tenzinn 22.05.05, 01:00 W chicagowskich sklepach pojawilo sie nowe piwo z Okocimia. "Harnas" bo o nim mowa, juz jaiis czas sprzedawane jest w Polsce. U nas chyba od kilku tygodni. Pilem juz pare razy. Ciekawy jestem czy ktos z was tez pil. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysunkowapostac Re: Nowe piwo 22.05.05, 01:06 Kiedys sie pojawilo taki piwo z browaru Wroclaw. Lata temu to bylo... Ale ja normalnie nie moge zapomniec tego smaku... A Okocim jest OK... Odpowiedz Link
cuski Re: Meksykanska "KORONA" 22.05.05, 02:01 A czy ktos z Was lubi meksykanska "KORONE" ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
tenzinn Re: Meksykanska "KORONA" 22.05.05, 02:03 Nie lubie. Pilem tu piwa z kilkunastu krajow ale Corony nie lubie. Odpowiedz Link
cuski Re: Meksykanska "KORONA" 22.05.05, 02:22 Tenzinn napisał: Nie lubie. Pilem tu piwa z kilkunastu krajow ale Corony nie lubie." A mi "KORONA" smakuje, he he he... PS. Chyba zbyt wiele czasu spedzalem z Meksykami, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Meksykanska "KORONA" 22.05.05, 02:25 Meksykanie to bardzo mili ludzie. Jak mi w zimie Subarke snieg zasypal to mi moj meksykanski sasiad pomogl. Bardzo mily czlowiek... Ja bardzo lubie te " damskie" napoje... Typu Mike's Lemoneide czy Smirnoff Ice. Odpowiedz Link
cuski Re: Meksykanska "KORONA" 22.05.05, 02:29 Rysunkowapostac napisał: "Meksykanie to bardzo mili ludzie." Zgadza sie ! Szczegolnie, gdy kogos bardzo polubia ! PS. Podoba mi sie u nich SOLIDARNOSC NARODOWA, ktorej nam Polakom niestety brakuje ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Meksykanska "KORONA" 22.05.05, 04:34 Ja nie pijam piwa, niezbyt przyjemnie mi sie kojarzy. Za to moj maz wypija za nas dwoje Jego ulubione to Haineken, czasami Corona z zielona cytryna. Co pare lat ma napady na inne marki i tak przechodzil juz sezon na Becks i Molson Ice Polskich nie lubi, twierdzi ze za mocne a co to za przyjemnosc z picia jak sie go nie pamieta Odpowiedz Link
cuski Re: Meksykanska "KORONA" 23.05.05, 00:31 Jesli chodzi o mnie, to nie przepadam za BECK-iem, a polskie piwko jak najbardziej, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nowe piwo 24.05.05, 04:58 Bedac w Polsce na wakacjach sporo tego piwa widzialam. Nie pilam bo piw raczej nie lubie ale znajomi chwalili, ze cena do jakosci ma sie niezle. Odpowiedz Link