihani Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 29.05.10, 17:04 nie wiem czy dostales moja wiadomosc moj mail to marychuana@msn.com wic pisz wysle ci kopie Odpowiedz Link
habibihani Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 09.11.10, 05:37 ten mail jest nieaktualny, zablokowany Odpowiedz Link
m4verick Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 04.06.10, 16:08 habibihani jest super kolezanka, dostalem od niej te testy, szybko i pieknie. jeszcze raz wielkie dzieki. Odpowiedz Link
bolek.71 Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 13.12.10, 06:53 Takie testy mozna dostac w kazdym chicagowskim wydziale komunikacji (o ile to sie tak nazywa), czyli tam gdzie zdaje sie testy i jazde. Aaale z tego co widze po datach, to sprawa juz pewnie nie jest aktualna. No i widac rowniez, ze malo pisze sie rowniez tutaj. Wesolych Swiat zatem i Szczesliwego 2011.... Pierwszy...!!!! Odpowiedz Link
laurels Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 05.03.11, 06:16 również dołączam się do prośby. Przymierzam się do egzaminu i dosc pilnie potrzebne sa mi testy. Czy ktos moze podeslac mi na maila? Dziekuje z gory... Odpowiedz Link
xystos Re: Ma ktos testy na Prawo Jazdy po polsku? 04.01.14, 09:34 losyziemi.pl/usa-na-polnocnym-zachodzie-spadlo-duzo-sniegu-w-krotkim-czasie-najgorzej-jest-w-chicago o Boze jacy wy jestescie monotematyczni,a ponoc tak was duzo w Chicago´wie (?). zdrufka zyczy polski viking ZEN Odpowiedz Link
nataliaos xystos 07.01.14, 19:05 xystos, akurat link o warunkach atmosferycznych pasuje do tematu tego wątku jak wół do karety. Proszę załóż osobny wątek jeśli chcesz o tym porozmawiać. Odpowiedz Link