porzadna3 01.06.05, 13:39 Jak wyobrazacie sobie szczescie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Szczescie 01.06.05, 21:25 piekna dziewczyna skrzyzowanie Sharon Stone z Vondrackowa ok . 1.73 cm, 51 kg 75 62 75 miseczki 75 B waga 51 kg stopa 6.5 ciemne wlosy brak ubytkow w uzebieniu poczucie humoru cztery fakultety i posiadajaca bogatych rodzicow aha, zakochana po same uszy we mnie! papa m Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Szczescie 02.06.05, 02:01 No mysle, ze nikt by sie nie obrazil jakby mu sie taka kobitka trafila... Ale szczescie to cos zupelnie ulotnego i niewymiernego. I kazdy musi sam sobie powiedziec czym szczescie jest dla niego... Odpowiedz Link
cuski Re: Szczescie 02.06.05, 05:02 Czasami SZCZESCIEM, jest NIESZCZESCIE czlowieka ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
golo.ta Nie rozumiem.... 02.06.05, 07:59 Czy mozesz to wyjasnic? Czasami SZCZESCIEM, jest NIESZCZESCIE czlowieka! Moze tom przez nicka, golo.ta, ale nie chwytam. Odpowiedz Link
marxx Re: Szczescie 02.06.05, 07:10 A teraz szczesciem dla mnie byloby 8 godzin snu! m papapa Odpowiedz Link
m4verick Re: Szczescie 02.06.05, 16:25 Ciekawy watek Dla mnie szczesciem jest, a raczej byloby: wstaje rano i nie mam tysiac mysli co mam zrobic, czy nie zapomnialem czegos, czyli generalnie brak stresu + nie liczyc sie z czasem i kasa + brak komorki + laska w lozku + brak debili dookola.... istnieje takie cos? Odpowiedz Link
cuski Re: Szczescie 02.06.05, 16:52 M4verick napisał: "Ciekawy watek Dla mnie szczesciem jest, a raczej byloby: wstaje rano i nie mam tysiac mysli co mam zrobic, czy nie zapomnialem czegos, czyli generalnie brak stresu + nie liczyc sie z czasem i kasa + brak komorki + laska w lozku + brak debili dookola.... istnieje takie cos?" Istnieje, ale nie w AMERYCE, he he he... PS. Chcialbym kiedys zamieszkac w Szwecji. Przepiekny kraj, no i mniej debili dookola, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Szczescie 02.06.05, 17:59 Ja na szczescie dzis nie poszlam do pracy Ale jutro na nieszczescie musze zostac 2x dluzej Odpowiedz Link
cuski Re: Szczescie 02.06.05, 18:05 Tradycja1 napisała: "Ja na szczescie dzis nie poszlam do pracy Ale jutro na nieszczescie musze zostac 2x dluzej " To zupelnie tak jak ja, z tym niepojsciem do pracy ! A powod ten sam, co moj, tzn. "robienie dzieci" ? He he he... PS. Mam dzisiaj dobry humor, wiec sobie tak zartuje Pozdrawiam Odpowiedz Link
m4verick Re: Szczescie 02.06.05, 18:07 cuski napisał: > Tradycja1 napisała: > "Ja na szczescie dzis nie poszlam do pracy > Ale jutro na nieszczescie musze zostac 2x dluzej " > > To zupelnie tak jak ja, z tym niepojsciem do pracy ! > A powod ten sam, co moj, tzn. "robienie dzieci" ? He he he... > > PS. Mam dzisiaj dobry humor, wiec sobie tak zartuje juz 11ta i wybieram sie od 9tej do pracki, ale debatuje z Cuskim i sie nie moge oderwac, a tu sniadanko trzeba se zrobic i desant do roboty. Odpowiedz Link
cuski Re: Szczescie 02.06.05, 18:10 m4verick napisał: "Juz 11ta i wybieram sie od 9tej do pracki, ale debatuje z Cuskim i sie nie moge oderwac, a tu sniadanko trzeba se zrobic i desant do roboty." 11:10 AM, he he he... Pozdrawiam i milej robotki ! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Szczescie 02.06.05, 18:14 Nie poszlam bo nam sie biuro przeprowadza od innego miejsca i pracy jako takiej nie mam Odpowiedz Link
cuski Re: Szczescie 02.06.05, 18:15 Tradycja1 napisała: "Nie poszlam bo nam sie biuro przeprowadza od innego miejsca i pracy jako takiej nie mam " Lepsza lokalizacja, czy gorsza ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Szczescie 02.06.05, 18:19 W sumie bez roznicy wiekszej, spacerkiem kilka minut. Odpowiedz Link
cuski Re: Szczescie 02.06.05, 18:25 Tradycja1 napisała: "W sumie bez roznicy wiekszej, spacerkiem kilka minut." Chcialbym miec tak blisko do pracy, jak Ty ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Szczescie 02.06.05, 18:28 Tzn z domu nie mam tak blisko do pracy... Roznica tylko miedzy stara lokalizacja a nowa to zaledwie kilka minut. Autem nawet nieodczuwalna. Odpowiedz Link
cuski Re: Szczescie 02.06.05, 18:31 Tradycja1 napisała: "Tzn z domu nie mam tak blisko do pracy... Roznica tylko miedzy stara lokalizacja a nowa to zaledwie kilka minut. Autem nawet nieodczuwalna." Aaa, rozumiem ! A jest przynajmniej gdzie zaparkowac ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Szczescie 02.06.05, 18:38 Z parkingiem to zawsze byl problem odkad pamietam. Ci WAZNI to maja parking , a Ci mniej to moga za znizka wykupic na parkingu ale to tez nie blisko wiec tak roznie kombinuje zima biore parking a latem naklejam stickery visitora Odpowiedz Link
cuski Re: Szczescie 02.06.05, 18:42 Tradycja1 napisała: "Tak roznie kombinuje zima biore parking a latem naklejam stickery visitora " POLAK potrafi ! PS. Niech zyje zaradnosc ! Pozdrawiam Odpowiedz Link