cuski 13.05.05, 15:32 Zablokowalem login "spermanza" ! Powod: wykorzystywanie nicku do zabawy, kosztem innych użytkowników. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speranzaa Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 00:31 no w koncu przestanie sie idiota zabawiac! dzieki serdeczne Cuski, papatki Odpowiedz Link
tenzinn Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 00:33 Jest jeszcze jeden login warty blokady. Co jakis czas niezle bluzgi zarzuca na forum. Wiem o nim bo wstaje wczesnie rano i sprawdzam sobie net. Dzis rano tez byl. Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 02:37 Tenzinn napisał: "Jest jeszcze jeden login warty blokady. Co jakis czas niezle bluzgi zarzuca na forum. Wiem o nim bo wstaje wczesnie rano i sprawdzam sobie net. Dzis rano tez byl." Chyba wiem Tenzinn, o kim myslisz ! Jak narazie staram sie skrzetnie usuwac jego wulgarne posty, ale przyjdzie czas, ze i on "BANA" dostanie Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 16:18 Zablokowalem login "teresa78" ! Powod: Dopuszczanie sie prowokacji na forum. PS. Przeprowadzilem male sledztwo. Otrzymalem informacje od administracji, ze numer IP teresy78 jest identyczny z numerem jednego z naszych prowokatorow forumowych. Jezeli sytacja taka bedzie sie powtarzala, poprosze administracje o calkowite zablokowanie dostepu do forum, tej osobie. Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link
m4verick Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 20:03 > cuski napisał: > Zablokowalem login "teresa78" ! > Powod: Dopuszczanie sie prowokacji na forum. dokladnie pani tereska z tym tekstem o RM, jakos dziwnie podejzane to bylo, latwo sprowokowac, szczegolnie jesli chodzi o takie tematy. Do RM nic tam nie ma, a nawet ogladam czasami tvtrwam, bo raz na jakis czas dobre depaty sa. Takie bez cenzury.... napewno prof. Nowaka albo Jaroszynskiego czytaliscie to wiecie o czym mowie. Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 20:59 Hym... Chyba nie musze pisac, ze od razu czulem, ze to prowokacja... Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 21:30 Rysunkowapostac napisał: "Hym... Chyba nie musze pisac, ze od razu czulem, ze to prowokacja..." Miales nosa Rysunku ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 21:47 pewno ten sam, co mnie prowokowal, pan w srednim wieku))) Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 21:53 Speranzaa napisała: "Pewno ten sam, co mnie prowokowal, pan w srednim wieku))) " He he he... nie moge, he he he... juz mnie brzuch rozbolal od smiechu Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 22:34 Z CZEGO SIE TAK CIESZYSZ CUSKI, ATAK SMIECHU MASZ? CZY GLUPAWKA OGARNELA)))) Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 15.05.05, 23:46 Speranzaa napisała: "Z CZEGO SIE TAK CIESZYSZ CUSKI, ATAK SMIECHU MASZ? CZY GLUPAWKA OGARNELA))))" Wiesz Speranzoo, czasami Twoje teksty sa niebezpieczne Czlowiek smieje sie, smieje sie... i przestac nie moze Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 16.05.05, 06:11 no coz taki juz mam styl pisania, troche wesoly troche pyskaty))) ciesze sie, ze masz poczucie humorku cuski Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 16.05.05, 17:09 Speranzaa napisała: "No coz taki juz mam styl pisania, troche wesoly troche pyskaty))) ciesze sie, ze masz poczucie humorku cuski " Oj mam, mam... ale uzewnetrzniam je tylko wtedy, gdy atmosferka jest cool Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 14.05.05, 23:07 No to chyba byloby warto poprosic. Ale jednak sie okazalo , ze sie da... Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 03.06.05, 06:19 Zablokowalem Marxxa ! Powod: znudzilo mi sie usuwanie jego ZACZEPNYCH POSTOW ! Pozdrawiam Wszystkich ! Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 03.06.05, 06:22 To akurat niedobrze. Trzeba bylo mu dac szanse... Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 03.06.05, 13:04 Rysunkowapostac napisał: "To akurat niedobrze. Trzeba bylo mu dac szanse..." Rysunku, szanse na to, aby wpadal na nasze forum z GRANATAMI ZACZEPNYMI ! Zaczepiajac mnie, moglby ktos przypadkiem oberwac odlamkiem. Nie chce stracic nikogo z tego forum. O maly wlos nie stracilismy Tradycji przez wlasnie takie zaczepki. PS. Niech rozkreca swoje forum wraz and_rzejem ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
irenkap Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 03.06.05, 08:07 no, no, uwazaj.. wladza - w kazdej formie, dziala, jak narkotyk.. Ma skutki uboczne i można się uzależnić... To forum to nie tylko Ty i zablokowanie kogos, tylko dlatego, ze jest inny od Ciebie, ,inaczej sie zlosci, inaczej usmiecha, czyta inne ksiazki itd. ma inne zdanie niz Ty, to pewne naduzycie.. Chyba, ze to forum to ma być Klub Wzajemnej Adoracji. Z góry oswiadczam, że nie jest And_rzejem. Odpowiedz Link
cuski Re: Ewidencja zablokowanych login-ow 03.06.05, 13:24 Irenkap napisała: "No, no, uwazaj.. wladza - w kazdej formie, dziala, jak narkotyk.. Ma skutki uboczne i można się uzależnić... To forum to nie tylko Ty i zablokowanie kogos, tylko dlatego, ze jest inny od Ciebie, ,inaczej sie zlosci, inaczej usmiecha, czyta inne ksiazki itd. ma inne zdanie niz Ty, to pewne naduzycie.. Chyba, ze to forum to ma być Klub Wzajemnej Adoracji. Z góry oswiadczam, że nie jest And_rzejem." Marxx nie zostal zablokowany za to, ze sie rozni ode mnie. Zablokowalem go, bo wczorajszego wieczoru chlopak bardzo sie rozpisal i nie byloby w tym nic zlego, gdyby jego posty nie byly tanimi zaczepkami. Zreszta ostatniego wieczoru dzialy sie rozne dziwne rzeczy. Raz Forum Chicago mialo w swojej nazwie slowo "forum", a drugim razem bylo skrocone o ten wyraz, przybierajac taka sama nazwe, jak nasze tutejsze forum. PS. Jesli chodzi o wladze, to zdaje sobie sprawe, ze dla niektorych moge byc postrzegany jako Castro (dla Marxxa napewno, gdyz wiele razy padalo z jego ust takie slowo w moim kierunku). Wiekszosc jednak osob z tego forum staram sie traktowac jak partnerow i zawsze slucham tego, co maja do powiedzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link