cuski 15.07.05, 12:48 Preferujecie imprezy robione u kogos lub u siebie w domu, czy wolicie po prostu isc wyszalec sie do jakiegos klubu ? Jesli chodzi o mnie, to preferuje zamkniete imprezki domowe ! PS. Gdzie sie podzialy, tamte prywatki, niezapomniane... Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Imprezy 15.07.05, 15:54 Ja mam takie fale ( a raczej mialam bo teraz malo imprezowa jestem) ze lubie domowe imprezki a za jakis czas mialam ich na tyle dosc ze chcialam wyjsc do klubow i tylko klubow/pubow wylacznie. Najfajniej chyba jedno z drugim polaczyc. Zaczac po domowemu bo mozna porozmawiac,wypic to i owo, podjesc cos itp a pozniej isc do klubu noca .. Odpowiedz Link
anna_bis Re: Imprezy 15.07.05, 21:04 Takie łączenie jest super.Z paczką chlapnęło się co nieco,pogadało i na miasto. Chodziliśmy do Jedynki ,Cafe Lura ,Czterdziestki i do Down Town . Ale było fajnie! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Imprezy 15.07.05, 21:21 "Jedna flaszka, druga flaszka i też trzecia, kurde bele Leci, dom stoi zupełnie pusty, nocą kurzą się dookoła rupiecie Wracamy chwiejnym krokiem po okrążeniu nad ranem Po schodach na piechotę raczej rady nie damy Trasa bardzo dobrze znana od jednego baru do baru Poznaje się tych albo owych i mamy troszeczkę kataru Jeśli wiesz o czym ja mówię .... Natomiast zupełnym rankiem wychylam patrząc tępo ostatnią bez gazu szklankę " Odpowiedz Link
cuski Re: Imprezy 16.07.05, 02:03 Tradycjo, czy to jest fragment jednej z piosenek Kazika ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Imprezy 16.07.05, 02:25 Moj Ty kochany Cycu !!! He he he... PS. Kurcze, troche wino weszlo mi w glowke, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Imprezy 16.07.05, 02:37 Wrocilem niedawno z pracy, na dodatek wkurzony i dla odprezenia popijam czerwone wino ! PS. Stuknie sie ktos ze mna ?! Pozdrawiam Odpowiedz Link